arkadaşlar merhaba bende 150cc keeway var. fakat seneye kawasaki ZZR600 almak istiyorum.Motor sürmeye yeni başladım.Sizce sakat olurmu yani 600'lük makinayla devam etmek.Biraz fikiri verebilirmisiniz ?
arkadaşlar merhaba bende 150cc keeway var. fakat seneye kawasaki ZZR600 almak istiyorum.Motor sürmeye yeni başladım.Sizce sakat olurmu yani 600'lük makinayla devam etmek.Biraz fikiri verebilirmisiniz ?
başta hoşgeldin diyelim
valla millet direk o motorlardan başlamayı düşünüyo.sen gene tecrübeli olarak almayı planlıyosun.sanırım sorun olmıycaktır.herşey sana bağlı.kendini ne kadar geliştirirsen okadar rahat alışacaksın.
şimdiden kazasız belasız sürüşler diliyorum
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin
kendini hazır hissettiğinde binebilirsin unutma her yeni motorun bir acemiliği vardır ama illaki 600 lük makineye binmek zorunda değilsin 150 lik makine ihtiyaçlarını görürse değiştirmene gerek yok şimdilik 150 liği kullan daha sonra karar verirsin 150 liğin keyfini çıkar
bende 250cc var kuzenimde 600 cc var ara bir kullanıyorum onu başlangıçta biraz acemilik var ama o gücü hissedincede benim 250 cc bisiklet gibi kalıyo...biraz km yap 2000-3000 km den sonra olur niye olmasın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)