Bazısı geçiriyor bazısı bırakıyor. Dubaların arasından geçerken sinyal vermedim diye bırakmışlardı. İkinci sınava girdik sinyal verdim bu sefer. Başka bir arkadaş vermedi sinyal o da geçti ben de geçtim.
Bazısı geçiriyor bazısı bırakıyor. Dubaların arasından geçerken sinyal vermedim diye bırakmışlardı. İkinci sınava girdik sinyal verdim bu sefer. Başka bir arkadaş vermedi sinyal o da geçti ben de geçtim.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
Haha benim girdiğim sınavda duba falan hiçbir şey yoktu. Okul bahçesinde yere çizilmiş kare alanda bir kez saat yönünde, bir kez de ters yönde döndük . Zaten geçip geçmediğimize karar verenler o okuldaki sınıf öğretmenleriydi . İlk ben sınava girdiğim için gelen scooter'ı çalıştıramadık, zaten sınav aracı da kursun yanındaki pidecinin scooter'ıydı. O sebepten 70 alıp geçmiştim.
Kursun eğitim verme yükümlülüğü var, gidip bunu söyle. http://mevzuat.meb.gov.tr/html/19361_0.html
2. kısım madde 6'da 10 saat direksiyon eğitimi vermeleri zorunlu. Vermiyorsa da taksidini ödeme veya geri almaya çalış. Sizin yüzünüzden geçemedim diye çıkış, bir şeyler yap işte . Sonrasında da adam akıllı bir yerden eğitim alıp tekrar sınava gir.
Ehliyetsiz yakalanırsan 1000 TL'ye yakın bir cezası var, baştan söylemesi.
Valla Proud'un bir suçu yok, sorun sistemde...
60tl ile tekrar giriliyorsa girin, ama öncesinde birinden eğitim alın.
normalde kalmis olmalisin ama burasi turkiye belli olmaz. ben olsam birakirdim.
sabah sabah gülme krizine girdim yahu / diyeceğim şuki benim girdiğim sınavda tek ben geçtim ve 12 kişi falan kaldı bunların herbiri 60 lira vericek mecburlar çünkü,sana tavsiyem mahalledeki sucu abilerden sukıtırını rica et , çevrelerden bi motor bul 1-2 saat takıl onla okul bahçesinde falan ve direksiyon sınavına git eminim geçiceksin. 2.tavsiyem sakın acele etme sakin sakin ufak bi tüyo kaskı taktığın zaman kelepçeyi takmayı unutma !! güzel haberlerinle bekliyoruz seni
sakin ol kardeşim bncede al ehliyetini en azından cebinde dursun benim 3 yıldır cebimde duruyor arasıra işe yarıyor.
ARACIM DEĞİL AMACIMDIR MOTOSİKLET
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)