Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kasksız Motosiklete Binmek !

REKLAM ALANI

Bizim Mahallemizde Bir Honda CBR 600 R var Movistar desenli Adamın bir kere kask taktığını görmedim bence hem movistara uygun çok güzel yakışıklı kasklar var hem şık durur hem hayatın güvende olur sizce ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Sana neden dert oldu ki
    dental_land ve ak1n bunu beğendiler.

Neden olmasın motosikletin adını karaya çıkarıyor !
    satoyama bunu beğendi.

Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Alıntı YAMAHA|YGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden olmasın motosikletin adını karaya çıkarıyor !
    O Zaman bırak patlasın bi yerde. başka türlü engel olamazsın laf anlamaz o sığırlar
    Ben jack'in kalın bağırsağıyım..

Alıntı Rocknrolla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O Zaman bırak patlasın bi yerde. başka türlü engel olamazsın laf anlamaz o sığırlar
    Mahallenin taksi durağına gelir orda muhabbete girdim adamın evde arai kaskı varmış ama kız bağlamak ve sıcak bastığı için takmıyormuş

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı YAMAHA|YGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mahallenin taksi durağına gelir orda muhabbete girdim adamın evde arai kaskı varmış ama kız bağlamak ve sıcak bastığı için takmıyormuş
    Eleman tam movistarmış
    satoyama bunu beğendi.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eleman tam movistarmış
    hahaha bu çok iyiydi :D
    htmetin bunu beğendi.

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Burda da var 600f den hayabusa ya terfi etti.Hala parmakarası terlik ve şortla dik saçlarla biniyor motoruna, hiç bi b*k da olmuyor nedense böylelerine.
    Bir tanesi de kask takınca rüzgarı hissetmediği için ne kadar hızlı gittiğini fark edemiyormuş.O yüzden yavaş gitmek için kask takmıyormuş.Gösterge yok mu dedim; orada ne yazdığı değil benim ne hissettiğim önemli dedi apaçi.
    htmetin ve ihakanvardal bunu beğendiler.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı ÖZALTIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burda da var 600f den hayabusa ya terfi etti.Hala parmakarası terlik ve şortla dik saçlarla biniyor motoruna, hiç bi b*k da olmuyor nedense böylelerine.
    Bir tanesi de kask takınca rüzgarı hissetmediği için ne kadar hızlı gittiğini fark edemiyormuş.O yüzden yavaş gitmek için kask takmıyormuş.Gösterge yok mu dedim; orada ne yazdığı değil benim ne hissettiğim önemli dedi apaçi.
    Yaw ne cins adamlar var memlekette
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Kasktan once yeni bi kafa lazim :D
    C@LiMeRO ve poweranimal bunu beğendiler.

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Kız tavlamak için, rüzgarı hissetmiyorum ulan nasıl bahanedir bu arkadaş. Gerçi bir söz var ya ;

" Kafatasının içerisinde koruyacak birşeyi olmayan kaskı takıp ne yapsın"

Doğru söze ne hacet!!!
    xawa, M.balibey ve hyce bunu beğendiler.

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    kafası olan kask takar

hyce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Doğal seleksiyon böyle de işliyor beyler, bırakın kasksız binsinler.
    ak1n bunu beğendi.

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı hyce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğal seleksiyon böyle de işliyor beyler, bırakın kasksız binsinler.
    Ya orası öyle kimseye şahsi olarak zorla kask taktıramayız. Ha kimiside var adam önümde gidiyor polis arabasını uzaktan fark ediyor kaskı takıyor polisi geçince hop kaskı çıkarıyor. İnsanlarımızın çoğu bilinçsizce davranışlar içerisinde. Kendi canını geçtim farzetki kask takmadan gidiyorsun gözüne sinek vs birşey çarptı motoru devirdin arkadan gelen de senin yüzünden tehlikeye giriyor arkadaş biraz menfi davranmayı bırakın bunun bilincine varın başkaları bunlar gibileri yüzünden acı çekiyor ben ona yanıyorum

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya orası öyle kimseye şahsi olarak zorla kask taktıramayız. Ha kimiside var adam önümde gidiyor polis arabasını uzaktan fark ediyor kaskı takıyor polisi geçince hop kaskı çıkarıyor. İnsanlarımızın çoğu bilinçsizce davranışlar içerisinde. Kendi canını geçtim farzetki kask takmadan gidiyorsun gözüne sinek vs birşey çarptı motoru devirdin arkadan gelen de senin yüzünden tehlikeye giriyor arkadaş biraz menfi davranmayı bırakın bunun bilincine varın başkaları bunlar gibileri yüzünden acı çekiyor ben ona yanıyorum
    gözlük takıdur okadar da değildir canım da bazen giderken hepimize olmuştur sanırım cat diye birşey çarpıyo sinek mi başka birşey mi anlıyamırum o ara oğle birşey gelse yandaki araba taş fırlatsa ws ws.. şuana kadar en önemli kazam kapanan plastik kapıyı görmeyince çarpıp geçmem olmuştu :D alahtan kask vardı düşmedim bile sadece açılır kask olduüu için açıldı ilerde kapattım devam hala nasıl görmediğimi ve niye o kapının kapalı olduğunu çözebilmiş değilim..

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    benim anlamadığım bu zerzenişini neden bize yapıyorsun git adama de adamda ne garışıyon lan bana derse onu söyle bize

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı ak1n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gözlük takıdur okadar da değildir canım da bazen giderken hepimize olmuştur sanırım cat diye birşey çarpıyo sinek mi başka birşey mi anlıyamırum o ara oğle birşey gelse yandaki araba taş fırlatsa ws ws.. şuana kadar en önemli kazam kapanan plastik kapıyı görmeyince çarpıp geçmem olmuştu :D alahtan kask vardı düşmedim bile sadece açılır kask olduüu için açıldı ilerde kapattım devam hala nasıl görmediğimi ve niye o kapının kapalı olduğunu çözebilmiş değilim..
    Emin ol gözlük bile takmayan apaçiler var hocam dediğim gibi bir gün motora kayıt cihazını takıcam çekicem hepsini apaçi avına çıkıcam

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Bi seyahatten geldikten sonra, vizör eski kamyonlarn radyatörü gibi oluyor. Sinek mezarlğı. Ve tanınmaz halde.
    Benim anlamadığım, bunların ağzına burnuna sinek de mi çarpmıyor?
    ihakanvardal bunu beğendi.

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Sanıyorum motosikletin yok ve yaşın daha genç. Yoksa doğal seleksiyonun biz motorcular için iyi birşey olduğunu düşünüyo olurdun.

merkanar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Bugün Kartal - Caddebostan arası bisiklete bindim, gözüme kaçan küçük yeşil sinek sayısını inanın bilmiyorum. Bir ara gözümü, alnımı, yanaklarımı temizlemekten bisiklet sürmeye konsantre olamadım. Ayrıca dün bir arabanın lastiğinden sanırım küçük bir taş kaska geldi. Kaskta bir şey yok, olmasaydı başımda bir şey olur muydu emin değilim. Lütfen kasksız binmeyelim.
    htmetin bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)