http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26137292/detay
Gördüğüm en saçma motorsiklet İLhan Mansız'ın fikriymiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26137292/detay
Gördüğüm en saçma motorsiklet İLhan Mansız'ın fikriymiş
Deposu 50 liralık çinli cg125 depolarından tipsiz olmuş.
Çıkıntılık yapıp "güzel ki" diyecektim ama, çok kötü yau
HARLEY makinesini boyle gereksiz bir saseye koyan eller kirilsin
Böyle motorum olsun depodan çıkartmam.
İlhan Mansız dünyaca ünlü bir tasarımcı olduğundan o kadar etmesi normal tabi...
bi motor anca bu kadar kötü dizayn edilebilir tt nin motorlarına aşık olurdum ama bu tt den soğuttu beni tebrikler ilhan mansız...
Bu nasıl bir tipsiz bir motosiklet inanılmaz ya Harley'den soğudum. Depoyla gidonu değitirsek kurtulur mu biraz?
bu ney lan
bunu yapan eller gören gözler kör olsun diyecek başka lafım yoktur
aga mini fırın gibi depo mu olur la ?
Motosikleti bırakıyorum. Bundan sonra futbol oynayacağım. Tiz medyaya haber salın 3 büyükler sırayla gelsin...
custom ile KASTIM motor arasındaki fark
Şayet TT bu motoru yaptıysa bunun aslı kesin böyle değildir.
Olay şöyle bak: Bunlar motorla kaza falan yaptılar, ucuz yollu hallolsun diyede sanayide recep ustaya rica ettiler. O da el emeği göz nuru depo benzeri bir kap, Geyik boynuzu temalı bir gidon ve eski jawa'sından söktüğü amortisör körüklerini ilave edip alın binin, ööle binlerce gaymeye ne gerek var, bi 100 lük atın şuraya dedi... Bence
h.davidson bunları görse dava açar şerefsizim
Az önce adamdan hesap numarasını alıp 5.000 Euro gönderdim.
Ben ödeme yaptığımı bildirmeye fırsat bulamadan o hemen geri aradı ve "Kaporanızı aldık beyfendi, motoru yarın mı almayı düşünüyorsunuz?" dedi.
Dedimkine: "Yok yahu ben o parayı motoru almak için değil, ilanı hemen kaldırmanız için gönderdim. Motoru gördükçe psikolojimiz bozuluyor, bazı arkadaşları kaybetmek üzereyiz, lütfen acele edin. Nasıl olsa birine satarsınız o aleti, ama o resimleri hemen kaldırın, lütfen..."
yuh hahaha ne diyeceğimi bilemedim one lan öyle
konserve kutusundan depo yapmışlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)