yardım lütfen 2.el mi 0 mı
Reklamlar
-
ÖNCELİKLE SELAMLAR KAZASIZ ŞÜRÜŞLER
Beyler ben 18 yaşındayım 1700 maaş bordurom var motosiklet sürmeyi biliyorum emanet olarak 1 ay falan cbf kullanmıştım ehliyetim var sizce ilk motor olarak beni 3-4 sene idare edicek sonra 600 cc ye geçircek bir motor alıcam tvs apache de karar kıldım ama sorum şu ki motosiklet bayisinden kredili 0 mı alayım yoksa ihtiyaç kredisi çekip 3,500 4,000 arasına 2.el 3000-10000 km arasında mı alayım bana yardımcı olun lütfen
Reklamlar
-
Zıfır alırdım 2013 hemide
-
melolettin adlı üyeden alıntı
ÖNCELİKLE SELAMLAR KAZASIZ ŞÜRÜŞLER
Beyler ben 18 yaşındayım 1700 maaş bordurom var motosiklet sürmeyi biliyorum emanet olarak 1 ay falan cbf kullanmıştım ehliyetim var sizce ilk motor olarak beni 3-4 sene idare edicek sonra 600 cc ye geçircek bir motor alıcam tvs apache de karar kıldım ama sorum şu ki motosiklet bayisinden kredili 0 mı alayım yoksa ihtiyaç kredisi çekip 3,500 4,000 arasına 2.el 3000-10000 km arasında mı alayım bana yardımcı olun lütfen
Alacağın motor senden bayağı bir çekecek o nedenle sıfır almanı önermem sonuçta geçiş yapacaksın 2. el senin için daha mantıklı.Allah muhafaza düşme falan yaşarsan sıfır motor içine oturur 2. el temiz bir motor senin için daha mantıklı kardeşim
-
varda bro elime geçen para 1300 patron bustluk yapıyor arada sırada mal varlığım yerinde her akşam biryerlere gidiyorum bir bira 10 lira günlük nerde baksan 30-40 lira mekanlarda gidiyor
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Zıfır alırdım 2013 hemide
valla merak ettim 1700 tl lik işi özel değil ise söyleyebilirmisin?
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
astorojna adlı üyeden alıntı
valla merak ettim 1700 tl lik işi özel değil ise söyleyebilirmisin?
Gözümüze soktu hacı 1700 lira maaşı
-
elit bir semtte ultra zengin bir eczanede 14 yaşımdan beri çalışıyorum işimde 40 yıllık kalfaları cebimden çıkartırım hocam ondan ama patron başlarda veriyordu 1700 şimdi bazen sallıyor 1300 falan veriyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
Beyler onu bunu geçinde 2.el mi 0 mı yani benim için hangisi daha avantajlı olur ruhsat plaka derken dosya masrafıyla birlikte 4,500 lük motor 5,500 e maal oluyor sıfır motorda saçma salak iş
-
Bence, ikinci el alın. Zaten ileride 600 cc istediğinizi söylemişsiniz, biraz tecrübeniz de olduğu için bir müddet sonra acaba 250 cc ye geçsem mi 600 den önce diyeceksiniz. Bu durumda şimdi 2. el almak daha karlı olur.
-
peki kaç km de almalıyım 2.el motoru kaç km den yukarısını almamalıyım
-
hacım sen beni işe al orda 1700 e ben 600F i vericem sana şaka bi yana ikinci el en mantıklısı sıfır motorla düştüğünde çok üzülürsün
-
hocam bizim iş değişik işler öle normal değil ilaveten şeyler var kurcalamayın fazla :D sanırım 2.el alıcam ben ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum herkese saygılar
-
sen bize aldanma hacım bak işine bizde biraz 46'lık var
-
Kesinlikle 2.el al sarısı çok güzel
-
beyler peki tvs apache rtr 150 mi yoksa hyosung gt 250 naked 2007 modelmi aşşağı yukarı 2.el de 1000 tl fark ediyor hangisini almak mantıklı da çok yakar gibi duruyor bide eski model ya pek cazib gelmiyor
-
Yaşım 18 demişsiniz. Buradaki insanların çoğu sizden büyük. Hitap şeklinize biraz daha dikkat etmeniz iyi olur bence.
Önerime gelince. Bencede 2. el bi motor almanız daha uygun olur. Sonuçta geçiş motoru olarak kullanacaksınız. Allah korusun düşüp kalktığınızda içiniz gider valla. En iyisi temizinden ikinci el almak dediğiniz gibi plakaydı cart curt uğraşmazsınız. Sadece devir işlemi var oda 110 lira gibi bişeydi sanırım.
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
-
TAMAMDIR SAĞOLUN 2.EL ALICAM ALLAHIN İZNİYLE
-
ben olsam ikinci el alırdım çünkü acemiyim düşücem yatırıcam kırılacak bozulacak en azından ucuz yollu bir motor olursa için acımaz ve söke taka tamir etmeyi de öğrenirsin.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
geçiş motoru olucak sıfır almak mantıksız,2.el 250cc naked bkz:GT250 uygundur.125 den 600 e geçmek hem zor hemde tehlikeli olur,250 ile başlanıp 600 e geçmek mantıklı olan.
-
Anlayamiyorum seni 18 yasindasin ( bro , beyler )gibi hitaplari kullaniyorsun . Cevaba bile gerek yok bence once senden buyuklere nasil hitap edilmesi gerektigini ogren ...
-
18 yaş 1.700 maaş vay masallah benim 28 yaşındaki abim bile o maaşı alamıyor daha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)