reverse adlı üyeden alıntı
Yahu konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Mengu16 yanlış anlama, senin bilgi paylaşımlarına değer veriyorum. CB125 başlığına da gelip güzel paylaşımlar yapıyorsun. Bu sebeple teşekkürler.
AMA:
İşte kendi ağzınla söylüyorsun.
Çok torksuz.
Performansı sıfır.
100km/h'de titremeye başlıyor.
CB'ye gitmiyor demişsin ama senin motorun 125'lik orjinal hali ile zaten gitmiyormuş. 150'lik yapınca da 100-105km hızlarda yırtınmaya başlıyor anladığım kadarıyla.
Hala nasıl CB125E yerine bu gibi olumsuzlukları göstererek başka motorlar öneriyorsun? Gerçekten anlam veremiyorum.
Bir de CB125'te ayak marşı yok diyen ve civic 1.6'ya binen arkadaşım, otomobilini ayak marşı ile mi çalıştırıyorsun?
Nedir bu ayak marşı sevdası? Piyasadaki hangi motorlarda var ayak marşı? CBF150'de var, peki CBF1000'de var mı?
Şu gitmiyor, çekmiyor diyenler: Nereden nereye gitmiyor cb? Neyi çekmiyor?
Ben arkada bastıra bastıra doldurduğum topcase ve artçım ile birlikte istediğim yere gidip geliyorum, geziyorum.
Evet motor 100km üzerine çıkmakta nazlanıyor 105'ten sonra gitmem diyor ama hangi 125'lik motor bundan farklı?
CB Çin'de üretilmiştir, o zaman Çin menşeili diğer markaların motorlarıyla arasında fark yoktur diyenler:
Motorumu aldığım günden bu yana yaklaşık 7000km yol yaptım.
1000-4000 bakımları, ara yağ değişimleri ve far ampülü, debriyaj teli gibi sarf malzemeleri haricinde servis veya tamirci yolunu tutmamı gerektirecek bir durum olmadı.
Şu asya-küba-mondial vs. gibi markaları kullananlar sıkıntı yaşadıklarında bisikletçiden bozma yetkili servislere gittiklerinde anlıyorlardır umarım arada bir takım farklılıklar olduğunu.