Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bmw f650 vs dragstar 650 ???

REKLAM ALANI
    emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden, sebebi ve açıklaması?
    Tamam abartmış olabilirm yani en işe yaramaz demek abartı oldu sorry .
    lakin yine de görünüşüne sesine hasta değilseniz cruisera gelene kadar alternatif çok diye düşünüyorum .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı emocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam abartmış olabilirm yani en işe yaramaz demek abartı oldu sorry .
    lakin yine de görünüşüne sesine hasta değilseniz cruisera gelene kadar alternatif çok diye düşünüyorum .
    O zaman tarz değişiyor tabi ki ama 70 yaşına geldiğin de bir cruiser sürmek isteyebilirsin Enduroya geçen eski cruiser kullanıcısı arkadaşlarıma dediğim gibi, eninde sonunda chopperlara geri döneceksiniz
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    İlk motorum dragstardı. Uzun süre aşkımızı karşılıksız şekilde sürdürdük. Ben ona aşkla bağlıydım ama o bana değildi.
    İstanbul trafiğinde uzun süre bacaklarımın arasında mini bir fırınla gezdim. İlerde çocuğum olmazsa sorumlusu ilk aşkımdır.
    Sürüşü uzun yolda rahattır. 165km yi gördüm debriyaj son demlerini yaşıyordu hemde haberim yokmuş.
    bir arkadaş sürüş alışkanlıklarını sorup 140-150 ile 3-4 saat gidersen gibi bi laf söylemiş. Hocam o hızla o kadar saat gidersen
    yolculuğun sonu hayırlı olmaz pek. Uzun yol motorudur, gezinti motorudur,güzel sesli endamlıdır ok. ama şehir içi trafiği motoru değildir.
    Haa sen çok sever kusurlarını görmezden gelirsen enduro motoru da olur sana o ayrı.
    Sen eğer dragstar veya BMW f650 diye soruyorsan zaten sana hitap edecek motor değildir kanımca.
    Al Bmw f650 yi gir çık her yere

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç kimse de olmayan bir motora sahip olmak arzunuz yoksa tarzınız Cruiser/chopper değildir, farklı bir motora bakmalısınız. O zaman tarzınız f650 dir.
    Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, sadece şu son söylediğiniz söze takıldım Bence herkes kendi motorunun hiç kimseninkine benzememesi için çaba gösterir ve bunu kendi zevkine göre her tür motora uygulayabilir.. Bazen bir jant şeriti bile bu işi halledebilir. Onun haricinde Cruiser/Chopper ı motor yerine koymayan arkadaşlara lafım.. Bugün tüm o bindiğimiz janjanlı motorların atalarının cruiser lar olduklarını unutmayalım.. Gerçek motor cruiser dır.. (Tamam len hemen polemiğe girmeyin kendi fikrimi söylüyorum ) Ne demiş elin gavuru Ride to live, live to ride!!!
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    burada herkez yorumunu yapıyor o motoru kullanan arkadaşlar küplere biniyor. senin kullandığın motora dünyada kaç kişi biniyor. tüm dünya küplere mi binsin şimdi. kimse kimsenin şahsına yorum yapmıyor ki. kullandığı motosiklt hakkında yorumunu yapıyor.kişisel niye algılanıyor anlamadım. kaldırıma neden çıkma isteği duyorsun ki demişsin... hayatında çok sıkışık karmaşık bir trafikte hiç mi kaldırımı kullanmadın? veya bir yere gittiğinde hiç mi kaldırıma motosikletini park etmedin bana göre chopper :kamyon

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Yorumlar gerçekten çok güzel.. öncelikle ben motosikletin her tarzını severim. Çünkü her motosiklet tarzı insanın içinde var olan ayrı bir duyguyu temsil ediyor. ben de bir yandan istiyorum ki..Dağ taş gezeyim.Çadırımı atayım arkama.Nerenin manzarası güzelse orada kalayım..Bir yanım da diyor ki şööyle sırtımı geriye doğru atayım..Ayaklarımı uzatıp yola yakın olayım. açayım gazı keyfime bakayım..

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burada herkez yorumunu yapıyor o motoru kullanan arkadaşlar küplere biniyor. senin kullandığın motora dünyada kaç kişi biniyor. tüm dünya küplere mi binsin şimdi. kimse kimsenin şahsına yorum yapmıyor ki. kullandığı motosiklt hakkında yorumunu yapıyor.kişisel niye algılanıyor anlamadım. kaldırıma neden çıkma isteği duyorsun ki demişsin... hayatında çok sıkışık karmaşık bir trafikte hiç mi kaldırımı kullanmadın? veya bir yere gittiğinde hiç mi kaldırıma motosikletini park etmedin bana göre chopper :kamyon
    Kaldırımdan gidenlere tek bir kelime deniyor, hiç bir sıkışık trafikte kaldırımda gitme hayalim olmadı... Ondan sonra millet bize serseri diyor diye kızarsınız!
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yola gidenin işini allah bilir her zaman her yerde düzgün asfalt bulamazsın heleki türkiyede ama enduroyla denize giden kumlu yolada girersin dağa giden taşlı yolada oda olmadı yol yoksa ağaçların arasından gidersin önüne su çıkar içinden gecersin hemen hemen her şartta ilerlersin enduro candır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    galiba bmw den vazgeçiyorum arkadaşlar..:( dragstar ile shadow tork bakımından ve tarz bakımından aklımı iyice kurcalıyor. yakıtlarını araştırıyorum şimdilik.. shadow 2000 TL farkı hakediyormu ona da bakmalıyım..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)