Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

cb125e hakkında ?

REKLAM ALANI

cbs 150 nin markası ne bn anlamadm bişey piyasada bulmak zor olur gibi geldi parçasıydı ekipmanıydı falan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Titreşimden dolayı cb25 satıp Wolf125 alan arkadaş var wolf daha iyi diyor
    Hem wolfe hemde drifte binmiş adamda Mh drift daha iyi diyor tabi bu göreceli bir kavram Ozaman senin söylediklerinde Kendi şahsi fikrin olmuş oluyor.
    Çok ciddiyim Az yaksın rahat olsun istiyorsam kesinlikle gider bir Wolf alırım Üçerlermi ne idi adamlar 2600 e veriyorlar yahu CBF 150 nin yarı fiyatına gider alırım aradaki farklada depomu defelarca fuller bilmem kaç bin yaparım zaten yedek parçada hondaya göre beleş ozaman Proplem yok ;
    Yani diyeceğim o ki Ben hondaya biniyorum demek isteyen honda alır Ben Motora biniyorum diyen adamda Hangisi kafasına yatarsa onu alır OLay budur
    Beni yanlış anlamayın. Cb125e buram buram kaliteli demiyorum ama driftten kesinlikle daha kaliteli.
    Evet titriyor.
    Evet gitmiyor.

Ama stabil alet. Ne zaman ne yapacağı belli. Dip gaz Edirneden geldim hiç aklımda soru işareti kalmadan.
    Araziye çamura girdim aklımda soru işareti olmadan.

Az buçuk motor kullanan adam sürdümü anlar zaten kalite farkını.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

ben sürekli istanbul edirne bursa arası gidip gelcem mondial belki bunu kaldıramaz ama honda kesin kaldırır diye düşünüyorm
    Permatiq59 bunu beğendi.

korbygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 162 CC
    ya şu aletleri sökmeye kalk anlarsın japonu zevkle sökersin şip şak elinde kalmıcanı bilirsin ama bi çinliyi sökmeye kalk bi sürü ıvır zıvır ek parçalar tamir bakımını yapan arkadaşlar konuşsanıza
    1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    CB125 E safkan çinlidir. Driftte çinlidir. Son çıkan ybrlerde çinlidir. Cbf150 de çinlidir. İnazuma da çinlidir.
    Çin size ne kalitede isterseniz o kalitede malzeme yapar. Yeter ki paradan haber verin. İyi para iyi motor.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cb alma da ne alırsan al dostum.
    motosiklet hevesimi bir süreliğine de olsa bastırabilmek için bir müşterimizden bir günlüğüne ödünç olarak aldım cb denen naneyi.

almaz olaydım. motordan soğuyacaktım az kalsın. kullanana her zaman saygım vardır tabi fakat o nasıl bir motordur öyle..
    motordan indikten sonra totomda karınca sürüsü geziyordu sanki. ben bu kadar titreşimi, bi ehliyet sınavına girdiğim cup tipi motorda bi de bu cb denen motorumsu makinede gördüm

yaklaşık 1 saat kadar motor sürdükten sonra motordan indim sonra istemiz bir şekilde ayaklarımı aça aça apartmana girdim.
    çoluk çocuğa makara olduk. sanki motor sürmemişim de başka birşey yapmışlar gibi

aile faktöründen ötürü,-her ne kadar ekonomik bağımsızlığımı kazanmış olsam da- kendi motorumu almayı tam olarak kabul ettiremedim. onun için çok fazla motora binemiyorum. ondan da olabilir yani titreşim olayı bindikçe alışabilirsin. belki benim oturuş pozisyonumun da etkisi olabilir bu titreşimi fazla hissetmemde ama bu kadar da etki edeceğini pek sanmıyorum
    fakat son karar senin tabii
    Tsubasa bunu beğendi.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı özgüryıldız adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbs 150 nin markası ne bn anlamadm bişey piyasada bulmak zor olur gibi geldi parçasıydı ekipmanıydı falan
    http://www.motoran.com.tr/urun/cbs-150-balancer/

bütün yorumlar için herkese sonsuz saygımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum kafam cok karıştı ama heralde cb almıcam gene ilk gözdem vulture ı düşüncem gibi geldi bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------

hocam sen sanırım cb125e kullanıcısın tam olarak ne düşünüosn net bir bilgi verebilirbisin ?

