Birde çantalara vergi yada ruhsata işletme parası verirsek on numara olur ha
Birde çantalara vergi yada ruhsata işletme parası verirsek on numara olur ha
ya bir de bir şey soracağım şimdi dışardan geldim trafik polisi araba içinde telefonla konuşuyordu bunun bir cezai işlemi oluyor mu ? Sadece soruyorum GoPro'da kayıtlı dilerseniz koyarım videosunu kamerama çok güzel bakıyorda elinde telefonla :D
vergilerimle su gibi benzin içen motora polisini (paralı askerini) bindiren devlete hakkım haram zehir zıkkım olsun.
Yorum yaparken bir teşkilatı veya polisleri zan altında bırakmak istemiyorum yanlış anlamayın .
Ancak bir soru sormak ve hem sıradan bir vatandaş , hem de bir kamu personeli olarak yorumunuzu almak istiyorum .
Zabıtalar neden litrelik hacmi olan motosikletlere biniyorlar ?
Bunun bir sebebi var mı yani ?
@cgty ciddi misin?
evet, her gün Şişli'de DL1000 ile gezen zabıtalar görüyorum, hatta Fatih - Eminönü civarında da görmüştüm.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
allah kaza bela vermesın,ıyı gorevler
Kocaeli'de VFR li olan da var Ama kullanmak nerde ? Kafada malum zabıta kepi ışıklarda benlen yarışmaya çalışıyor Viraja gelince panik fren falan. Polis mesleğinde olanları sevmemekle birlikte hepsi zanlı ya da suçlu değil. Kötü örnekleri yazan arkadaşlar fotoğraflarını çekip savcılığa suç duyurusunda bulunmadıkça hiçbirşey yazmaya bence hakları yok!
Bu arada motosikletli polislere gerçekten 1000 cc makine gereksiz. Ancak Supersport makine bence gerekli. Bu konuda çalışma olmasını umuyorum. Otobanda osurarak giden zibidileri yakalamaları için bence şart!
KAPISIOKMU ?
Hiç anlam veremiyorum Su litrelik makineye binenleri bizim burda hiç ellemiyorlar apacileri.
Motor güzelmiş ama biz benzin alamazken su gibi gidiyor oohh
adam devletin bir memuru konu açmış herkes görmemiş gibi yazıo eger soruysa konu açın.. yapmayın gözünüzü sevim oda motora binio sizde yok şu nasıl yapılıo bu nasıl oluo bırakın ya...
Isin diger boyutuna girmiyecegim onun haricunde motor cok guzel , kazasiz belasiz surun insallah ...
yanlış anlaşılmasın konu dışı yazanlara sözüm motorla ilgili sohbete degil...
konuyu dagıtmayın adamıda pişman etmeyin.konumuz yeni motor ve bilmek isediğimizde bu motor dayanıklımı değilmi bizim için en iyi testide polis arkadaşımız yapıcak.
Gerçeken uzun vade testi yaparsa seviniriz.Ben ciddi anlamda almak istiyorum bu motoru ve bmw 1200 gsede bir volvo yada audi parası vermek istemyorum.
Sonuçta iki tekerli bir araç
Sanki kabahatli motorize arkadaşmış gibi hıncınızı ondan çıkarıyorsunuz.Kabahat hepimizide,Kabahat sistemde.Burada motoru paylaşıyor konu ile ilgili fikirleriniz,sorularınız varsa beyan edin.
sitem eden arkadaşlarda sağolsun etmeyende şunu söyliyim sonuçta ben işimi yapıyorum ve devlet memuru olarak nerede ne şartlarda görev verilirsi yapmak zorundayım YBR 250 ile de görev yaptım. bu konuyu gösteriş için değil firmanın yeni bir ürünü olan bu motor hakkında almayı düşünenlere bir nebze olsun faydam olabilir düşüncesiyle açtım.
600 RR ın arkasından nasıl yakalayacak? Yapmayın mantıklı olalım. Bence polis teşkilatı yanlış yolda. Ş.içi, köprü vb. yoğun yerlerde polisler motosiklet üstünde tek olarak (çift moto olarak gibi) super moto tarzı xt660x vb. konumlandırılmalı. Yüksek süratle akan yollarda iri enduro yerine SS olabilir. Maksat kaçmak olunca esnek, kıvrak makineler yoğun trafikte polisten kolay sıyrılacaktır. Örneğin bende xt600 var. VFR vb. 1000 lik süper endurolar nasıl gelecek araç aralarından?
dün akşam üstü kullandım,gerçekten canavar gibi motor olmuş.İvmelenmesi,yol hissiyatı ve BMW ye göre daha ince atik yapısı beni mestetti.Fakat çok agır.Bununla kötü yollara girilmez yada çok iyi bir pilot olmak lazım.Abs kapanmıyor sanırım.İlk izlenimler bmwnin daha iyi bir makine olduğu sürüş bakımından ama hondanında motoru ve diğer komponentleri iyi.Bir allahın kuluda şu iki özelliği birleştirip motor üretse peynir ekmek gibi satar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------
Güzel kardeş evet gsle 600 rr ı yakalayamaz polisler ama telsiz denilen bir olay var bilmem biliyormusun.Telsizden bir anons çeker senin şak diye yakalarlar playstation oynu değil gerçek hayat.Ve bu arada isteseler seni gslede yakalarla altında 1000rr bile olsa.Bu pols arkadaşlar öyle bir eğitim alıyorki seni scooterla bile yakalarla.Yakalamak istememelerinni nedeni senin hayatını tehlikeye atmama ve başkalarının.O yüzden bence hiç kaçma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)