Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Husqvarna NUda 900R

REKLAM ALANI

Alıntı themaniacjoe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün sürme imkanı bulduğum begin modda kullanmama rağmen torkun dibine vurmuş bi makina hafif oluşu çok tehlikeli yüksek oluşu görüş açısı bakımından mükemmel deli gibi kafa kaldirasi var frenler hoşuma gitmedi r versiyonu idi ohlins amortisör var on numara 5 yıldız sele rahatsız sese gelecek olursa gök gürültüsü kendine has bi sesi var
    bu başlığı her gördüğümde tüylerim diken diken olur hayalimde ki makinedir kendileri. Sana şu an çok özendim.
    not: konu başlığı Nuda olarak düzeltilebilir mi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Activa-Pcx-cbr250r-Xj6N-BAVYERALI :) K1200R
    Yanlız sorun şu yok abi hicbiyerde arkadaşa bi ton laf ettim bişeye benzemiyor yok öyle yok böyle sen sat bunu bana diye yemiyor Türkiye de sayılı imiş takipteyim sahıbı olupta satmak isteyen varsa bana lütfen ulaşsın

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Konuyu görünce yazasım geldi . Sahip olma şansına erişenlerden biriyim. Bendeki normal versiyonu. Motor gerçekten çok güzel ve kışkırtıcı.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Bu motoru royaljordanıan reklam ediyor. Motoru çalındığında firmanın hediye etmesini bekliyordum ama hediye arkadasından geldi.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu görünce yazasım geldi . Sahip olma şansına erişenlerden biriyim. Bendeki normal versiyonu. Motor gerçekten çok güzel ve kışkırtıcı.
    Hayal ediyorum diyorum, haksizlik etmis olurum diye vazgeciyorum tahmin ediyorum o yuzden sadece

Bir ara fotograf ve goruslerinizi iceren bir konu acsaniz guzel olurdu
    Green Arrow bunu beğendi.
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

Alıntı rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    husky'yi bmw alınca arazi motorları dışında yol motorları da üretmeye karar verdi. f800r modelindeki motorda değişiklik yapılarak hacmi 900cc'ye çıkardılar. 100 hp üstü güç, 100 nm üstü tork yakaladılar. nuda italyanca naked demekmiş yani çıplak. aletin görüntüsü supermoto- naked karışımı gibi. Aparatları alınca k1300s çantaları buna da uyuyor. sele ince ve rahatsız (supermoto selesi) 2 versiyonu var basic ve r. R'da öhlins arka süspanyon var' sapsarı ışıl ışıl parlıyor. bir ara almayı düşünüyordum motoru borusan'da çok inceledim. sorusu olan varsa cevaplayabilirim. 23 binlik motor kazalı, ondan fiyat ucuz.

olumlu yanları: düşük tüketim, hafif, mükemmel dizayn, mükemmel süspansiyon, bmw sağlamlığı, çanta takılabiliyor.

olumsuz yanları; sele yüksek (87,5 cm), sele 2 kişi için uygun değil, pahalı
    ne kadar yakıyor ortalama

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

rjden biliyoruz bu motoru tam kullanılası bir motor

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayal ediyorum diyorum, haksizlik etmis olurum diye vazgeciyorum tahmin ediyorum o yuzden sadece

Bir ara fotograf ve goruslerinizi iceren bir konu acsaniz guzel olurdu
    Paylaşım yapmayı çok seviyorum ancak nazar değecek diye de korkmuyor değilim. Yolda giderken inanılmaz güzel ilgi ve tepki görüyorum. Uygun bir zamanda güzel görselli bir paylaşım yapmaya çalışacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne kadar yakıyor ortalama

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

rjden biliyoruz bu motoru tam kullanılası bir motor
    Kullanım düzeyine göre 5-7 litre ortalamasında gidiyor. Trafik ve ortalama gazlamalı kullanımda 6 litre düzeyinde seyrediyor. Ölçümü depo doldur boşalt olarak değilde ekranda yer alan tüketim değer göstergesinden bildiriyorum.
    vitalx ve Sokollu bunu beğendiler.

Motosikleti
    Activa-Pcx-cbr250r-Xj6N-BAVYERALI :) K1200R
    Green çok yakıyor sat sen onu yav
    Green Arrow bunu beğendi.
    .

Gorkem.IX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    youtube'ta RoyalJordanian diye bi kanal var orda görüyorum bende bu motoru ama gerçekte hiç göremedim, 2.el sitelerinde de satana rastlayamadım Sesi çok fena motorun

Motosikleti
    Husqvarna Nuda 900 / BMW R1200RS / R1200GSA
    Paylaşım yapmayı çok seviyorum ancak nazar değecek diye de korkmuyor değilim. Yolda giderken inanılmaz güzel ilgi ve tepki görüyorum. Uygun bir zamanda güzel görselli bir paylaşım yapmaya çalışacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

Kullanım düzeyine göre 5-7 litre ortalamasında gidiyor. Trafik ve ortalama gazlamalı kullanımda 6 litre düzeyinde seyrediyor. Ölçümü depo doldur boşalt olarak değilde ekranda yer alan tüketim değer göstergesinden bildiriyorum.
    Maaşallah nazar değmesin bende çok görmek istiyorum nudayı ama bu nedenle istememiştim sizden ☺ nazar boncuğu takın cam ufakta olsa, birde dua ☺

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    para olsa da alsaq
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

furkanguvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    RJ den gördüm bende gerçekten çok güzel motor. Ceylan sektirmeceler falan baya tatlı oluyor

Motosikleti
    Msx Sf 17
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-husqvarna-nuda-900r-acil-satilik-352327267/detay

Motorla bir alakam yok, kazalı olan motor bu mu bilmiyorum ama, msx i yeni almış olmasam, bunu alıp garajda bekletirdim. O derece güzel duruyo.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    bununkiyle gazladim motor pek gitmiyo beyler haberiniz olsun

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)