tipi güzel önerebileceğiniz vitesli motor var mı??
Reklamlar
-
arkadaşlar ybr yada mondial drift almayı düşünüyordum ikisi arasında kalmıştım halada ikisi arasındayım ama bir gence yakışacak önerebileceğiniz vitesli motor varsa fikirlerinizi bekliyorumm...fiyat olarak ise 4.500 tl ye kadar çıkabilirim taş çatlasa... altında olsa daha iyi olur benim için...siizin güzel fikirlerinizi bekliyorum...tipe çok önem veriyorum...şimdiden teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum...
Reklamlar
-
Driftin tipi güzel bence benim arkadaşlarda war performansıda iyi yannız ybr kadar kaliteli değil ybr kendini kanıtlamış bir motor tabi ybr nin tipide güzel ama ben alırım 1 -2 yıl sonra satarım diosan drift al üzerinde görsel modifiyede yaparsın lastik yanağı şerit far karartma alt sakal zenon far filan ...
-
cimi382 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ybr yada mondial drift almayı düşünüyordum ikisi arasında kalmıştım halada ikisi arasındayım ama bir gence yakışacak önerebileceğiniz vitesli motor varsa fikirlerinizi bekliyorumm...fiyat olarak ise 4.500 tl ye kadar çıkabilirim taş çatlasa... altında olsa daha iyi olur benim için...siizin güzel fikirlerinizi bekliyorum...tipe çok önem veriyorum...şimdiden teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum...
tip olarak kesinlikle 2013 apache almalısın bu dediğin motorlar arasında ki bi cbf kullanıcısı olarak tipi çok güzel ve tam bi genç motoru ayrıca performans olarakda 125-150 cc commuter sınıfının en iyisi azda olsa titreşim var ama drifttede var diye biliyorum (not: kullanıcısı dedi tecrübe değildir.)
-
utkan35 adlı üyeden alıntı
Driftin tipi güzel bence benim arkadaşlarda war performansıda iyi yannız ybr kadar kaliteli değil ybr kendini kanıtlamış bir motor tabi ybr nin tipide güzel ama ben alırım 1 -2 yıl sonra satarım diosan drift al üzerinde görsel modifiyede yaparsın lastik yanağı şerit far karartma alt sakal zenon far filan ...
yani 1-2 yıl binerim tabi temiz kullanırım sıkıntı olmaz o konuda da çevreden çok tepi alıyorum kime sorsam sakın mondial alma millette bi ön yargı oluşmuş
-
Mengu nerdesin.
-
cd0345 adlı üyeden alıntı
tip olarak kesinlikle 2013 apache almalısın bu dediğin motorlar arasında ki bi cbf kullanıcısı olarak tipi çok güzel ve tam bi genç motoru ayrıca performans olarakda 125-150 cc commuter sınıfının en iyisi azda olsa titreşim var ama drifttede var diye biliyorum (not: kullanıcısı dedi tecrübe değildir.)
apachenin hangi modeli acaba.....driftte titreme olduğunu bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu....
-
Tipinin güzelliği kişiden kişiye değişir, buna sen karar vereceksin
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Tipinin güzelliği kişiden kişiye değişir, buna sen karar vereceksin
haklısın ben gelen fikirler arasında değerlendirme yapacağım belki bilmediğim güzel benm hoşuma gidecek bi motor çıkar
-
Tipi ne kadar güzel olsada genç birini kısa bir zaman sonra 125 cc kesmiyor ve daha büyük cc lere bakıyor. Bence ikinci el almak daha mantıklı ilerde büyük cc istediğinde fazla zarar etmeden çıkarırsın elinden
-
varan22 adlı üyeden alıntı
Tipi ne kadar güzel olsada genç birini kısa bir zaman sonra 125 cc kesmiyor ve daha büyük cc lere bakıyor. Bence ikinci el almak daha mantıklı ilerde büyük cc istediğinde fazla zarar etmeden çıkarırsın elinden
mantıklı ama temiz denk getirmek lazım
-
1-2 yıl bineceksen al yoksa alma diyenler 1-2 yıl sonra ne oluyor acab? o konuyu bi açıklasanızda bizde bilsek.
-
-
PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı
Ybr 125 dusunme bence
öncelikle nedenini sorayım hocam...sonra önereceğin motoru sorayım...
-
Cunku yamaha da ondan ilk once. Cook daha kaliteli yedek parcasida cok uygun yakiti daha a diye biliyorum. Daha kolay kullanim. Daha cok konfor. Daha iyi fren daha iyi amortisor. Daha bircok sey iscilik mukemmel. Yanlis anlamayin mondial i kotulemek amacim yok BENCE Ybr coook daha kaliteli bir motor. İkinci eli var. Az zarar edersin. Yani sence hala bir motorun gorunusu guzel diye o motormu alinmali. Cbf oneririm. Ama ybr de mukemmel bir motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
cimi382 adlı üyeden alıntı
öncelikle nedenini sorayım hocam...sonra önereceğin motoru sorayım...
Yanlis anlasilmis. YBR den baska motor dusunme
-
4500 e çıkabiliyorsan ve tipe önem veriyorsan tabiki tvs apache
-
commuter sınıfın en yakışıklısı
Yeni Kasa Tvs Apache
-
PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı
Cunku yamaha da ondan ilk once. Cook daha kaliteli yedek parcasida cok uygun yakiti daha a diye biliyorum. Daha kolay kullanim. Daha cok konfor. Daha iyi fren daha iyi amortisor. Daha bircok sey iscilik mukemmel. Yanlis anlamayin mondial i kotulemek amacim yok BENCE Ybr coook daha kaliteli bir motor. İkinci eli var. Az zarar edersin. Yani sence hala bir motorun gorunusu guzel diye o motormu alinmali. Cbf oneririm. Ama ybr de mukemmel bir motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
Yanlis anlasilmis. YBR den baska motor dusunme
4500 e çıkabiliyor ve tip istiyorum diyor adam )) napsın ybr yi...fıtı fıtı gider ybr...ses yok seda yok kuş gibi..
-
Uway adlı üyeden alıntı
4500 e çıkabiliyor ve tip istiyorum diyor adam
)) napsın ybr yi...fıtı fıtı gider ybr...ses yok seda yok kuş gibi..
apache yer uçağı zaten
-
Uway adlı üyeden alıntı
4500 e çıkabiliyor ve tip istiyorum diyor adam
)) napsın ybr yi...fıtı fıtı gider ybr...ses yok seda yok kuş gibi..
Ybr 60 gidiyo tvs 180 mi gidiyo assagi yukari ikisininde hizlari ayni 20 km fark vardir en fazla. Tvs nin vibrasyonu ne ? Tamam yakisikli motor harbiden cok iyi olmus onla ne uzun yol yapar ne bize ve ybr daha a yakiyor. Yamaha kalitesi tvs de olmaz kusura bakma. Yanlis anlama tvs de kaliteli ama yamaha kadar degil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
apache yer uçağı zaten
Ne sandin sennn 200 den assagi inince hararet yapiyor :D
-
Valla communter konusunda hız konusuna girmekten nefret ediyorum.Bana aşırı saçma geliyor.Tamam ybr az yakar,motor gücünden vs dolayı az titrer ama arkadaş tip demiş e eşittir:Tvs apache.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)