Kasksız Motosiklete Binmek !
Reklamlar
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Kız tavlamak için, rüzgarı hissetmiyorum ulan nasıl bahanedir bu arkadaş. Gerçi bir söz var ya ;
" Kafatasının içerisinde koruyacak birşeyi olmayan kaskı takıp ne yapsın"
Doğru söze ne hacet!!!
Hocam her bahaneye bahane dersin ama kız tavlamak icin olan kısmı gerçek.Hiç bi kız kafasında kask olan yüzü gözükmeyen, ne olduğu belli olmayan insana bakmaz.
Da en mantıklısı kaskı her zaman takıp, sadece av bölgesine geldikten sonra kaskı cıkartıp aynaya veya kola taktıktan sonra hızı 30 lara 40 lara kadar düşürüp, motorsiklet değilde bisiklet hızlarında sakince gezinmek.
Reklamlar
-
Kız tavlamak için kask takmamak bahane gibi bile gelmedi bana. Ne yani kızlar kasksız motorcuyu görünce gelip arka seleye oturuyor mu hemen?
-
bende şunu fark ettim
sevgilisi ile gezen kızlar motorlar yanlarından geçerken daha çok bakıyorlar acaba neden
keşke bu motorcuylamı çıksam diye
yoksam bizimde motorumuz olsa keşke diyemi
-
canerol adlı üyeden alıntı
bende şunu fark ettim
sevgilisi ile gezen kızlar motorlar yanlarından geçerken daha çok bakıyorlar acaba neden
çoğunun "bu motorcuyla cıksam" diye düşündüklerini zannetmiyorum sadece motor ilgi çekiyor.
öyle olsaydı bana da bakmamaları gerekirdi,ayıptır söylemesi yaş 48.
azının detayı da bana kalsın,uluorta anlatılmaz
-
canerol adlı üyeden alıntı
bende şunu fark ettim
Yani nekadar iyi motor o kadar çok kız demek mi
-
Konuştuğunuz konuya bakın ; motorla kız tavlama... Yazık ya şu forumu okuyan başka biri hakkımızda ne düşünür.
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Yani nekadar iyi motor o kadar çok kız demek mi
ne kaa köfte okaa ekmek
-
Ne kadar tavlasa da alacağın bi tane
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)