Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

cb125e hakkında ?

REKLAM ALANI
    Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda Cb 125 i daha iyi çıkarabilirdi bu ayrı bir konu. Ama söyler misiniz bu fiyata Cb 125'den daha iyi bir motosiklet var mı? Yok. Arkadaş yeni başlayacağım diyor, öğrenciyim diyor. Al kardeşim hiç pişman olmazsın. Zaten hangi başlangıç motosikletini alırsan al. En fazla iki yıl sonra satıp daha güçlüsünü almak isteyeceksin.
    caner6776 ve Permatiq59 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Madem titrek bisey istiyon Tvs apaci verelim sana az yakar çok kaçar
    TATLIHIZ bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam arabayla değil, motorla da karşılaştırmışım o mesajımda. Ama sen almak istediğin yerden alıyorsun lafı.
    Anlat da bilelim nasıl savunuluyormuş ayak marşı.
    Ben ayak marşı olmasın, kesinlikle gerekli değildir demiyorum. Ama şu ana kadar hiç ihtiyacını duymadım diyorum.
    Ama sen olmamasını eksiklik gibi gösteriyorsun ya, söyle bakalım hangi büyük motorda var?
    125'lik haliyle de 120 km hız yapıyordu, ben motoru genelde uzun yolda kullandığım için yokuşları motor daha rahat çıksın diye 150'lik yaptım torkunu artırdım. Motorun eski hali de çok torksuz değil ancak eski motorum 100'lük manuel cub'du, 2-3 bin devirde bile motor iyi çekiyordu. 125'lik cg'nin tork eğrisi farklı olduğundan bana torksuz geldi. Sizin Cb125 sanki 100-105'i geçince yırtınmıyormu ? 250'lik motor değil ki bunlar. 10-12 beygirle ne kadar hız yapabilir 110-120 normal daha fazlası zor.
    fbcino bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125'lik haliyle de 120 km hız yapıyordu, ben motoru genelde uzun yolda kullandığım için yokuşları motor daha rahat çıksın diye 150'lik yaptım torkunu artırdım. Motorun eski hali de çok torksuz değil ancak eski motorum 100'lük manuel cub'du, 2-3 bin devirde bile motor iyi çekiyordu. 125'lik cg'nin tork eğrisi farklı olduğundan bana torksuz geldi. Sizin Cb125 sanki 100-105'i geçince yırtınmıyormu ? 250'lik motor değil ki bunlar. 10-12 beygirle ne kadar hız yapabilir 110-120 normal daha fazlası zor.
    Aynen şu 4 vites 100 lük debriyajlı yatay motorlu makinalar yokuşta dahil olsa 2-3 bin devirde de olsa iki kişide olsa kendini toparlıyor ve bayılmıyor, yeni 5 vites 125 lik yaptığım motorum bile 4 bin devire gelince yokuşta pat bayılıyor adamlar ne motor yapmış ya...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

3000 TL civarı Lifan Emisol önerebilirim, hakkında güzel yorumlar var pazartesi incelemeye gideceğim...

caner6776 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Merhabalar.

Ben 7 sene tvs scooty pep e bindim.5 gün önce motorumu daha 1050 kmde sattım. İki gün önce cb125e siparişi verdim. Dün getirdiler motoru. İlk defa vitesli motor kullanıyorum. 2 defa istop ettirdim kaldırırken. Üçüncü de kaldırdım motoru. Abartıldığı kadar titreşim yok bence motorda. Sürmeside gerçekten kolay. Fiyatına göre gerçekten çok iyi bir motor bence. Depo çok sallanıyor onu göz önünde bulundur. Devir saati pekde önemli değil bence. Azda olsa motor sürmeyi bilen insan ne zaman vites değiştireceğini sesten anlar.

Sonuç olarak bence parasını hakeden bir motor.
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Titreşim var gerisi yok bilmem anlata bildimmi
    Devir saati ayak marşı,platin,Şamriyelli lastik vs
    Devir saatine ihtiyac duyuyosan zaten motorcu değilsin , kafadan kaybediyosun ?

Ayak marşına ihtiyacın olacağını mı düşünüyosun ? ayak marşı olanların kullandığınımı sanıyosun ?

Platin yazdığını hiç görmemiş gibi yapıyorum sil onu sil görmesinler

Titreşimin olduğu doğru ama rahatsız edici değil.

Bu fiyata on numara motor , gerisi hikaye.

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    titreşim. Gitmiyo. Şamriyelli lastik. Devir saati yok. Çekmiyo. Vasat yani.
    CB ile gezdin mi ? gerçi sende devir saati sormuşsun , devir saati soran bir motorcudan böyle bir yorum görmek normal. CB 125 cc içinde en iyi tork'a sahip motor. Sende bunu farkedecek tecrübe yok demekki.

[QUOTE=fbcino;3043596]Aynen şu 4 vites 100 lük debriyajlı yatay motorlu makinalar yokuşta dahil olsa 2-3 bin devirde de olsa iki kişide olsa kendini toparlıyor ve bayılmıyor, yeni 5 vites 125 lik yaptığım motorum bile 4 bin devire gelince yokuşta pat bayılıyor adamlar ne motor yapmış ya...[COLOR="Silver"]

Atma ziyaa
    deepstrong99 bunu beğendi.
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    [QUOTE=SmirnouF;3043653]Devir saatine ihtiyac duyuyosan zaten motorcu değilsin , kafadan kaybediyosun ?

Ayak marşına ihtiyacın olacağını mı düşünüyosun ? ayak marşı olanların kullandığınımı sanıyosun ?

Platin yazdığını hiç görmemiş gibi yapıyorum sil onu sil görmesinler

Titreşimin olduğu doğru ama rahatsız edici değil.

Bu fiyata on numara motor , gerisi hikaye.

CB ile gezdin mi ? gerçi sende devir saati sormuşsun , devir saati soran bir motorcudan böyle bir yorum görmek normal. CB 125 cc içinde en iyi tork'a sahip motor. Sende bunu farkedecek tecrübe yok demekki.

Alıntı fbcino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen şu 4 vites 100 lük debriyajlı yatay motorlu makinalar yokuşta dahil olsa 2-3 bin devirde de olsa iki kişide olsa kendini toparlıyor ve bayılmıyor, yeni 5 vites 125 lik yaptığım motorum bile 4 bin devire gelince yokuşta pat bayılıyor adamlar ne motor yapmış ya...[COLOR="Silver"]

http://www.youtube.com/watch?v=scSIeodctIc

Atma ziyaa
    ummadığın kadar gezdim cb yle. Her yazdığımın arkasındayım.benim tecrübem beni ilgilendirir ama boş adam değilim. Yazarken tecrübe konusunda sallama yapma.

korbygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 162 CC
    amma dandik mobylet miş be sürekli sayfalar açılıp yorumlar yapılır hale geldi
    1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=SmirnouF;3043735]
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Tamam şampiyon boş adam değilsin , ama rampa çıkışlarında şeyim kalınlığından piston ile 100'lük Cup'ların 125'lerden daha iyi gittiğini söylüyosun. Ama olmaz ki şu iddian sana mantıklı geliyomu allah aşkına ?

sen daha yeni sayılırsın forumda , MT'nin eskileri beni bilir , boşa sallamam, bilmediğim konuya yazmam .
    denemesi bedava 100 lük cub un çıktığı yere 125 cc ile çıkamazsın ve bu konuda çok iddialıyım
    bide devir saati gereksiz diyorsun ya bu litrelik ss kullananlar hiç bilmiyor kullamayı ondan var devir saati

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

birde şu motorunun eksiklerini savunmaya çalışanlara hastayım ayak marşı yok diyorlar neredeyse iyiki yok diyecek devir saati yok diyorlar siz motor sürmeyi bilmiyorsunuz olmayan şeyleri neden bu kadar inatla savunuyorsunuz

