Adamda ne plaka var, ne kask var, kızı desen o da aynı şekilde. Üstüne kaldırımdan da gidiyor. Bu adamlar ne rahat geziyor böyle ya. Hale bak...
http://www.milliyet.com.tr/fotogaler...inifta-kaldi/1
Adamda ne plaka var, ne kask var, kızı desen o da aynı şekilde. Üstüne kaldırımdan da gidiyor. Bu adamlar ne rahat geziyor böyle ya. Hale bak...
http://www.milliyet.com.tr/fotogaler...inifta-kaldi/1
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Adamın istediği de bu zaten. Oyununa alet olmayın reklam yapmayın.
Bugün kasksız goldwing'e bindiyse yarın, birgün modifiyeli cg'ye biner belki neden olmasın
Acun Ilıcalı ve Ali Ağaoğlu, bugünü en güzel anlatan insanlar. İkisi de sonradan görme, kıroyum ama para bende diyen, güç kimdeyse ona yaltaklanan, çıkarcı, kendini beğenmiş tipler.
Lümpen kültürün hakimiyetinde yaşayan bir ülke için hiç de kötü sayılmaz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Kasksız korumasız binen sonuçlarına kendisi katlanır.
Bence kask takmak zorunlu olmamalı. Ama cenaze işleri için depozito yatırılmalı. Sonra isteyen taksın istemeyen takmasın. 18 yaşını geçmiş adam suç işleme ehliyetini kazanmış adam. Bebekmiş gibi kaskla peşinden mi koşacağız?
ben ekipman giymeyi çok seven birisiyim,bayılıyorum kaskından baklavasına eldivenine,belliğine vs. ama Yazın güneşin altında o kaskı giymek varya..
Kask giymekte sorun yokta hele siyah cam takınca süper oluyo ama yazın mont hiç giyilmiyo bayılacak gibi oluyorum 35 derecede havada bi kamyon arkasına girince montla nasıl hissettiğimi tahmin edebilirsiniz. Sıcak hava dalgasını yediğim anda kafa gidiyo riskli bişey ya bayılıpta kaza yaparsam mont yüzünden
Ne desek boş ! göz önündeki insanların bunu yapması , hiç hoş değil ! bazı şeylerin insanlara ilk eğitimlerinde verilmesini şiddetle savunuyorum.
Ne ceza verilirse verilsin adama koymaz ki. Motoru elinden alsalar gider aynı gün 1 tane daha alır.
ya kuryeler n'apsın? sabahtan akşama kadar kask, mont, ekipman vs vs.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)