mrb arkadaşlar.arka tekeri kaldırıp zinciri yağlamak istiyorum.bir kaç şey denedim ama olmadı.önerileriniz nelerdir?
mrb arkadaşlar.arka tekeri kaldırıp zinciri yağlamak istiyorum.bir kaç şey denedim ama olmadı.önerileriniz nelerdir?
bir kişi yan ayaklıktayken. hafif şekilde ağırlığı ayaklı vererek kendine doğru çekecek arka teker havalanacak.
sakın ola sakın vitesi 1 e takıp kendi dönerken yağlama yapma.
boşa at elinle çevire çevire yağla.
her zaman başka birini bulamıyorsun dostum ya.tek başımıza nasıl yaparız?
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
kirkoyla kaldırsam arka teker yerden kesilene kadar düşer mi acaba? geçenlerde kaldırım taşından arka tekeri boşa çıkartayım dedim,bütün ağırlık oraya bindi olmadı
düz zeminde arka tekere bir yerden kriko ile kaldırırsan sorun olmaz ben öyle yapıyorum
denicem umarım düşmez
kutuk gıbı bırsey bul. tas falan da olur. yan ayaklıkta hafıf kaldır kutugu motorun altına sur ıyı bı yerıne sonra devam.
Ben geçen gün zincir temizliği ve yağlaması için motosikleti kaldırıma çıkardım, zincir yol tarafına gelecek şekilde orta sehpaya aldım,arkada 3 lü çanta seti oldugu için agırlık arka tekere geliyor. Bende orta sehpa kaldırımda kalacak şekilde ön lastigi yola indirdim ve böylece arka lastik havada kaldı,öyle işlemi yaptım. (kaldırım yoldan fazla yüksek degildi)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-marka-uyumlu-kaldirma-sehbasi-kaldirma-topuzu-hediyeli-125292125/detay
iyi olur cenkito kardeş
bir tane bundan aldım 300 kiloluk motosikletin her türlü bakımını rahat yapıyorum
http://www.reismakina.com/urun/bigre...80kg-4806.html
güzel bir ürün ama pahalı birseye benziyor, fiyatı ne kadar?
küçük motorlara şöyle 1.5-2 Tonluk şişe krikolar bile mükemmel sonuc veriyor, tabi altına ve üstüne tabla yapmak, sabitlemek lazım.
bir pazar bakım yapacağım derken belim tutulunca parasına bakmadım aldım ama çok ta pahalı sayılmaz 230 lira 12 taksitle aldım. demirden bükme kaldırma sehpası 75 lira 2 tane kullanmak lazım 150 benim motor zaten ağır kırar yamultur sehpaları bende kriko aldım sorun çözüldü. yerli üreticilerinde alternatifleri var ama o kadar çok aramadım aldım gitti.
benim dediğim olayda buydu, resimdeki sistem gayet pratik ve ucuz yollu bir çözüm
Evet buda olabilir ama resimdeki gibi 100 kg civarı kros motorlar için ideal ama ağır tur yada cruiser motorlarda üst tabla kırılıp motoru düşürür. ayrıca kroslar için zaten uygun fiyatlı hidrolik olmayan tipleri satılıyor piyasada
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)