Merhaba arkadaşlar. Yeni motorumla beraber kaskımıda değiştirmek istedim. 300-350 lira bütçem var. Agv stealth, s4v ve lazer breva kaskları buldum daha önce kullanan varsa görüşlerinizi ve başka kask önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Yeni motorumla beraber kaskımıda değiştirmek istedim. 300-350 lira bütçem var. Agv stealth, s4v ve lazer breva kaskları buldum daha önce kullanan varsa görüşlerinizi ve başka kask önerilerinizi bekliyorum.
hangisinin uretım tarıhı en gecse ona bır bakın.
Agv stealth ındırımdeysr buyuk ıhtımalle 2010 2009 olabılır.
Ama ıkısı aynıysa tabıkı agv ve yedek vızor alın derım
Agv den şaşma
Agv mi lazer mi soru mu ya Allah icin yapma. Agv ni rahat rahat yasa
agv stealth sv 4 kullandım. daha pahalı ve halı hazırda kullandıgım shoeı xr-1100 den cok daha ıyı bı kasktı bence.
350 liraya sv4 nerede satılıyor acep ?
Markaya takılma hangisinin malzeme kalitesi ve hammaddesi iyiyse onu al o paraya fiber kabuklu kasklarda mevcut agvnin fiber kabukları 800 liradan falan başlar heralde.Bize marka değilde model verirsen inceleriz şu markacılığı bırakınız lütfen malzeme önemli.Ayrıca üretim yılı önemli o kask eskide olabilir ucuzsa.
Bu lazer breva modeli sharpdan 4 yıldızhttp://www.ozenmotor.com.tr/LAZER-BREVA-SiYAH_41.html#0
Bu da agv stealth 5 yıldız http://www.mototas.com.tr/urunlistel...98&o=82&s=1258
Ben bunları bulabildim kafama yatan.
350 liraya agv yi bende alabilirim hocam bana bir özelden ulaşırsan sevinirim
shark s600 de bakabilirsin, agv ve lazer arasından ise agv derim.
hazır agv demişken , agv k3 almayı düşünüyorum 450 tl civarında . Sizce parasına değermi yoksa başka bir modelmi bakmalıyım ?
agv nin çene açılırları nasıl acaba fiyatlarıda uygun
Ben lazer diyorum
Stealth daha güzel elbet kabuk olarakta daha kaliteli ancak fiyatı normalde 289 euro fiyatı linkteki indirimin sebebi beden kalmamış olmasıdır muhtemelen siz dediğiniz fiyata alabiliyorsanız hiç kaçırmayın hatta daha üst kasklarda da o indirim mevcutsa kendinizi sıkıp biraz daha pahalı birşey alın.Sonuçta altınızıdaki motor oldukça güzel ve çıplak motor kask ne kadar sessiz ve dirence dayanıklı olursa o kadar rahat edersiniz.
kız gibi cızıksız sv4 umu 250lıraya zor sattım , neredeydınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)