Yanlız sorun şu yok abi hicbiyerde arkadaşa bi ton laf ettim bişeye benzemiyor yok öyle yok böyle sen sat bunu bana diye yemiyor Türkiye de sayılı imiş takipteyim sahıbı olupta satmak isteyen varsa bana lütfen ulaşsın
Konuyu görünce yazasım geldi . Sahip olma şansına erişenlerden biriyim. Bendeki normal versiyonu. Motor gerçekten çok güzel ve kışkırtıcı.
Bu motoru royaljordanıan reklam ediyor. Motoru çalındığında firmanın hediye etmesini bekliyordum ama hediye arkadasından geldi.
Paylaşım yapmayı çok seviyorum ancak nazar değecek diye de korkmuyor değilim. Yolda giderken inanılmaz güzel ilgi ve tepki görüyorum. Uygun bir zamanda güzel görselli bir paylaşım yapmaya çalışacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Kullanım düzeyine göre 5-7 litre ortalamasında gidiyor. Trafik ve ortalama gazlamalı kullanımda 6 litre düzeyinde seyrediyor. Ölçümü depo doldur boşalt olarak değilde ekranda yer alan tüketim değer göstergesinden bildiriyorum.
Green çok yakıyor sat sen onu yav
.
youtube'ta RoyalJordanian diye bi kanal var orda görüyorum bende bu motoru ama gerçekte hiç göremedim, 2.el sitelerinde de satana rastlayamadım Sesi çok fena motorun
RJ den gördüm bende gerçekten çok güzel motor. Ceylan sektirmeceler falan baya tatlı oluyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-husqvarna-nuda-900r-acil-satilik-352327267/detay
Motorla bir alakam yok, kazalı olan motor bu mu bilmiyorum ama, msx i yeni almış olmasam, bunu alıp garajda bekletirdim. O derece güzel duruyo.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)