Baya güldüm ya, keşke devamı olsaydıda bu yazı hiç bitmeseydi demedim değil Hatun adama illallah çektirmiş ya
Baya güldüm ya, keşke devamı olsaydıda bu yazı hiç bitmeseydi demedim değil Hatun adama illallah çektirmiş ya
Çok güldüm ya hahahaha
Zaten bu kız milleti adamı delirtiyor arkadaş :D adam ne hale gelmiş yok özel kimyasallarla falan yıkamak vb :D
Ne çekmiş be adam
Eeee ne demişler; kadınların peşinde koşmanın tehlikesi yoktur, onları yakalamak tehlikelidir.
Yolun başında ayrıldıkları iyi olmuş. Ama yazdıkları çok ilham verici. Motosikleti olmayanlar bile bu kasktan faydalanabilir.Karısına evde takması için kaskı hediye edebilirler. (Vıdıvıdı duyulmuyormuş)
Arkadaşlar ilan feyk değildir konuyu açanda çakal felan değildir.Arkadaş bilgilendirme amaçlı söylemiş sanırım..Benim bizzat senelerdir kullandığım hesabımdır..ve tamamen doğrudur..Sadece okuyan arkadaşlar biraz tebessüm etsin diye açıklama kısmını biraz abarttım hepsi bu. Burada konusunun açıldığını'da bir arkadaşım link olarak bana bildirdi..İyi bir sezon diliyorum tüm motosiklet sevdalılarına..
ne çekmişsin be kardeşim ne çekmişsin
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Ne çektin be abi
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
gülmekten yarildim :-D kask senin olsun al sana 110 tl diyesim geldi :-D
offff çenem ağrıdı gülmekten :D
ilanın sahibi gelmiş
içini dök kardeşlik bunların hepsi aynı ya çok düşünürüm bende ara ara motoru kamyonun altına soksam mı diye sonra ölmez sakat kalır bi ömür senin yüzünden der durur diye
Neyse su aralar sakiniz
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Gözümden yaş geldi zor bitirdim açıklamayı abicim sen ne yaptın böyle yahu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)