Mete yemeyip içmeyin bunları mı öğreniyorsun
Bence yakisikli olmus ama fiyati tam fiyasko,marka ismine ise hic deginmemek gerek,Kadirga diye motosiklet ismi mi olur l.n!
Ben kadırga 125 bindim. Gerçekten şaşırtıcı derecede güzel motor. iş yerinden bir arkadaş aldı 1.5 sene oldu. Daha herhangibir şikayeti olmadı. Saat gibi çalışıyor.
Çinden parça alıp bir hangarda montaj yapmak üretmek mi oluyor. İşte bu yüzden bir yere varamıyoruz.
Kimseden hiçbirsey almadan yapılanlara izinmi verildi??? !!!
bu motoru takip ettim ve de sordum Türkiye ye gelmiyor arkadaşlar bilginize
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
yaw ben gagalı daha hiç görmedim.eğer satılık veya elinde gagalı nx olanlar link atabilirmi
KADIRGA neeyyyyy laaaann ... bu ne biçim marka.. bedava verseler binmem... ya arkadaş cebinde para var madem niye bu işe giriyon... o dükkanda yapılan motosikletin satış sonrası hizmetini düşünemiyorum....
arkdaşlar kadırganın ceosuyla konuşmadınızmı yahuuuuu
Ceosu yurtdışına kaçmış. Bu utançla yaşayamam demiş
cros değilde bi commuter modelleri var o anadoluda iyi satar fiyatıda makul . şehir için biraz reklam ve servis yedek parca olayında istikrar sağlaması gerekecek . zor sektör.
Vallahi 5 e satsalar alan olur yani
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
eşek le giyor galiba ne yolmu ş beeeeeeeeeeeeee
Ben arayıp fırça atmaya utanıyorum. Biri arasında bizi de bilgilendirsin
bugün rastgele bursada gezerken Limit Motors´da Kadirga KD 250 Racing modelini gördüm ve fiyati ise 8.100 TL.. sanirim endruo versiyonuda yakinda gelir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kadirga-250-racing-128389547/detay
bence basarili bir motor olmus.
Dün motora yedek parça almak için fabrikaya gittim sadece cup, commuter, ve scooter modelleri vardı ellerinde. Racing'i sordum ondan geldi ama şimdi yok onlar istanbuldaki depoya gidiyor biz montaj yapmıyoruz dedi fakat cross'tan bahsetmedi onunda haberi yoktu heralde . Bu modelide yeni gördüm fakat tam istediğim şekilde güzel fakat o fiyatla nah satarlar o motoru iyice azdılar bunlar. İmalat müdürünü tanıyordum motoru (((( http://www.jianshetrade.com/wm/en/Products_content.aspx?pid=11&id=26 )))) bu sitedede var jianshe firmasından getirdiklerini söylemişti. Gittiğimdede elimizde vermek için yedek parça yok gümrükte şuan dedi.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)