Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

yarış

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    Melbourne, AU
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    soru::::"gercek" yarislar icin egitim veren, markalasmamis, mutevazi biyerler var mi? onu biliyor musunus? bi de kaca patlar?

    http://www.womenriders.net/modules.p...article&sid=74

    bu sayfaya bir goz atar misiniz? heveslenmekte haksiz miyim??


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Aralık 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    bildiğim kadarıyla hondanın ileri sürüş kursları var.3.ve 4 . kursu. bundan sonrası sanırım özel hocalardan dersler alarak devam etmek olacaktır.daha sonrasıda diğer motor sporlarında olduğu gibi kendi çabalarınla yarışlara girmek olacaktır. çünkü kartingde ve diğer cup pist yarışlarında insanların yarış serüvenleri böyle. ha bide torpilliler var ann tahincioğlu gibi ladies cupta mesela yada ünlülerin yarışa kabul edilmesi gibi ayşe şule bilgicin yada kara meleğin girişleri böyle.senin merakın varsa dediğm yöntemi değerlendirebilirsin ama önce ehliyet tabii.sanırım almak üzeresin. hangi motoru düşünüyorsun. buarada özel mesajına cevap attım ancak şöyle bi uyarı verdi ve ulaşmadı sana :cezerye has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her. msn den de ulaşabilirsin.(bu arada daha fazlabilgi alabilmen sebebiyle anasayfaya taşımak bu geçen aykı mesajına cevap yazıyorum,hala merak edip etmediğini bilemeyerek)
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler