motorsiklet yakıt ölçümleri
Reklamlar
-
arkadaşlar verimli bir konu olsun istiyorum o yüzden 10 liraya şukadar gitsin değilde zaman geçdikcede değerlendirebilmek açısından 100 km de kaç litre yaktığını hesaplayarak yazarsak ve sadece yakıt açısından yazarsak birçok kişinin bu konudan yararlanacağını düşünüyorum kulanıcı yorumları çok önemli çünki ilk olarak ben yaptığım değerlendirmeyi sunayım örnek olsun devam etsin..
model mondial 125mh drift
şehir içi:100km/3.30 lt
şehir dışı: 100km/3.1 lt
Reklamlar
-
yamaha crypton
şehır ıcı 100 km 2.4 lt
-
2006 model Honda Shadow VT 750 C4
100 Km. 3,6 litre (Şehiriçi-dışı karışık)
-
Aprilia Sportcity 250 ie.
Şehiriçi çeyrek gaz en fazla 80 km hız 100km/ 3.3 litre
Şehirdışı 100-120 km hızla 100km/3.5 litre
-
-
aranel adlı üyeden alıntı
bu site var ama burdaki verilerdense kulanıcıların yorumları daha samimi geliyor bana benim gibi düşünen vardır birde burda olmayan marka ve modeller açısındanda verimli olur..
-
ak1n adlı üyeden alıntı
bu site var ama burdaki verilerdense kulanıcıların yorumları daha samimi geliyor bana benim gibi düşünen vardır birde burda olmayan marka ve modeller açısındanda verimli olur..
Bu siteyide kullanıcıların verileri doğrultusunda oluşturuluyor zaten yorumları eksik sadece. Olmayan marka modelleri birde oraya yazarsak bu siteyi bilmeyende birçok kişinin işine yarayabilir.
-
güzel bir konu bencede herkes yazsın kullanışına göre filan driftin yakıt tüketimi neden bole çok ya
-
utkan35 adlı üyeden alıntı
güzel bir konu bencede herkes yazsın kullanışına göre filan driftin yakıt tüketimi neden bole çok ya
ben gaz kokde kulanıyorum genelde özelikle uzun yolda ama yapcak birşey yok olan bu yanıltmaya gerek yok gerçek değerler bunlar ybr ile kıyaslanıyor genelde ama 3 beygir 10 cc birde marka farkı var demek ki onlar bukadar etkiliyor ama gücüde ybrden fazla buna oranla.. herkes doğru ölçümleri bilsin alırkende değerlendirirkende bunlara göre kıyaslasın istedim ben merak ediyorum sahsen hangi model nekadar yakıyor gücü veya bir çok özeliğiyle ilgili bir çok konu var bu konudada sağlam bir konu olsun istedim şahsen okadar boş muhabetin yerine birkaç tanede verim alıcamız şeyler olsun..
-
Çelik SK100-3 Sport (125lik yapılmış) 2 kişi şehir içi kullanım
100 km - 3 lt
-
bi biz mi pintiyiz ne başka ölçen yok mu koca forumda..
-
gv 250 karbratörlü
şehir içi sakin kullanımda 3.5 lt /100 km
şehirdışı ölçmedim
-
salcano wolf 2.5-2.9 arası değişiyor.
-
Yamaha ybr 125 esd.
100km de 2.29 lt, çoğunluğu şehiriçi toplam 1024 km de ölçtüm.
-
Mondial 100 mfh
100 km de 2 lt genel de 60-70 km hız da kullanıyorum. Yavaşta kullandım gene aynı yakıyor. Yavaşta gitsen aynı, hızlı da gitsen aynı (70 km hızı geçmemek şartıyla).
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
sym wolf sehirler arası 90 km/s ort 2,5lt
şehir içi 2,5 ile 3,2 arası
-
Mondial Mct 250
Şehir içi : 100 km de 3,90 lt
Şehirler arası: 100 km de 3,25 lt
-
Kmt Çelik & Falcon Dolphin 100
Şehir içi: 3,1 litre / 100 km
Şehir dışı: Şehir dışına çıkmadım.
Ölçüm anında km si : 1700 km
Artçısız ölçümdür..
-
KTM 990 SMT
Şehir için 8-9 lt / 100 km
Şehir dışı 6,5-7,5 lt / 100 km
-
Asya Shark 150...
Karışık: 2,5 lt /100 km
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)