Motosikleti
    MCX 162 CC
    Alıntı madlive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CB125 E safkan çinlidir. Driftte çinlidir. Son çıkan ybrlerde çinlidir. Cbf150 de çinlidir. İnazuma da çinlidir.
    Çin size ne kalitede isterseniz o kalitede malzeme yapar. Yeter ki paradan haber verin. İyi para iyi motor.
    honda yamaha çine verir onlara ürettirir ama sök periyodik bakım yap anlarsın kaliteyi sadece sürmekle bitmiyor iyi motor mu kötü motor mu
    ( japondan kastım )
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Muhakkak öyle. Cb125e al demiyorum. Sadece titrese de gitmese de driftten daha kaliteli diyorum.
    Şu an 4 lira param olsa motor alacak olsam asla Cb125e almam. İkinci el çok çok çok temiz ybr 125 alırım.
    dogrusukru bunu beğendi.

Motosikleti
    MCX 162 CC
    Alıntı madlive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhakkak öyle.
    ne kadar ekmek o kadar köfte misali

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı korbygs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda yamaha çine verir onlara ürettirir ama sök periyodik bakım yap anlarsın kaliteyi sadece sürmekle bitmiyor iyi motor mu kötü motor mu
    ( japondan kastım )
    Bakımı bırak ben motoru söktüm topladım iddia ettiğin gibi bir kalitesizlik yok. Grenajları uyduruk diye bütün motor çöp olmuyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:57 ----------

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17833115.asp?gid=381
    Çin mallarına laf ediyorsunuz, amerikalının türk malı araçlara bakış açısına bakın bir de. Çok da yalan değil hani, hiç değilse çinliler bişey yapıp satıyor bizde o da yok anca kötü deriz çin malına.

Motosikleti
    MCX 162 CC
    ondan mı yağ kaçırıyor makinen bnm iddaam pratik diğeri tefaruhatlı tecrübeyle sabit konuştuklarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:00 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakımı bırak ben motoru söktüm topladım iddia ettiğin gibi bir kalitesizlik yok. Grenajları uyduruk diye bütün motor çöp olmuyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:57 ----------

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17833115.asp?gid=381
    Çin mallarına laf ediyorsunuz, amerikalının türk malı araçlara bakış açısına bakın bir de. Çok da yalan değil hani, hiç değilse çinliler bişey yapıp satıyor bizde o da yok anca kötü deriz çin malına.
    http://www.youtube.com/watch?v=mUPweWgqOtM biliyosundur da yinede bak bi

Motosikleti
    3-5 saat kesintisiz 9 bin devirde motor sürersen seninki de yağ kaçırır motor kitlemiyo ya sen ona bak.

Motosikleti
    MCX 162 CC
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3-5 saat kesintisiz 9 bin devirde motor sürersen seninki de yağ kaçırır motor kitlemiyo ya sen ona bak.
    kitlemez yağı kontrol ettiğin sürece de 3 5 saat kesintisiz 9 bin devir niye neden ne garezin var motora at 5 e rahatlasın motor mcx i olan var etrafımda yağı akan kokan yok hiç trafikte ki hıncını motordan mı alıyon ne yoksa yazık o motora acırım

Motosikleti
    kitlemez yağı kontrol ettiğin sürece de 3 5 saat kesintisiz 9 bin devir niye neden ne garezin var motora at 5 e rahatlasın motor mcx i olan var etrafımda yağı akan kokan yok hiç trafikte ki hıncını motordan mı alıyon ne yoksa yazık o motora acırım
    5. viteste yapıyorum zaten 9 bin devir 100-105 falan yapıyo o devirde.

Motosikleti
    MCX 162 CC
    senin devir saati de fazla gösteriyo o zaman 5. vites 100 km hız da o kadar zorlanmaz o motor 150 lik makine sonuçta az yakar çok kaçar he zorlanıyorsa da arka dişliyi küçültürsün olur biter

Motosikleti
    senin devir saati de fazla gösteriyo o zaman 5. vites 100 km hız da o kadar zorlanmaz o motor 150 lik makine sonuçta az yakar çok kaçar he zorlanıyorsa da arka dişliyi küçültürsün olur biter
    Devir saati de km saati kadar normal bence. 100km hızla kamyon sollayabiliyorum. 90'la gidiyor duble yolda kamyonlar. Ön dişliyi 1 numara büyüttüm zaten, bu motoru aldığımda 125'likti 150'lik yapınca dişliyi büyüttüm. Ön 16 arka 41 dişli var.

Motosikleti
    MCX 162 CC
    motor bitikmi di de 150 lik yaptın

Motosikleti
    motor bitikmi di de 150 lik yaptın
    5 bin km'de yaptım 150'lik, sadece piston-sekman-silindir değiştirdim. Karbüratör dahil geri kalan herşeyi orjinal. Silindir seti de mondial orjinal yedek parçası 150kn modelinin. 150'lik yapınca yakıtı fark etmedi ama yokuşlardaki hızı 15-20 km arttı, son hızı olan 120'ye de daha kolay çıktı biraz kere de 125 km hızı gördüm 150'liğin farkı olarak.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)