motorsiklet yakıt ölçümleri
Reklamlar
-
bu yakıt ölçümü olayı kişiden kişiye attığınız benzinle 100 km yolu nasıl tükettiğiniz le alakalı.100km yolu motoru çalıştırıp 1 seferde veya 2 seferde 100km yolu tamamlamakla yada 100km yolu sabah marşa bas 5 km git akşam marşa bas 5km mesafe gel .çok fark ediyor denedim.yazın kışın yine fark ediyor. sabahları motorların ısınma süresinde yakıt tüketimi oldukça fazla artıyor.
Reklamlar
-
2013 Modenas GT 135 100 Km de 1.6 - 1.8 Litre arası yakıyor..Zaten fabrika verileri de böyle, motoru dün İzmir'den aldım ve Tekirdağ'a getirdim ortalama 70-80 Km hızla 430 Km yol yaptım...
-
Sportster enjeksiyonlu
100km 4,8-5lt (agresif kullanım da 6lt kadar çıkıyor)
km başı 0,23-0,24 kr
-
ötekiben adlı üyeden alıntı
benim de Honda pcx 2013 ama hep 2,4 lt/100 km çıktı :(
Henüz benim 650 km de ve 90 üzerine pek çıkmıyorum. Sakin kullanıyorum. Belki ondandır.
-
xt 600 5,5 lt sakin kullanımda tabi
-
varadero 7.5lt sakin kullanımda 10 lt ye kadar yolu var
sakinseytan adlı üyeden alıntı
xt 600 5,5 lt sakin kullanımda tabi
GAZZZZZZ
-
TVS Apache RTR 150
şehir içi 2,0 litre
şehir dışı 1,6 litre
düz yolda 1,4 e kadar düşürüyorum
tek depo ile 1100km garanti
-
Kişisel olarak kimseye birşey söylemiyorum ama buraya üyeler umarım doğru bilgiler yazıyorlardır ki insanları yanıltmasınlar sonra.
-
Mustan Oğlu adlı üyeden alıntı
Nasıl bu değerlere ulaştığınızı merak ediyorum. Eğer İstanbul'da iseniz deponuzu ben dolduracağım bir gün çıkalım beraber kendi motorumla takip edeceğim sizi. Bu değerlere tekrar ulaşabilirseniz deponuzu tekrar dolduracağım.
Apache ile 1.4 litre yakmak bana imkansız gözüküyor.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
madlive adlı üyeden alıntı
Nasıl bu değerlere ulaştığınızı merak ediyorum. Eğer İstanbul'da iseniz deponuzu ben dolduracağım bir gün çıkalım beraber kendi motorumla takip edeceğim sizi. Bu değerlere tekrar ulaşabilirseniz deponuzu tekrar dolduracağım.
Bende bundan bahsediyorum Murat kardeş. Yani böyle benimki az yakıyor cakası satıyor birileri gibime geliyor. Arkadaş bir benim motor çok yakıyor galiba. Apache tüplü mü yoksa? (Mustan Oğlu sana söylenmiş birşey değil,genel kanı böyle...)
Sizler bir yerlere gidebilmek için demir yığınlarınıza binersiniz, biz ise motosikletimize binebilmek için bir yerlere gideriz... Not : '' İmza Çalıntıdır...''
-
madlive adlı üyeden alıntı
istanbulda değilim ama bu motoru 5 yıldır kullanıyorum sonuçlar doğrudur ve kesindir.
5 yıldır yakıtını ölçüyorum. hata yok
motoru iyi açıcaksın bakımını iyi yapacaksın bir de kullanmasını bilkeceksin.
her türlü ispatlarım
-
Mustan Oğlu adlı üyeden alıntı
istanbulda değilim ama bu motoru 5 yıldır kullanıyorum sonuçlar doğrudur ve kesindir.
5 yıldır yakıtını ölçüyorum. hata yok
motoru iyi açıcaksın bakımını iyi yapacaksın bir de kullanmasını bilkeceksin.
her türlü ispatlarım
Kim söylese inanmam normal kullanımda apachenin 1.4 litre yakacağına. 2 litre bile mucize nerdeyse. Hiç gaz kolunu çevirmiyorum 5. vites 60 ı geçmiyorum dersen 2 litre belki. O da belki.
Eğer dediğiniz gibi olsaydı satış patlaması yapardı bu motor.
Demek ki kimse bilmiyor motor kullanmasını.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
bu ölçüme benimde inanasım gelmedi 1.4 nedir ya :D kafaları yicem ki apachenin performansıda iyi bu değerin gerçekci olduğunu hiç sanmıyorum ybr ile felan aynı yakar yani 2.4 felan olması gerekiyor depoyu fulleyin bir miktar gittikden sonra tekrar fulleyin nekadar aldıysa onu km ye bölün.. aynı değerler varsa ya alkışlamak gerekiyor yada motor 100 km yaptım sanıyor ama 50 km felan yapıyor km telinde bir sıkıntı olabilir 1.4 çok zor.. başka apache kulananların nekadar acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:56 ----------
eğer dediniz gibiyse.. :D biraz daha geliştirirlerse havadaki benzini toplayıp benzin doldurma derdine son verirler yakında.. :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)