Malatya'dan - Konya' ya motosiklet göndermek
Reklamlar
-
Malatya Merkez'den Konya Merkez/Meram 'a motosikletimi göndermek istiyorum. Kargolar malumunuz çok çok yüksek fiyatlar istiyorlar. Ben ise mazlum bir öğrenciyim
Bana yol gösterecek, Malatyalı olup yardımcı olacak ya da nereli olduğu önemli değil akıl verecek çözüm üretecek bir fikri zihniyete ihtiyacım var. Kısacası lütfen şu kardeşinize bir yardımcı olun...
Sizler bir yerlere gidebilmek için demir yığınlarınıza binersiniz, biz ise motosikletimize binebilmek için bir yerlere gideriz... Not : '' İmza Çalıntıdır...''
Reklamlar
-
-
Hocam Malatya-Konya arası tren yok maalesef.
Sizler bir yerlere gidebilmek için demir yığınlarınıza binersiniz, biz ise motosikletimize binebilmek için bir yerlere gideriz... Not : '' İmza Çalıntıdır...''
-
-
Elazizli abim otobüsler stabil, çalışıyorlar. Akıldaki iki fikir 1. otobüs 2. ambar zaten de. Firmalar sıkıntı yapabiliyor. Bir keresinde denk gelmiştim maştide şöför almamak için elinden geleni yapmıştı üstelik otobüsler de boştu. Benimde verebileceğim rakam mesela 100 lira. Bu rakamı dikkate alıp tamam derler mi, deseler bile motor Mct küçük değil yani. Nasıl olur ne olur ne biter...
-
sürmeyi dene
-
Yaklaşık 650 km. Motosiklet üzerinde hepi topu 5000 km yapmış biri olarak hiç mi hiç gözüm kesmiyor. Bir diğer sorun ise motosiklete sığmayacak kadar da eşya ile beraber gidecek olmam
-
i.tufekci adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 650 km. Motosiklet üzerinde hepi topu 5000 km yapmış biri olarak hiç mi hiç gözüm kesmiyor. Bir diğer sorun ise motosiklete sığmayacak kadar da eşya ile beraber gidecek olmam
Esyayi bir sekilde kargola sonra sen ve motorun yalniz kalin. biraz bir birinizi taniyin. ne guzel bu sebeb ile 5650km tecruben olmus olacak.
-
Tolqa Sonmez adlı üyeden alıntı
Esyayi bir sekilde kargola sonra sen ve motorun yalniz kalin. biraz bir birinizi taniyin. ne guzel bu sebeb ile 5650km tecruben olmus olacak.
Hocam aslında benim istediğim şey de bu ama şartlar,birçok etken el vermiyor diyelim. Öyle uzun bir yolu konya-çanakkale olarak yapacağım ağustos başı gibi inşallah Motosikletimden memnunum ama bu gönderme vs meselesi yüzünden satmayı bile düşünmeye başladım. Yani acil yardımlarınıza ihtiyacım var
-
Elazizli abim otobüsler stabil, çalışıyorlar. Akıldaki iki fikir 1. otobüs 2. ambar zaten de. Firmalar sıkıntı yapabiliyor. Bir keresinde denk gelmiştim maştide şöför almamak için elinden geleni yapmıştı üstelik otobüsler de boştu. Benimde verebileceğim rakam mesela 100 lira. Bu rakamı dikkate alıp tamam derler mi, deseler bile motor Mct küçük değil yani. Nasıl olur ne olur ne biter...
Bu aralar ölü sezon otobüsler genelde boş oluyor. Motosikletin otobüsteki raconu genelde bir yolcu parasıdır. Sen otobüs şöförü kadar yazaneciyi ayarlamaya bak muhakkak bir firma kabul eder. Yada o hatta gidip gelen sebze kamyonlarına falan bak derim.
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Bu aralar ölü sezon otobüsler genelde boş oluyor. Motosikletin otobüsteki raconu genelde bir yolcu parasıdır. Sen otobüs şöförü kadar yazaneciyi ayarlamaya bak muhakkak bir firma kabul eder. Yada o hatta gidip gelen sebze kamyonlarına falan bak derim.
cok mantıklı
hatta garajda yüklemeye sorun cıkarırlarsa otobus garaja girmeden yada cıktıktan sonrada yükleme yapabilirsiniz, tabi daha önce muavin ve söför ayarlanmalı
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Firmalarla da görüşeceğim ama Sebze kamyonu da mantıklı aslında yarın hale gidip bakayım bakalım ne olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
cenkito adlı üyeden alıntı
cok mantıklı
hatta garajda yüklemeye sorun cıkarırlarsa otobus garaja girmeden cıktıktan sonrada yükleme yapabilirsiniz, tabi daha önce muavin ve söför ayarlanmalı
2-3 sene önce diyarbakırdan malatyaya bir arkadaşımız için elektrikli bisiklet getirtmiştik 1 yolcu parasına hiç sorun olmamıştı. Ama tabi bi elektrikli var bi de Mct. Büyüklük sorun. Bir de sadece yan ayak var sorun olmaz değil mi sabitlenir bir şekilde?
-
ben bir iki görüşme yapayım sana mesaj atarım
-
Mesajını bekliyorum abi çok memnun kalırım yardımcı olursan
-
Firmalarla da görüşeceğim ama Sebze kamyonu da mantıklı aslında yarın hale gidip bakayım bakalım ne olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
2-3 sene önce diyarbakırdan malatyaya bir arkadaşımız için elektrikli bisiklet getirtmiştik 1 yolcu parasına hiç sorun olmamıştı. Ama tabi bi elektrikli var bi de Mct. Büyüklük sorun. Bir de sadece yan ayak var sorun olmaz değil mi sabitlenir bir şekilde?
en kötü ihtimalle yana yaslarlar yada esyayla sabitlerler, ben adanadan konyaya scooter yolladım otobüsle metronun kargosuyla, hiç sorun olmadı, aldılar bagaja yani
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
cenkito adlı üyeden alıntı
en kötü ihtimalle yana yaslarlar yada esyayla sabitlerler, ben adanadan konyaya scooter yolladım otobüsle metronun kargosuyla, hiç sorun olmadı, aldılar bagaja yani
Metro olsa zaten Konya nın metrosu tanıdık sıkıntı olmaz aslında ama vandan başlayıp gidiyor,transit yani. O yüzden Malatya dan başlayan bir otobüs olması gerek
-
ne güzel işte madem metro tanıdık onlara söyle yardımcı olurlar, sen öteki şöförleri firmaları tanımazsın ama onlar tanır
-
Metro nun konyadakiler tanıdık ama mantıklo sonuçta burdakilerle bi muhabbetleri irtibatları vardır yani
-
kesin vardır, ya eskiden iş arkadasıdır yada köprü meselesi kesin vardır aralarında, tanımasalarda tanıdık bulurlar isterlerse merak etme
-
Köprü meselesi olmuştur illaki bütün şıkları değerlendirecem bakalım. Bir yol bulacağım, boşu boşuna aceleye getirip bi de ucuza satmam motorumu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler