NC 700 kopyası çıktı. Taze taze
Reklamlar
-
Arkadaşlar motoru bugün bayide inceledim. Motor kalıplı ve gayette kaliteli. Yapılan yorumlara bakıyorumda içler acısı. Fotodan bakılıp yorum yapmak..... Birde mok atmak hoş değil bence. Satış elemanı arkadaşla uzun uzuna görüştük. Yedek parçada kesinlikle sıkıntı yok. Olaki parça lazım oldu 2 güne elimizde diyor. Şuan depolarımızda en ufak civatasına varana kadar parçesı mevcut dedi. İlk çıkanları 17 hp çıkmış ve testtede beğenilmemiş. Olumsuz eleştirilere maruz kalmış ve üretimden kaldırmışlar. Şimdi çıkanlar 24 hp diyor. Kitapçıktada da belirtilen veri bu. 24 hp doğruysa çok iyi. max sürati 110 km dedi ve direk gözüm arka dişliye kaydı. Devasa bir arka dişlisi var bununla 110 km bile iyi. Küçülünce normal olarak sürat iyileşir. Test motoru yarın geliyormuş. Mutlaka gelin deneyin diyorlar. Aramızda kalsın ayaklarım yere değmiyor oturunca, durmak için taş yada kaldırım gibi yüksek biryer bulmak lazım.
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Bu arada fiyat 7600
Reklamlar
-
-
satoyama adlı üyeden alıntı
bas bas bağırıyor
beş para etmem diye
lastiklerin rengi bile naylonum ben diyor.
Lastikler ciddi anlamda ölümcülmüş :D Naylon poşet geri dönüşüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
search16 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motoru bugün bayide inceledim. Motor kalıplı ve gayette kaliteli. Yapılan yorumlara bakıyorumda içler acısı. Fotodan bakılıp yorum yapmak..... Birde mok atmak hoş değil bence. Satış elemanı arkadaşla uzun uzuna görüştük. Yedek parçada kesinlikle sıkıntı yok. Olaki parça lazım oldu 2 güne elimizde diyor. Şuan depolarımızda en ufak civatasına varana kadar parçesı mevcut dedi. İlk çıkanları 17 hp çıkmış ve testtede beğenilmemiş. Olumsuz eleştirilere maruz kalmış ve üretimden kaldırmışlar. Şimdi çıkanlar 24 hp diyor. Kitapçıktada da belirtilen veri bu. 24 hp doğruysa çok iyi. max sürati 110 km dedi ve direk gözüm arka dişliye kaydı. Devasa bir arka dişlisi var bununla 110 km bile iyi. Küçülünce normal olarak sürat iyileşir. Test motoru yarın geliyormuş. Mutlaka gelin deneyin diyorlar. Aramızda kalsın ayaklarım yere değmiyor oturunca, durmak için taş yada kaldırım gibi yüksek biryer bulmak lazım.
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Bu arada fiyat 7600
Gereksiz pahalı yahu...Bu fiyatı kabul edecek kadar kusursuzmu ki ?
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
siftahı yaptık yok satıyoruz. saygılarımla
-
motoru boşverde kadırga diye isimmi olur ulan,kasırga olaymış bari yine bi nebze iyi olurdu...
-
Ben bayide gördüm. "Gelen model satışa sunulmayacak, yenisi gelecek" dediler ama bir daha gidip bakmadım. Motorun fiyatı yüksek, çalışırken görmedim ama fena durmuyordu. Ön amortisörler dev gibi, ters konumlanmış, arkada tek amortisör var, oturuşu falan rahat. Genelde Supermoto'ların selesi insana batar ama bununki geniş ve rahattı. Kumanda butonları, göstergeler vasat, motor benim çok içime sinmedi. Motorun en büyük falsosu ismi. Kadırga ismini bulan arkadaşı tebrik ediyorum. Kadırga deyince benim aklıma "Kadırgalı Aysel" yani Seda Sayan geliyor. Bir de zamanında İstanbul'da Kadırga öğrenci yurduna bakmaya gitmiştim, oralarda ruhum kararmıştı. Berbat bir isim Kadırga...
-
01 Aralık 2013, 01:17
Bugün bayiye tekrar gittim, yeni motorlar gelmişti. Motoru iyice inceledim, bu gelenler hiç de fena değildi. Bir tane test motoru vardı ama aküsü beklemekten bittiği için test edemedim. Soğukta ayak marşıyla da çalıştıramadık. Bir iki hafta sonra gidip deneyeceğim.
-
01 Aralık 2013, 01:32
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kadirga-cross-isteyene-10-numara-250-gy-144423891/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kadirga-kampanya-250-cc-enduro-135161048/detay
satılanları bile var...
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kadirga-250-racing-128389547/detay/
valla sticker alıp yapıştır bildiğin yamaha (fotoğraflarda)
-
demirutku adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kadirga-250-racing-128389547/detay/
valla sticker alıp yapıştır bildiğin yamaha
(fotoğraflarda)
Arkadaşlar deneyen gören var mı bunları? Önyargısız bi şekilde dinlemek istiyorum bir arkadaştan.
-
Yuki ile kadırganın arasındaki 1 farkı bulun
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar deneyen gören var mı bunları? Önyargısız bi şekilde dinlemek istiyorum bir arkadaştan.
