Hangi Çinliyi alayım diye sorup, seçeneklerin dengi olan Japonlardan pahalı olduğunu gördüğüm başlıklar oldu. Yani bu kişi veya kişiler var
Önerilerde genellikle kendi yerine koyarak geliyor, yani gayet samimi ve içten
Bu sadece Çinli ucuz diye olmuyor zaten, (gerçi artık Çinlilerin fiyat avantajı neredeyse hiç kalmadı
) gelip 10 liraya 1903 model iki zamanlı Aprilla almak istiyorum diyen arkadaşada da "yazık günah" diye başlayan tavsiyeler geliyor,
oysaki motosiklet efsane ama dertlerine deva bulamayacak!
İşte kilit tavsiye bu aslında, " derdine kolaylıkla deva bulabileceğin bi motosiklet edin" , hatta ikna edebilirlerse kul yapısı olsada hiç derdine şahit olmayacağın modellere yönlendiriyorlar
Ben bu yönlendirmeleri çok samimi buluyorum, ülkemizde durum bu malesef, Japon, Alman, İtalyan farketmiyor birçok ürünün arkasında kimse yok, yani ucuza aldığını zannettiğin ürün aşırı pahalıya patlayabiliyor... e doğal olarak yazık günah.
Tavsiyelere bazen dolu tarafından bakmaya çalış, çoğunlukla bahsettiğin gibi aşağılayıcı değil gayet yol gösterici aslında
Sen Macitin derdini görmemişsen veya kolaylıkla çözüm bulabiliyorsan ne mutlu, çeşitlilik iyidir