Gçenlerde bi dorum sayfasında arkadaşın biri ybr muhabbetinin ortasına dalıp onu bırakın bunu alın diip fazer resmi koymuştu. Arkadaşlar paranız olsa ybr yerine fazer alırmısınız?
Gçenlerde bi dorum sayfasında arkadaşın biri ybr muhabbetinin ortasına dalıp onu bırakın bunu alın diip fazer resmi koymuştu. Arkadaşlar paranız olsa ybr yerine fazer alırmısınız?
wallahi benim ybr 125 im daha doğrusu bi motorum yok ama fazeri furadada incelem fırsatım oldu gerçekten bence on numara bi makina kendi adıma param olsa tereddüt etmeden alırım
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
bu ne biçim bi soru para yatırmak istedikten sonra fazer alınır tabi hiç 1 ybr cinin 1sn bile düşüneceğini sanmıyorum.sen alcaksın galiba ybr cilere fazer.tartışılmaz bile fazerle ybr.tamam ybr ciyizde o da FAZER...
B rh +(pozitif)
Hocam şimdi indim YBR emden.. İlk motorum ve acayip bişi, çokk keyifli.. AMa param vardı ve en iyi seçenek olarak buna yetti senin sorunun cevabıı.. MONEY speaks yani..
cidden ne biçim bir soru.. param warsa nie ybr alayımki.. düşünmeden fazer derim..
CBR 600F Honda,
saçma bi soru fazer alırım tabi ki.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ya arkadaşım onu diyen kafa bulmuş işte o kadar böyle saçma soru mu olur
millet te burda hala fazer alırdım dio ya hey allahım.
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hülya Avşar mı güzel ben mi ?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)