Türk milleti olarak feci bi hastalıgımız var.. Kimse aldığı mala çöp demiyor.. Almış adamdan objektif olarak bişey duyabileceğini zannetmiyorum.. Ne çin malları dinledik, babasının fabrikası gibi savunanlar falan. Üstelik ben her motor titrer diyorum, benim motorum belli bi devirden sonra titriyor diyorum, herkes ybr titreşim yok sıfır titreşim diye yardırıyor.. Ondan dolayı, bayiye gidip deneyip kendiniz yorumlamanız daha iyi olacaktır..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
125 cc Racing tipinde olana hakikaten 7500 tl mi istiyorlar. Milli piyango önümüzdeki yıl bana çıksa yine almam.
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
125 cc Racing tipinde olana hakikaten 7500 tl mi istiyorlar. Milli piyango önümüzdeki yıl bana çıksa yine almam.
Abi KDR-250 resimlerde olan. Adam KD-125 kategorisine koymuş ondan öyle görünüyo. Ama alınır mı orası ayrı tartışılır.
-
Isimden kaybediyor ya senin motor ne kadirga yok ismini sevmedim :D
-
NC 700 Naked mi enduro mu? Honda bunu ne diye satiyor?
-
Jokzilla adlı üyeden alıntı
NC 700 Naked mi enduro mu? Honda bunu ne diye satiyor?
nc700x endruo nc700s naked
-
Bugün motoru deneme fırsatı buldum. Gerçekten motorda titreşim yok. Çekişi güzel, çok rahat ve çok zevkli bir motormuş. Fiyatı 8350 TL yine de bu motora fazla ama Sahibinden'de 6250 TL'ye satan var ki bu fiyata çok iyi motor. Bursa bayisi sandığım kişi aslında distribütörüymüş ve fuarda 30 tane bayilik vermişler. Açıkçası bu tarz motor arayan varsa 6250'lik ikinci elleri kaçırmasın derim.
-
arkadaşlar 5 gün kadar önce trabzondan 2500 km de aldım, 4500 lira verdim motoru çok severek ve beğenerek aldım. grenaj ve boya hakkında ki yorumlara katılmıyorum bana kalırsa fazlasıyla kaliteli, ancak dönüş yolumda ziganadan tam inmiştim ki arka lastiğim patladı daha sonra üstüne çıkmamama rağmen jantta patlakla oluşan çok küçük bir yamukluk olduğunu kasise sert girersem sıkıntı yapabileceğini söylediler. lastik tamirinden sonra elbette ki orjinali gibi olmadı vibrasyon başladı diyebilirim birazda olsa, öncesinde devir düşükken sadece oluyordu şu anda var diyebilirim ama. yakıt ve performans olarak çok güzel motor gerçekten canavar gibi boyum 170 sele yüksekliği 90 cm doğrusu yere zor basıyorum binen korkup geri iniyor ama motor yere çok sağlam basıyor kendi lastikleri fazlasıyla güzel ziganayı çıkarkende inerkende sıkıntı olmadı sağanağa dahi yakalandım yol ıslanmamış su olmuştu ancak buna rağmen gram bir oynama hissetmedim, elbette ki kendi sınıfında. başka sıkıntı olabilecek bir şey varsa sağanağa yakalandığımda sinyal kısa süre ilede olsa bir kendiliğinden yanma moduna girdi bağlantı noktaları öylece dışarıdalar ve bana sorarsanız önceden çin scooterda kullandım o bile yapmadı bunu ve kesinlikle bunu artık düzeltmeliler. sorularınız olursa bilgim olduğunca cevaplayacağım, iyi forumlar.
-
UrbanTR adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 5 gün kadar önce trabzondan 2500 km de aldım, 4500 lira verdim motoru çok severek ve beğenerek aldım. grenaj ve boya hakkında ki yorumlara katılmıyorum bana kalırsa fazlasıyla kaliteli, ancak dönüş yolumda ziganadan tam inmiştim ki arka lastiğim patladı daha sonra üstüne çıkmamama rağmen jantta patlakla oluşan çok küçük bir yamukluk olduğunu kasise sert girersem sıkıntı yapabileceğini söylediler. lastik tamirinden sonra elbette ki orjinali gibi olmadı vibrasyon başladı diyebilirim birazda olsa, öncesinde devir düşükken sadece oluyordu şu anda var diyebilirim ama. yakıt ve performans olarak çok güzel motor gerçekten canavar gibi boyum 170 sele yüksekliği 90 cm doğrusu yere zor basıyorum binen korkup geri iniyor ama motor yere çok sağlam basıyor kendi lastikleri fazlasıyla güzel ziganayı çıkarkende inerkende sıkıntı olmadı sağanağa dahi yakalandım yol ıslanmamış su olmuştu ancak buna rağmen gram bir oynama hissetmedim, elbette ki kendi sınıfında. başka sıkıntı olabilecek bir şey varsa sağanağa yakalandığımda sinyal kısa süre ilede olsa bir kendiliğinden yanma moduna girdi
bağlantı noktaları öylece dışarıdalar ve bana sorarsanız önceden çin scooterda kullandım o bile yapmadı bunu ve kesinlikle bunu artık düzeltmeliler. sorularınız olursa bilgim olduğunca cevaplayacağım, iyi forumlar.
Kardes son hizi ve yakit tuketimi nedir? Son hizina max 120 dediler. Tuketimine de 4 litre dediler. Sen cok uygun almisin. Sifiri 8500 e satiliyor. O yuzden tutmadi. Yoksa fiyat uygun olsa bende alirdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)