bızlerın vergılerıyle alınan motorun nesı senın yaa hey allahım
bızlerın vergılerıyle alınan motorun nesı senın yaa hey allahım
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ya polislerin trafikte cep telefonuyla konuşma hakkı var mı ? Sonuçta telefona dalıp bırılerıne carpabılır hani sonuçta o da insan ?
Bence konuya dönelim çünkü diğer devlet memurlarının altında audi a8 ler mesedes s kasalar var ufacık bir motor zinbetlenmiş gözümüze batmasın.Bu arkadaşlara en dandik mont veriliyor bilmem farkındamısınız?????
Onunla kışın motora binin bakalım her allahın günü binin.Kaçınız zatüre olursunuz.Ben bile kışın ısıtmalı yelekle donuyorum motor üstünde.
Bu meslek kolay değil bu arkadaşlar 40 larına geldiğinde eklem sorunlarından tut kazalardan ötürüde platin gibi amelyatlara giriyorlar.Polisliğin en zor dalıdır motosikletli polislik.
Bugün trafikte su soğutmalı yeni BMW yi gördüm,egzos ve şaft ters taraftaydılar eskisine göre.Ve egzos hondanınki gibi şık olmuş.Motorun duruşuda şık olmuş.Tabi nasıl gidiyor bilemem tonla elektiriksel aksam vardı.Nasıl bir aküye sahip acaba yada alternatöre.Çok istiyorum almayı ama 64 000 tl ye passat alınıyor ya ıfır kme.
Hanım boşar beni parayı versem
Deniz kardeş duydumki bisikletli polisler alınıcakmış trafik için nasıl olucak süreç haberin varmı?
Benim çok bisikletli arkadaşım var profosyonel olarak yapan bu işi yaşlarıda genç acaba başvursalarmı?
türk polisine verdiğim her kuruş helal olsun rahat rahat geziyosak onlar sayesinde arkadaşlar dahada demem ...
Abi geçen gün yanından geçerken korna çaldım hiç oralı olmadın
bir de cevap alabilsek.sayın deniz bey emniyetten yunuslar bır kırmızı ısıkta gecp dıgerınde beklıyorlar yani bir ıhbar yokken keyfıyeten gecıyor 155 ı arıyoruz uyarıcaz dıyolar bir sey cıkmıyo.ertesı gün yine aynı plaka yıne aynı adamlar. napabılırız ? Illa ki savcı mı olmalıyız polıslere söz geçirmek için
bu arada halka inip kaynaşmanız çok güzel sorunları amirlerinize iletirseniz hepimiz mutlu olacagız kolay gelsin
halka inip kaynaşma bende halktanım . acil bir çağrıya giderken geçiş üstünlüğünü kullanıyoruz buda olaylara en kısa sürede müdahale edebilmemiz için zorunlu bir durum. bunun dışında keyfi kural ihlalleri hoş değil tabiki bir çok arkadaşımız bu konuda duyarlı. ayrıca bu konularla ilgili 155 i aradığınızda emin olun hemen telefonla görüşelim anonsu ile arkadaşlar uyarılıyor.
plakasına kadar verdım.seyır halındeyken ıntercomla.30 dk kadar takıp ettım hıc bır sey olmadı ne bır duraksama ne bır uyarı ne bır merkeze cagrı.3 gun sonra aynı arkadaslar aynı motor sasırmadık zaten zaman olsa da kamera kayıtlarını onunuze doksem.
Dıger bır konuysa polısın bana sahsıma '' zorlama gerı zekalı zorlama '' dıyerek kendısını gecmeme ızın vermeme hakkı var mıdır ? Kusura bakmayın polıs oldugunuz ıcın soruyorum egm den bılgı edınme hakkından sordum da 1 ay kadar beklıyorum
iyi ettin gercekten.elbette halkla ıcıce olunca ve ınsanlara uymayan kuralları sız dogru uygulayınca ıster ıstemez tepkı doguyor.ceza yeme vs. gıbı. kısısel hatalar her kurulusta olur ama bunları tum kuruma mal etmek cok yanlıs.hele kı turkıye gıbı motorculara onem vermeyen bır ulkede,aramızdan bu sekılde ozel bır kurumdan arkadasımız ozguvenıyle cıkmısken , devlete - hukumete olan hıncımızı arkadası hedef tahtası gıbı gosterıp cıkarmak cok yanlıs.
ben de kıdemlı ustegmenım.denızcı hem de.en "ıcerı" atılanlardan.daha oncekı bırcok platformda ıyı-kotu tartısmalarım olmustur bu konularda.ınsanlar askerlık anılarıyla,darbe hatıralarıyla butunlesıp , guncel orduya ve mensuplarına atıp tutuyorlardı.garıp gercekten.
ordu-polıs ve dıgerlerı.hepımız Turkıye ıcın varız.bu ılk kural.gerısı ınsanın ıc huzuru-vıcdanı ve sorumluluguyla ılgılı.kotuye kullananı sıkayet etmek de bızım-sızın gorevınız.ama bu suankı gıbı alakası olmayan forumlarda ve alakası olmayan kısılere post atmakla olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)