Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Bu Nasıl Bir Esnaflık Ve Şeref Anlayışıdır Anlamadım...... ( km düşürme olayı )

REKLAM ALANI
    isaaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kara Teke
    ben esnaflığımı dürüstlüğmden dolayı kaybettim arkdaşlar.dürüst esnaf bulmak samanlıkta iğne aramaktan beterdir.zaten dürüst olanlar teker teker domino taşı gibi yıkılıyorlar.hele şu zamanda.şu an dinlediğim bir şarkı var.tam muhabettin üstüne geldi.orhan gencebay (koro) batsın bu dünya.ah dürüstlk ahhhhhhhhhhhhhhhhh batırdın beniiiiiiiiiiiiiiiiii

istediğin kadar teşhir et fayda yok
    alper_sahin ve cool113 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Benim motorda da düşürme var galiba. Şuanda 117 bin görünüyor ama ben şüpheleniyorum acaba 200 bindenmi düşürdüler diye
    fz6_fazer bunu beğendi.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Alıntı mustf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuda fazla ayrıntıya girmeden son bir olay yazayım da nasıl bir ülke değil! nasıl bir dünyada yaşadığımız anlaşılsın;

" Bir astsubayın başından geçen olaydır. Büyük bir şehirde görevlidir. Sıfır araba alıyor galeriden evine getiriyor. Markete giriyor alışveriş ediyor geri döndüğünde bir bakıyor ki araba yok. Meğerse anahtarı kontağın üzerinde unutmuş. Bu arkadaş sağlıkçıdır. Büyük üzüntüyle jandarma istihbarattan devresi olan aynı şehirde görev yapan bir arkadaşını arıyor. Birkaç saat sonra kendisine cevap geliyor; " Gece 02 : 30 da lojmanların önüne çık! "

Sonrasını aynen astsubay arkadaşın anlattığı gibi aktarıyorum. İnanın birebir şahit olduğumuz gerçek bir olaydır;

- Gece 02 : 30 da lojmanların önünde bir minibüs durdu. Bindim. Elleri tüfekli yüzleri kar maskeli beş adam vardı. On dakika kadar minibüsle gittikten sonra bir apartmanın önünde durduk. Ben korku içindeydim. Apartmanın üçüncü katına çıktık. Adamlardan biri kapının zilini çaldı. Kapıyı mini etekli gayet hoş büyük ihtimalle rus olduğunu tahmin ettiğim bir bayan açtı. İçeri girdik. Salonda büyük bir masanın etrafında dört adam oturmuş poker oynuyorlardı. Bize kapıyı açan bayan gibi iki tanesi daha vardı. Bardan içki ve yiyecek servisi yapıyorlardı. Ben uzakta kapının önünde durdum. Kar maskeli eli tüfekli adamlardan biri masada oturanlardan oldukça esmer bir adamla konuştu. Adam dönüp bana baktı. Cep telefonunu çıkardı birini aradı. Konuştuğu kişiye arabamın markasını ve plaka numarasını söyledi. Sonra şöyle bir konuşma geçti;

- Ispartadan antalyaya doğru mu gidiyorsun. Tamam. Geri dön ve arabayı lojmanların önüne bırak.

Bakınız söylediği mesafe 500 km den fazladır ve arkadaş sabah uyandığında arabasını lojmanların önünde bulmuştur. Sonradan devresi olan jandarma istihbaratından arkadaşına o masadaki adamların kim olduklarını sorduğunda aldığı cevaba hepimizin ağzı açık kalmıştır...

Telefonla konuşan esmer adam şehirdeki tüm hırsızlık işlerinin kendisinden sorulduğu çingen ağasıymış. Karşısında oturan onunla kumar oynayan adam ise şehrin hırsızlık şube müdürüymüş...
    burasi turkiye, kim bilir daha neler duyacaz!!!!!!!!!!!!
    YAMAHA

Otomobillerde çok sık yaşanan bi olay.

Demek motosikletlerde de varmış.

Mümkün mertebe sıfır almak lazım her ikisini de.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Konuyu bu şekilde buraya açıp da o bayi veya satıcının ismini vermemek saygısızlıktır. Gördüğüm kadarıyla hala isim/mekan deşifre edilmemiş, eğer gözümden kaçmışsa lafımı yok sayın...
    Mengu16 bunu beğendi.

krd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alper_sahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2ay önce İzmitte 30 yıllık Motor Bayisine ( merkezde ) sattığım 32bin km deki temiz yamaha ybr esd motorumun. demin sitede bu motor firmasının satışında 6bin km de satıldığını gördüm inanamadım.
    Bu firmamı? Değilmi? Öğrenmek için soruyorum böyle isim vermden kimseyi zan altında bırakmamalısın.

http://onaranmotor.sahibinden.com/index.php?aff=12820404&b=&c2=3517&c=3517&sGaleri=1 &sListe=1

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler