Geçmiş olsun kardeşim,
Muhtemelen eğilen pedal arka frene basıyor ve seni yavaşlatıyordur motor için endişelenme .
Sevgilerimle
Geçmiş olsun kardeşim,
Muhtemelen eğilen pedal arka frene basıyor ve seni yavaşlatıyordur motor için endişelenme .
Sevgilerimle
hepinize tekrardan teşekkür ederim. direk fren pedalı döndü dümdüz şekilde sağ doğru bakıyor. verilmiş sadakam varmış diyorum o anda ben arka frene basaydım şuan sağ ayağım büyük ihtimalle kırılmış vaziyette olucaktı. yarın yine gidip bi bağışda bulunayım en iyisi.
Hocam dikkatli olmak lazım bu durumlarda çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
Kardeşim hiç kafaya takma , her kazadan birşeyler öğreniyorsun bu gerçek.O yüzden keyfine bak , kaza yapıp yere düşmek , dizlerinin parçalanması , ellerinin yüzülmesi son derece normal şeyler.Bende eldiven takıyorum , neden çünkü 2-3 kez kaza yaptığımda o yüzülmüş ellerin dizlerin acısını iyi bilirim.Hiç kafaya takma.Bana sorarsan bugüne kadar 4ü sağlam olmak üzere 6-7 kaza yaptım.6-7 Kez asfaltı öptüm , sana birşey olmadı ya o yüzden takma kafana.Afedersin sümük gibi yere yapışmak sıradanlaştı benim için ama çok şey öğrendim kazalarda.
Ve Allah'a şükürler olsunki kalıcı hiçbirşey olmadı bende.
Allah hepimizi korusun.
geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun kardeş. Tecrübe olmuş. Daha dikkatli olman dileğiyle.
Geçmiş olsun.. Size birşey olmamış ya.. gerisi önemli değil. şoför de anlayışlı, iyi niyetli birisi sanırım.. Şansın varmış.
Kardeş geçmiş olsun.Sana bir şey olmaması gerçekten çok sevindirici. motoru bir şekilde halldersin inşallah.Bir daha olmaz inşallah.
Geçmiş olsun dostum, daha beteride olabilirdi. Kafana takmamaya çalış, tecrübe oldu deyip devam et (ben öyle yapmıştım).
Geçmiş olsun.Bunlar hep tecrübe.Allah (C.C.) beterinden korusun.
Allah hepimizi beterinden korusun.. Çok büyük geçmiş olsun.. Motoru kafana takma nasıl olsa halledilir sana bir şey olmamış ya o önemli..
Sağ taraftan vurduysan egzost la igili bir sorun olabilir, belki çarptığında biyer çizilmemiştir ama bağlandığı noktalardan biyerden hava alıyodur, ondan büyük ihtimalle.
Çok geçmiş olsun.
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Amin abilerim, sağolun. sadece ayaklık vurdum bugün götürdüm motosikleti görünen hasardan başka birşey yok çok şükür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)