Evet arkadaşlar yorum yok sadece açıklama kısmını okuyun
http://www.sahibinden.com/listing/ye...486889/detail/
Evet arkadaşlar yorum yok sadece açıklama kısmını okuyun
http://www.sahibinden.com/listing/ye...486889/detail/
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Divina Commedia, Özetle felsefe şu : Ne onlarla, nede onlarsız olmuyor olmuyor olmuyor...
kadın milleti bizleri ne hale sokuyor
adamda kızdan ayrılmak nasıl bir psikoloji yaratmışsa artık öyle dillendirmiş olayı..
tebrik ederim ama bu vatandaşı =) helalin var çoşkun kardeş
adam devrik cümle bile kullanmadan kızgınlıkla değilde sanki bıkkınlıkla yazmış. Çok güldüm ama helal olsun
Kaskın ses izolasyonu pek önemli değil, özellikle bir bayan kullanıyorsa. Benim hanım sağolsun konuşarak rahatsız etmese arkadan kaskıma vuruyor, hatta bazen çirkefleşip "kafamda nasıl olsa kask var" diyerekten kafa atıyor. Daha neler neler! Zor arkadaş zor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Bence efsane ilanların arasında yer alabilmek için çabalamış... Değerlendirilebilir..
ayrılık acısından ne yazacağını şaşırmış arkadaşımız...aşk acısı çok zor gerçekten...Allah bu arkadaşımıza sabır versin,umarım kısa zamanda diner bu acısı
Kıza helal olsun adamı filozof a çevirmişş
Kız artık nasıl bıktırdıysa :D Reklam amaçlı yapmıştır büyük ihtimalle ama yine de güldüm :D
yarıldım resmen cem yılmaz'a metin yazabilecek bir beceriye sahip arkadaş...
Pazartesi sendromuna iyi geldi be, baya bi güldüm. Çocuk çok içli yazmış
Çocuk arka selede fırlatma opsiyonu olmasını eminim çok istemiştir. O nasıl bir kızmış arkadaş
kask konusunda dikkatli olun arkadaşlar çakallar feky hesaplarla ucuz kask yazıp milleti dolandırıyor..
Abi sizinki de iyiymiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Pazartesi sendromuna iyi geleceğini düşündüm sanırım işe yaramış Okurken kahkaha attım işyerindekiler dönüp bana baktı ne oluyo diye Adam bir kasktan felsefe çıkarmış.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
hahahah inanılmaz eğlenceli olmuş... "Adam çok sevmiş be" diyesim geldi :DD
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)