body armourlar nasıl var mı hiç kullanan yada bilgisi olan ? tam yazlık çünkü efil efil
beli tam oturuyordu ben o montu bi arkadaşıma verdim. uzun yazlık mont arıyodum http://www.motomaxonlineshop.com/Ara...at=0&submit=++ bunu sipariş verdim sende bi bak istersen yazın motor pantolonu giyemiyorum işim gereğide kumaş giydiğim için nic birz kısa kalıyodu hoş gözükmediği için bering i sipariş ettim gelsin bakalım nasıl çıkacak.( bu arada bende de göbek yok )
Müsaadenizle hortlatıyorum konuyu,nic airsilver kullanan var mı arkadaşlar ???
Abi ben bu gün ixs marka yazlık fileli mont aldım. Yaklaşık 50km yaptım. Hava soğuk olmamasina rağmen cidden üşüdüm :D su an gayet mantıklı duruyo. Bu az tecrübeme rağmen tavsiye ederim :D bu arada fiyati biraz tuzlu, revitler le yarışıyor.ben revit almaya gitmiştim ama bana uygun beden bulamadım. En sonunda kadıköy anes motorda bunu gördüm. Mont kask ve eldiven aldım. Anes motoru da tavsiye ederim
ixon hacker game kullanan var mı? beğendim açıkçası olumsuz bişey yoksa alabilirim.
Şu dainese montlara bakıyorum da ne kadar güzel ve pahalılar
Nic mont almak istiyorum, korumaları ve fiyatı çok iyi gözüküyor, Ankara'da deneyecek yer bilen var mı
Bende haftasonu Revit GTR yazlık modelini aldım Knox sırt koruması ile birlikte 530 tl . Önce Nic monta baktım ama malzeme kalitesini beğenmediğim için paraya kıyıp revit aldım memnunum
Ross airflow kullanıyorum tavsiye ediyorum
YAZIN kıs a mesafelerde body armor kullanıyorum yurtdışındayken almıştım 25 dolar mı ne baya büyük korumalı bişey. fileli efil efil. ama ne MONT alırsan al durduğun yerde hafif pişmelerin olacaktır. fileli armor öneririm gerçi dalga konusu oluyorum ama takar mıyım hiç?
beyler prohel alaska yazlık mont siparişi verdim pek bi beklentim yok ucuz olduğu için ama kullanan var mı yada bilgisi olan nasıldır
Ross Airflow...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Ross airflow mont.tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)