Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cb125e hakkında ?

REKLAM ALANI
    korbygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 162 CC
    eee şimdi misal 50000 km gitçekse 30000 km de finish olcak motor sibopları paletleri gergisi eksantrik zincirine kadar değişmen lazım dı uyum sağlamaz mühendisler boşuna mı kafa yoruyor 125 yapıor bu makineyi boşuna masraf açmışsın kendine karbüröterde eksoz çıkışıda yanması da benzinin 125 liğe göre benzin hava karışımına sağlaması da onlarıda 150 cc ye göre yapman gerekiyor yapabilecek bi usta var mı

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:45 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5. viteste yapıyorum zaten 9 bin devir 100-105 falan yapıyo o devirde.
    http://www.youtube.com/watch?v=myldcqztWKA bak 100 105 le giderken 7000 devirde motor senin kisi fazla gösteriyor
    1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    125'lik hali çok torksuzdu yokuşları çıkmak çileydi. Motorun yaktığı benzine kıyasla performansı sıfırdı. 150'lik yapınca herşey daha dengeli oldu. 30 binde değil 15 binde bitsin ne olacak ben bindiğim motordan keyif alayım yeterki. Devir göstergesi fazla gösteriyosa niye hiç 11 bin devirin üzerine çıkmıyo. Normal ya 90km de 8 bin, 105'te 9 bin 125'te 11 bin. 100'ü geçince titremeye başlıyo zaten balansöre rağmen ondan belli aşırı devir yaptığı.

Motosikleti
    MCX 162 CC
    neyse senin motor sıfır olmuş tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

Motosikleti
    Alıntı korbygs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyse senin motor sıfır olmuş tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
    Sağolasın.
    http://youtu.be/I3b259tJ4PU?t=2m15s
    Bak bu da çevreyolunda gazlarken.

Motosikleti
    MCX 162 CC
    Sağolasın.
    http://youtu.be/I3b259tJ4PU?t=2m15s
    Bak bu da çevreyolunda gazlarken.
    şanzıman grup bilyalarından ses geliyo vıııııııınnnnnnnn diye

Motosikleti
    Şanzımanda hiç sorunumuz yok sürüş sırasında ama debriyaj kavrama anında takırdatıyo dişlileri.

Motosikleti
    MCX 162 CC
    bak bu da bnm eski canafooorrr :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:20 ----------

Alıntı korbygs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bu da bnm eski canafooorrr :(
    http://www.youtube.com/watch?v=Rhxj2oQA_ZI
    http://www.youtube.com/watch?v=ZnJMxZIl_9E

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alma yok böyle kötü bi motor valla Drift al,Salcano al,Hatta Cg al Bu motoru alma berbat ötesi kötü bi motor paraya yazık edersin.

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    125'lik hali çok torksuzdu yokuşları çıkmak çileydi. Motorun yaktığı benzine kıyasla performansı sıfırdı. 150'lik yapınca herşey daha dengeli oldu. 30 binde değil 15 binde bitsin ne olacak ben bindiğim motordan keyif alayım yeterki. Devir göstergesi fazla gösteriyosa niye hiç 11 bin devirin üzerine çıkmıyo. Normal ya 90km de 8 bin, 105'te 9 bin 125'te 11 bin. 100'ü geçince titremeye başlıyo zaten balansöre rağmen ondan belli aşırı devir yaptığı.
    Yahu konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
    Mengu16 yanlış anlama, senin bilgi paylaşımlarına değer veriyorum. CB125 başlığına da gelip güzel paylaşımlar yapıyorsun. Bu sebeple teşekkürler.
    AMA:
    İşte kendi ağzınla söylüyorsun.
    Çok torksuz.
    Performansı sıfır.
    100km/h'de titremeye başlıyor.
    CB'ye gitmiyor demişsin ama senin motorun 125'lik orjinal hali ile zaten gitmiyormuş. 150'lik yapınca da 100-105km hızlarda yırtınmaya başlıyor anladığım kadarıyla.
    Hala nasıl CB125E yerine bu gibi olumsuzlukları göstererek başka motorlar öneriyorsun? Gerçekten anlam veremiyorum.

Bir de CB125'te ayak marşı yok diyen ve civic 1.6'ya binen arkadaşım, otomobilini ayak marşı ile mi çalıştırıyorsun?
    Nedir bu ayak marşı sevdası? Piyasadaki hangi motorlarda var ayak marşı? CBF150'de var, peki CBF1000'de var mı?

Şu gitmiyor, çekmiyor diyenler: Nereden nereye gitmiyor cb? Neyi çekmiyor?
    Ben arkada bastıra bastıra doldurduğum topcase ve artçım ile birlikte istediğim yere gidip geliyorum, geziyorum.
    Evet motor 100km üzerine çıkmakta nazlanıyor 105'ten sonra gitmem diyor ama hangi 125'lik motor bundan farklı?