Motosikleti
    MCX 162 CC
    ayak marşı eyvallah olmak zorunda hiçbir gösterge olmadan istanbul ç.kale ç.kale istanbul yaptım ben hiçbir sıkıntı çekmedim işi bilen herhangi bir araçta hiçbir gösterge olmadan kullanabilir motor sürmekle motoru yaşamak arasında fark var burda bi klavye motorcuları var bi sadece 1 2 motora binip yorum yapanlar var 1 2 motor sahibi olmuş ama eline hiç anahtar almamış motorcular var teorikle uygulama arasında fark vardır bunu yaşan bilir tecrübeyle sabittir bi de şu sayfaları okumadan yorum yapanlar var başında konuyu okumayıp ortadan dalanlar var o zaman gereksiz tartışmalar da çıkıor
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

cb125e de vites göstergesi varmı peki ??

Motosikleti
    MCX 162 CC
    var var var

dayı nie kızıon :D

Motosikleti
    MCX 162 CC
    Alıntı özgüryıldız adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dayı nie kızıon :D
    bu kadar hazırcı olmanıza kızıyorum bizim zamanımızda ne internet vardı ne de bilgilerini paylaşan insanlar ona rağmen okumak bile zor geliyor yaşayıp görerek tecrübe edindik çoğu problemle karşılaştığımızda burda bilgilendirme çabasında olsak bile motorla ilgili sayfayı açıp okumak bu kadar mı zor temcit pilavı gibi sorup duruyonuz aynı şeyleri
    Permatiq59 bunu beğendi.

neyse sonuç olarak cb125e mi yoksa mondial vulture mı alim ??

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Atma ziyaa

100'lük manuel debriyajlı cub motor, hem de devir göstergeli ayak marşlı. Torku gayet iyi. Dişli oranlarını yüzde 20 uzatmama rağmen 2. viteste kalkıyor neredeyse.

caner6776 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Tartışmasız cb.

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    Alıntı madlive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Cb125e mondial Driftten kesinlikle daha kaliteli. Titreşim var ve drifte göre çekişi düşük. Önüme iki tane motor koysalar kesinlikle titrediğini bile bile cb125e alırım. Drift kullandım 6000 km de cb125e kullandım.

Kullanmadan etmeden yorum yapmıyorum.
    drift kulanmış biri bunu diyorsa pek inanasım gelmiyor cb yi bende kulandım kısa birkaç sürüşüm oldu ma ybr drift ile sadece fiyat performans bide driftin hızı iyi diye savunulabiliyor ama kalite olarak rahatlık olarak ybr den üstün diyemez gel görki cb125 le drifti kıyaslamam hiç bir bakımdan driftten kaliteli değil her markanın iyisi kötüsü olur hondanın kötüsüde bu..

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    Honda servisleri ve markası adamı öyle yada böyle kucağına düşürür ucuz satar ilgi gösterir parça konusunda güzel kucaklar bu herzaman böyledir. Garanti denen meret arkadaşlarımın japon motorlarında hiçbir işe yaramadı hep bi kullanıcı hatası politikası ybr esd için 2011den buyana sele gelicek, umudu kestik nezaman sorsan gümrükte ama bilindik bir çinli markasında hiçbir zaman sorun yaşamadık fabrikadan sıfır motor getirilip garantiden değiştiğini gördüm adamlar ne derdin varsa oracıkta hallediyorlar ellerinde stokta mevcut.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı Wazaa.35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda servisleri ve markası adamı öyle yada böyle kucağına düşürür ucuz satar ilgi gösterir parça konusunda güzel kucaklar bu herzaman böyledir. Garanti denen meret arkadaşlarımın japon motorlarında hiçbir işe yaramadı hep bi kullanıcı hatası politikası ybr esd için 2011den buyana sele gelicek, umudu kestik nezaman sorsan gümrükte ama bilindik bir çinli markasında hiçbir zaman sorun yaşamadık fabrikadan sıfır motor getirilip garantiden değiştiğini gördüm adamlar ne derdin varsa oracıkta hallediyorlar ellerinde stokta mevcut.
    Servislerinizde sorun vardır 2012 Ybr için krank 2 haftada geldi.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)