İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
İlk motorum dragstardı. Uzun süre aşkımızı karşılıksız şekilde sürdürdük. Ben ona aşkla bağlıydım ama o bana değildi.
İstanbul trafiğinde uzun süre bacaklarımın arasında mini bir fırınla gezdim. İlerde çocuğum olmazsa sorumlusu ilk aşkımdır.
Sürüşü uzun yolda rahattır. 165km yi gördüm debriyaj son demlerini yaşıyordu hemde haberim yokmuş.
bir arkadaş sürüş alışkanlıklarını sorup 140-150 ile 3-4 saat gidersen gibi bi laf söylemiş. Hocam o hızla o kadar saat gidersen
yolculuğun sonu hayırlı olmaz pek. Uzun yol motorudur, gezinti motorudur,güzel sesli endamlıdır ok. ama şehir içi trafiği motoru değildir.
Haa sen çok sever kusurlarını görmezden gelirsen enduro motoru da olur sana o ayrı.
Sen eğer dragstar veya BMW f650 diye soruyorsan zaten sana hitap edecek motor değildir kanımca.
Al Bmw f650 yi gir çık her yere
Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, sadece şu son söylediğiniz söze takıldım Bence herkes kendi motorunun hiç kimseninkine benzememesi için çaba gösterir ve bunu kendi zevkine göre her tür motora uygulayabilir.. Bazen bir jant şeriti bile bu işi halledebilir. Onun haricinde Cruiser/Chopper ı motor yerine koymayan arkadaşlara lafım.. Bugün tüm o bindiğimiz janjanlı motorların atalarının cruiser lar olduklarını unutmayalım.. Gerçek motor cruiser dır.. (Tamam len hemen polemiğe girmeyin kendi fikrimi söylüyorum ) Ne demiş elin gavuru Ride to live, live to ride!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
burada herkez yorumunu yapıyor o motoru kullanan arkadaşlar küplere biniyor. senin kullandığın motora dünyada kaç kişi biniyor. tüm dünya küplere mi binsin şimdi. kimse kimsenin şahsına yorum yapmıyor ki. kullandığı motosiklt hakkında yorumunu yapıyor.kişisel niye algılanıyor anlamadım. kaldırıma neden çıkma isteği duyorsun ki demişsin... hayatında çok sıkışık karmaşık bir trafikte hiç mi kaldırımı kullanmadın? veya bir yere gittiğinde hiç mi kaldırıma motosikletini park etmedin bana göre chopper :kamyon
Yorumlar gerçekten çok güzel.. öncelikle ben motosikletin her tarzını severim. Çünkü her motosiklet tarzı insanın içinde var olan ayrı bir duyguyu temsil ediyor. ben de bir yandan istiyorum ki..Dağ taş gezeyim.Çadırımı atayım arkama.Nerenin manzarası güzelse orada kalayım..Bir yanım da diyor ki şööyle sırtımı geriye doğru atayım..Ayaklarımı uzatıp yola yakın olayım. açayım gazı keyfime bakayım..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Yola gidenin işini allah bilir her zaman her yerde düzgün asfalt bulamazsın heleki türkiyede ama enduroyla denize giden kumlu yolada girersin dağa giden taşlı yolada oda olmadı yol yoksa ağaçların arasından gidersin önüne su çıkar içinden gecersin hemen hemen her şartta ilerlersin enduro candır
galiba bmw den vazgeçiyorum arkadaşlar..:( dragstar ile shadow tork bakımından ve tarz bakımından aklımı iyice kurcalıyor. yakıtlarını araştırıyorum şimdilik.. shadow 2000 TL farkı hakediyormu ona da bakmalıyım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)