Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cg kazası

REKLAM ALANI
    C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    atlet giyse iyi olurdu!! üşütecek

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Kasksızlara bir sey olmaz hele apaçi ise

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    sıkıntı yok yola devam diyenlerden bide artislikten kalmış yok bişe ayakları ulan g.tün yanıyodur be :D

Az daha sürteydi ya

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    biz düşsek kafa göz dağılır adamlar düşünce birşey olmuyor,demekki biz düşme tekniğini bilmiyoruz adamlar tekniğini konuşturuyor baksana donla düştü adamda tık yok kalktı motoruna gidiyor.

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    bunun daha kötüsünü antep yarışında gördüm süratleride 160/170 vardı öndeki sürcü arayı açmış gidiyordu arkadakı ruzgarına girdi yakaladı arka amortisör demirenden yakaldı gitmesin diye adamı düşürdü silahlar çekip düşüren sürücüyü vuracaklardı ama durmadı kaçtı Allahtan otoban arasındakı yeşillik toprak alana düştü yoksa sonunu düşünemiyorum

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Bune lem herkese hamamdan çıkmış gibi çıplak motorun tepesinde ayrıca adam takladan sonra karizmayı bozmuyor hemen kalkıp yürüyor ama kollar haşat belli kolları oynatamadan kabadyı modunda gidiyor adana galiba burası allah akıl fikir versin nediyim

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    adamda kevlar gibi deri var lan.
    Wazaa.35 bunu beğendi.

ScaLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran CBS 150 Balancer 13' 7000km
    Allah ıslah etsin diyeceğim ama, Allah ıslah olmaları için bugüne kadar bunlara binlerce müsibet vermiştir fakat anlayan kim. O yüzden Allah akıl fikir versin diyorum.

Facebook'taki yorumları ve yorum atan profilleri inceledim de, hakikaten yazık, üzüldüm gerçekten... Analarının verdiği emeğin karşılığı bu olmamalı. Polis durdurmuş hepsini, ceza kesiyor, arkada 10 tanesi gülüp eğleniyor. Sanki polis başkası için orada. Kasksız, plakasız, ruhsatsız, atletsiz yol kenarlarında geberip gitmeyin, akıllanın diye uğraşıyor; adamların umrunda değil. İnanç meselesine gelindiğinde hepsi müslümanım der, bu hayat tarzının müslümanlıkla alakası yok. Allah'ın emanet ettiği en büyük şey, kendi canını koruyamıyorsan, korumak için uğraşmıyorsan sonuçlarına bu dünyada da, öteki tarafta da katlanırsın, gerçi Allah'ın takdiridir.

Bu kazayo yapan elemanın bacağına platin takılmış herhalde. Yorum atanlara bakarsanız zaten içlerinde platinsiz adam kalmamış.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    işte benim önünde düşen şerefsizde aynı birebir böyle düştü ve ayağa kalktı.

tekrar bana aynı şeyleri yaşattığın için teşekkür ederim.

zaten avatarını her gördüğümde tilt oluyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/115789-buyuk-kaza-atlattim-arkadaslar.html

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)