Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Direksiyon sınavını geçtimmi sizce ?

REKLAM ALANI
    madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Bazısı geçiriyor bazısı bırakıyor. Dubaların arasından geçerken sinyal vermedim diye bırakmışlardı. İkinci sınava girdik sinyal verdim bu sefer. Başka bir arkadaş vermedi sinyal o da geçti ben de geçtim.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Haha benim girdiğim sınavda duba falan hiçbir şey yoktu. Okul bahçesinde yere çizilmiş kare alanda bir kez saat yönünde, bir kez de ters yönde döndük . Zaten geçip geçmediğimize karar verenler o okuldaki sınıf öğretmenleriydi . İlk ben sınava girdiğim için gelen scooter'ı çalıştıramadık, zaten sınav aracı da kursun yanındaki pidecinin scooter'ıydı. O sebepten 70 alıp geçmiştim.

Kursun eğitim verme yükümlülüğü var, gidip bunu söyle. http://mevzuat.meb.gov.tr/html/19361_0.html
    2. kısım madde 6'da 10 saat direksiyon eğitimi vermeleri zorunlu. Vermiyorsa da taksidini ödeme veya geri almaya çalış. Sizin yüzünüzden geçemedim diye çıkış, bir şeyler yap işte . Sonrasında da adam akıllı bir yerden eğitim alıp tekrar sınava gir.

Ehliyetsiz yakalanırsan 1000 TL'ye yakın bir cezası var, baştan söylemesi.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla Proud'un bir suçu yok, sorun sistemde...
    60tl ile tekrar giriliyorsa girin, ama öncesinde birinden eğitim alın.
    Proud bunu beğendi.

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    normalde kalmis olmalisin ama burasi turkiye belli olmaz. ben olsam birakirdim.

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normalde kalmis olmalisin ama burasi turkiye belli olmaz. ben olsam birakirdim.
    Kaldım zaten.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    cort724 ve waeder bunu beğendiler.

cort724 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 Cb600 F Hornet
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabah sabah gülme krizine girdim yahu / diyeceğim şuki benim girdiğim sınavda tek ben geçtim ve 12 kişi falan kaldı bunların herbiri 60 lira vericek mecburlar çünkü,sana tavsiyem mahalledeki sucu abilerden sukıtırını rica et , çevrelerden bi motor bul 1-2 saat takıl onla okul bahçesinde falan ve direksiyon sınavına git eminim geçiceksin. 2.tavsiyem sakın acele etme sakin sakin ufak bi tüyo kaskı taktığın zaman kelepçeyi takmayı unutma !! güzel haberlerinle bekliyoruz seni
    Permatiq59 bunu beğendi.

waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    45 almışım. Bir dahada gidip o heriflere para yedirmeyecem, gidip motorumu alacam, ehliyetsiz sürecem diğer akıllılar gibi. Bu ne böyle ya ? Motora vereceğimiz parayı biz bu adamlara verecezde motoru neyle alacaz, direksiyon sınavına girmek için adam bir daha 60 lira istiyor, nah veririm ben sana o parayı şerefsiz. Böyle bir ülkede doğduğum için kendimden utanıyorum, bu kadar rezil bir ülke yok.
    Hocam bence sakin ol yine kendine zarar edersin. Sabret al şu ehliyeti her çevirmede ecel teri dökme.
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

smt_gngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni windy S
    sakin ol kardeşim bncede al ehliyetini en azından cebinde dursun benim 3 yıldır cebimde duruyor arasıra işe yarıyor.
    ARACIM DEĞİL AMACIMDIR MOTOSİKLET

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)