Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ilk defa motor kullanıcam ve alıcam yorumlarınız gerçekten önemli

REKLAM ALANI
    yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    YZF için yine Altın Elbiseli Adam ın yzf125 videosu nu izleyelım http://www.youtube.com/watch?v=VHpbRbiF__g

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yapmam dediğin herşeyi yapacaksın öncelikle bunu bil. Yok efendm uslu uslu giderim gaz açmam aralara dalmam falan hikaye :D 250ccden fazla bir motorla başlamanı tavsiye etmem. Bu işin zevk kısmı her zaman seni dürtecek bu yüzden cbf yada ybr falan alma derim. CBR 125-250 olabilir satarkende çok zarara girmemiş olursun. (satıp ne yapacağım bana yeter deme yetmez :D ) Motora bindinmi birdaha inemiyorsun sayın arkadaşım :D

yamaha o kadar para etmez. Belki inazumayı beğenebilirsin. En komforlusu en kalitelisi İnazuma 250cc aleminde

virajlara girerken bisiklete benzetip yatmaya kalkma...
    lastiğine güvensen de asfalta güvenme...
    asla artislik yapma
    iyi sürüşler dilerim

Çok güzel demişsiniz arkadaslar okadar bağımlılık yaratiyomu ya. Ben pek okadar hayal etmemistim efendiligimi korumayi planliyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Bu gaz debriyaj olayi fln çok mu zor ? Vitese gecirmek fln ? Araba kullaniyorum ama bu nasıl kullanilir bilmiyorum. Istop fln ediyomu ? Yani boş bir alanda fln ne kadar bi sürede alisabilirim ?

ormankebabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6n
    Efendiliği korumak mı? Kaç dk? Trafikte sen kendi şeridinde paşa paşa gitsen de sığırın biri gelip sen bu şerit için fazlasın orası bana lazım diyerek seni şeritten atıyor. Sırf güvenlik endişesi ile bile aralara girip araçlardan kaçarken yapmam dediğin çoğu şeyi yapıyorsun. O yüzden yapmam deme, yapacakmış gibi düşün, kendi gözünü korkut, eğitim al :D Hee bir de KTM Duke 200 diye birşey var. Görüntüsü de, konforu da, kaçışı da süper... Ben bir bindim bir daha inmek istemedim. CBR'ımı çok seviyorum ama Duke tam bir lolitaydı.

EminBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache 2013
    Tvs Apache 2013 modellerinede bakabilirsin.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    ne honda cbr 125 r neden yzf r 125 ikisinide sil kafandan. ikinci el ybr 125 veya cbf 150 le başlaman tavsiye edilir.çünkü acemisiniz allah korusun motosiklet yere düşerse eğer karenajlar başınızı ağrıtır. düşme anında karenajlar zarar görme ihtimali var. karenajsız bir vitesli motosiklet ile korkmadan daha güvenli kendinize güvenik bir şekilde hemde naked commuter olduğu için racinge göre yüzde 100 daha konforlu bir makina ile başlayıp en az 20000 km yaptıktan sonra yzf r 125 yerine honda cbr 250 r çok daha iyi olur.yzf belli bir zaman sonra sizi tatmin etmez hızlanması torku konforsuz sürüşü sizi yorar yzf nin.

Herkese çok çok teşekkür ederim değerli yorumlarinizla aydinlattiginiz için

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)