CB Çin'de üretilmiştir, o zaman Çin menşeili diğer markaların motorlarıyla arasında fark yoktur diyenler:
    Motorumu aldığım günden bu yana yaklaşık 7000km yol yaptım.
    1000-4000 bakımları, ara yağ değişimleri ve far ampülü, debriyaj teli gibi sarf malzemeleri haricinde servis veya tamirci yolunu tutmamı gerektirecek bir durum olmadı.
    Şu asya-küba-mondial vs. gibi markaları kullananlar sıkıntı yaşadıklarında bisikletçiden bozma yetkili servislere gittiklerinde anlıyorlardır umarım arada bir takım farklılıklar olduğunu.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    eyvah Honda kaçıııııınn.. bu ne lan arkadas bilende bilmeyende.. cb125 mi bayırlarda çekemiyo yorumları yazanlarmı çekemiyo bilemedim. arkadas heves etmis. karar vermiş bi kerede birinin heyecanını kırmayın. gider gitmez. çeker çekmez. kalitesi ortada.. niye insanların hevesini kırıyorsunuz. 3000e en kaliteli motor hangısı kafanızda ? monial mi asya mı ? Dünya kabul etmiş bizim çinciler kabul edemediler.. bende çinli motora bindim. uzun yolada gittim.. servisinede gittim. yapmayın arkadaslar komikleşmeyin..

Motosikleti
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mengu16 yanlış anlama, senin bilgi paylaşımlarına değer veriyorum. CB125 başlığına da gelip güzel paylaşımlar yapıyorsun. Bu sebeple teşekkürler.
    AMA:
    Çok torksuz.
    Performansı sıfır.
    CB'ye gitmiyor demişsin ama senin motorun 125'lik orjinal hali ile zaten gitmiyormuş. 150'lik yapınca da 100-105km hızlarda yırtınmaya başlıyor anladığım kadarıyla.
    Hala nasıl CB125E yerine bu gibi olumsuzlukları göstererek başka motorlar öneriyorsun? Gerçekten anlam veremiyorum.

Bir de CB125'te ayak marşı yok diyen ve civic 1.6'ya binen arkadaşım, otomobilini ayak marşı ile mi çalıştırıyorsun?
    Nedir bu ayak marşı sevdası? Piyasadaki hangi motorlarda var ayak marşı? CBF150'de var, peki CBF1000'de var mı?

Ben arkada bastıra bastıra doldurduğum topcase ve artçım ile birlikte istediğim yere gidip geliyorum, geziyorum.
    Evet motor 100km üzerine çıkmakta nazlanıyor 105'ten sonra gitmem diyor ama hangi 125'lik motor bundan farklı?

CB Çin'de üretilmiştir, o zaman Çin menşeili diğer markaların motorlarıyla arasında fark yoktur diyenler:
    1000-4000 bakımları, ara yağ değişimleri ve far ampülü, debriyaj teli gibi sarf malzemeleri haricinde servis veya tamirci yolunu tutmamı gerektirecek bir durum olmadı.
    Şu asya-küba-mondial vs. gibi markaları kullananlar sıkıntı yaşadıklarında bisikletçiden bozma yetkili servislere gittiklerinde anlıyorlardır umarım arada bir takım farklılıklar olduğunu.
    Motoru arabayla karsılastırıyor Ayak marsı bu sekilde savunulmaz hala anlatamıyoruz, Bu motora 3500 Küsür lira fazla,Bende alıcaktım iyiki almamısım,Hp si ybr den yüksek gitmiyor vs vs ,,Yapmayın Cinliler bu motordan iyidir.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru arabayla karsılastırıyor Ayak marsı bu sekilde savunulmaz hala anlatamıyoruz, Bu motora 3500 Küsür lira fazla,Bende alıcaktım iyiki almamısım,Hp si ybr den yüksek gitmiyor vs vs ,,Yapmayın Cinliler bu motordan iyidir.
    Tamam arabayla değil, motorla da karşılaştırmışım o mesajımda. Ama sen almak istediğin yerden alıyorsun lafı.
    Anlat da bilelim nasıl savunuluyormuş ayak marşı.
    Ben ayak marşı olmasın, kesinlikle gerekli değildir demiyorum. Ama şu ana kadar hiç ihtiyacını duymadım diyorum.
    Ama sen olmamasını eksiklik gibi gösteriyorsun ya, söyle bakalım hangi büyük motorda var?

Motosikleti
    Tamam arabayla değil, motorla da karşılaştırmışım o mesajımda. Ama sen almak istediğin yerden alıyorsun lafı.
    Anlat da bilelim nasıl savunuluyormuş ayak marşı.
    Ben ayak marşı olmasın, kesinlikle gerekli değildir demiyorum. Ama şu ana kadar hiç ihtiyacını duymadım diyorum.
    Ama sen olmamasını eksiklik gibi gösteriyorsun ya, söyle bakalım hangi büyük motorda var?
    Peki niye bir sürü 125 Lik motorda ayak marsı varda Cb de yok CB kaliteli CB büyük motor koltugu cok rahat stabil 90 gidiyor zaten son hızı 90,Anlamak istedigimden degil,Bu motora 3500 küsür lira fazla niye daha anlamak istemiyorsunuz tamam CB kullanıyorsunuz ama ahım sahım birsey gibi övmeye gerek yok bunu,Aldırdgınız adamın ahını almaya gerek yok 3500 Tl para az degil niye cöpe gitsin,Commuter kulvarında CB gibi bir motor rezillik,Wave daha iyidir.

Cb den cok daha iyi 125 Cc ler var Marka takıntısına girmeyelim,125 de Ybr Dir hos 2010 Dan sonra oda bozdu ya,2500-3000 Tl para varsa Alıcaksın Japon bi ybr,Arkana bile bakmıcaksın.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Bak bakalım motoru övmüş müyüz?
    Aksine siz yeriyorsunuz motoru.
    Neymiş, parası çöpe gidecekmiş. Komik.

Ben 1 senedir motor kullanıyorum. O yüzden bilgim pek yok.
    Sen anlatırsan anlayacağım ayak marşının neden gerekli olduğunu.

CB büyük motordur demedim. Yada bak işte büyük motorda da yok cb'de de yok gibi karşılaştırma yapmak istemedim. Motorumun ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
    Madem çok gerekli bu ayak marşı, neden büyük motorlarda yok diyorum. Mantıklı bir açıklaman varsa seve seve okuyup bilgilenmek isterim.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    biraz daha hızlı gitsin daha güçlü olsun diyosan drift al ben normal sakin sürerim diyorsan salcano wolf al salcano wolflerde bildigim kadarıyla ybr makinası war ve ybr kendini kanıtlamış bir motor tabi bu dediklerim 0 alıcaksan 2.el alıcaksan ybr al seni üzmez titreşim yok sağlamlık desen var salcanoyu bılmıyorumda şöyle söyleyim driftte rahatsız edici titreşim yok ama ybr ye göre bole çok az birşey war yani ybr bin hemen ardından drifte bin az birşey titreşim oldugunu anlarsın ama rahatsız etmez son olarak cbe125 alcağına drift veya wolf al ha illa tipi güzel diosan motoran cbs 150 balancer war cbe 125le aynı ama cbe125e göre + ları war devir saat ayaktan marş filan

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    yamaha ybr 125 al

Honda cb de iyi devir saati benim cuptada yok gerekte duymadım.
    Cbnin göstergesi süper
    titreşim o kadarda fazla değil
    koltuk biraz sert
    farları çok güçlü
    az yakıyor
    karar senin beğendiğini al

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı özgüryıldız adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial alma dio herkes yoksa vulture kesin kararımdı.. sonra cb125e ye karar verdm oda patladı alcak motor bulamıyorum :'(
    bence mondial alman cb 125 den daha iyidir, hem parcası bol hemde ustası... seni üzmeyecek markadır mondial maddi manevi,
    ilk motorun olacagını göz önüne alırsak acemilik döneminden sonra istersen bmw yada benzeri al
    her ne kadar acemi değilim denilsede genelde yol sartları öyle bir kac seferlik yada günlük kullanımdan farklı oluyor,
    baktın işini görüyor sana yetiyor uzun süre model yada motor değişmeden de devam edebilirsin, unutmaki çinlilerin bakım onarım maliyetleri cok ucuz...
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    AMA:
    Çok torksuz.
    Performansı sıfır.

Cbf 150 de varmı ayak marşı

Düşük cc den bahsediliyor burda 125 cc 150 cc ler
    Cb125 acede var ayak marşı o ayrı mesele ;d

Tüm gördügüm cinli motorlarda ayak marsı varken ( dusuk cc )
    Honda niye koymaz bu dusuk cc lere ayak marsi
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    servise ustaya bagımlı olsun diye olabilir mi ????

Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbf 150 de varmı ayak marşı

Düşük cc den bahsediliyor burda 125 cc 150 cc ler
    Cb125 acede var ayak marşı o ayrı mesele ;d

Tüm gördügüm cinli motorlarda ayak marsı varken ( dusuk cc )
    Honda niye koymaz bu dusuk cc lere ayak marsi

CBF150'de var mı yok mu bilmiyorum. Örnek olsun diye yazdım.
    YBR125'te var sanırım? Örneğimiz o olsun o zaman.

Ben hala küçük cc'de olup da büyük cc'lerde olmamasının mantıklı bir açıklamasını bekliyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)