Şunların güzelliğine bakar mısınız Lütfen?!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
süpperler ya... i:
-
Berkemoto getiriyor sanırım.
www.berkemoto.com
-
http://www.gencmoto.com/giyim.html
Genc moto da birebir aynıları var.
-
Çok Teşşekür Ederim Murrat.Hemmen arayıp bilgi alacağım.
Bayramda istanbuldaydım.Belki koccaa istanbulda 1-2 motorcu açıktır diye son güne kadar gezmediğim sokak/cadde/semt kalmamıştı ama yinede 1 tane açık motorcu bulamamıştım! Bağdat Caddesinde Motogar'da MOMO Kasklar gördüm,Demaksta Alpinestar Çeketler Eldivenler vardı ve benim cebim full para dolu oldugu halde sadece bakmakla yetinebilmiştim!Herhalde Paranla Rezil olmak dedikler bu olsa gerek!
-
gerçekten de güzelmiş. fiyatlarını sorduktan sonra yine buraya yazarsan iyi olur ateş. çünkü pek 250 euroluk muş gibi durmuyo.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Bu kadarda olmaz!
Keşke fiyatını öğrenebilseydim Danger.Gençmoto'yu aradım İthalatçı firmanın artık getirmediğini zaten şu ana dekte hiç satmadığını söyledi.Fiyatını öğrenmek istedim,satmadığım için bilmiyorum zaten sitedende kaldıracağım dedi.Berk Moto telefonlarına yanıt vermiyor!Üstüne Motogar'da aynı şekilde telefonlara bakmıyor!Para kırmış olacaklar ki herhalde dükkanı kapatıp motorla geziye çıkıyorlar!!!
Dip not: Google'de eğer arama yaparsan bir çok webten satış yapan firmalarda 110€/250£ vs gibi değişen fiyat aralıklarında farklı modellerin satıldığını göreceksin dostum.
-
Resimleri eklediğin web sitesinin adresini yazarmısın?
-
-
-
gerçekten güzelmişler utanmasam scooterımla kullanacağiım
Ben motorumda arabamdaki konforu ararm
-
Neden utanacaksın ki dostum?Senin scooter benim crossdan daha tehlikeli?Azami hızı daha fazla?Yani uzun lafın kısası Protection işinin scooterı,crossu,racingi,mobileti olmaz.40 Km hızlada gitseniz bu ve buna benzer şeyleri kullanmanız lazım.
-
haklısında o göğüslük sırtlıkları giyersem millet deli diye bakar. eldiven bot olabilir tabii
Ben motorumda arabamdaki konforu ararm
-
botlar manyak olmuş tasarımı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler