Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

siz olsaydınız ne yapardınız ?

REKLAM ALANI
    FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    bir video vardı abi, elinde baltayla motordan iniyor korna çalan araç sürücüsünün üstüne yürüyordu sende öyle yap.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seni anlıyorum aslında durumun çok zor.
    *biryanda gururun inciniyor.
    *diğer yanda gücün yetse bile onu dövmeyi insani bulmuyorsun
    *gücün yetmezse dayak yemeyi göze alamıyorsun
    *gücün yetse bile konunun adli makamlara taşınması riski var. ( kavga da hiçbirşey çıkmıyor )
    *gücün yetmese dayak yesen zaten adli makamlara şikayet edersin %100 ( kavgada hiçbirşey çıkmıyor )
    *bıçakla ya da silahla öldürülme riskin var.

şimdi hepsini bir araya koyunca .
    yapılacak en doğru hareket.
    sağır ve dilsiz olmaktır.

Ama ben şunu gözlerimle gördüm .
    Bir taksici bir jeep i sert ve gereksiz solladı jeep te korna ve artistik hareket sellektör yaptı .
    taksici durdu jeep te durdu. taksici indi ( orta yaşlarda karadenizli tipi vardı ( trabzonlu tipi vardı ) jeep ten yine orta yaşın biraz üstü bakımlı Ceo tipli bir artiz indi. taksi şöförü yanaştı hiç konuşmadan iki düz bir kroşe patlattı ( çalışmış belli) . etraftan insanlar noluyo diye gelene kadar bindi arabasına gitti. adamın burun kafa kan revan .
    ama sonra plaka alındı mı şikayetçi oldu mu adam bilemiyorum .
    şikayetçi olsa veya kamera olsa bu DARP a giriyor .
    DARP farklıdır , kavga farklıdır.
    Kavga oldu mu ( yani karşılıklı) bi cacık olmaz. iki taraf ta hatta para cezası alır .
    ama DARP oldu mu ( tek taraflı ) maddi manevi karşı tarafı oturtursunuz kuacağa. hele ki karşı tarafın ertelenmiş cezası varsa tam oturur kucağa ( argo terimler için sorry ama en güzel böle anlatılır bu olaylar )
    durmazzz bunu beğendi.

waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Aslında seni anlıyorum insan o anda şok geçirebiliyor . Ama iyiki bulaşmamışsın durduk yere canın sıkılacaktı. İnsanın nefsine ağır geliyor keşke inip patlatsaydım diyorsun ama değmez belliki üzerine süren eleman hayvangillerden Onu bir yerde fena öperler zaten.
    durmazzz bunu beğendi.

İndin, adamın yanına git, hop silah çıkardı, ne yapacaksın... Kavgayla iş bitse ne ala, niyazi olmak da var bu işin sonunda.

Bizzat başıma geldi çünkü, şerefsiz taksici müşteri indirmek için sola, karşı şeride kırdı ve yolumu kapadı. Çıktığını gördüğüm an frenlemeye başladım yine de zor bela durdum, milimetre farkıyla hatta çarpmadım diyebilirim. Ayrıca asfalt da berbat, motor dengesini kaybedip düşüyordum. İndim, müşteri bin bir özür diliyor. Taksicide hiçbir tepki yok, kapısının yanına geldim, açıp ağzına sıçmak için ama yaşlı bir tipti, o yüzden ellemedim, ama fena sinirlendiğim için küfür saydırıyorum. Neyse geri dönüp gidiyordum ki, küfürler ağrına gitmiş itin, kapı cebindeki silahını aldı, geldi vurayım mı mermi manyağı yapayım mı diyor. Öyle dönülür mü, neredeyse çarpıp ölüyordum dedim. Neyse öyle birkaç laf daha söyleyip geri döndü. Ben de yoluma devam ettim .

Açıkçası olayın siniriyle plakasını da almamışım. Takside silah bulundurmak bildiğim kadarıyla yasa dışı ve büyük ihtimal ruhsatsızdı. Şikayet edemediğim için hala pişmanım .
    durmazzz bunu beğendi.

evilded - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Delight
    adam motorcuyla kavgaya girilmeyeceğini bilmesi gerekir tam korumayla vursa ne olacak bi kafa yerde artist artist gelmiş, dogru yapmıssın kardeşim hiç tartışmaya girme , insan olsaydı gelir özür dilerdi.
    durmazzz bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cbr 250
    haklısınız arkadaşlarım.bugün biraz daha iyiyim.sakinleştim,bilinçlendim sayenizde.hatta bugün yine trafikte bikaç ufak şey oldu,hiç sallamadım bile.çevirdim gazı gittim.en iyisi böle olmakmış.

muhittinKaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    Geçmiş Olsun.
    Epey Yazanlar Olmuş, Herkes Yaşantısı ve Yaşanmışlıkları Ölçüsünde Birşey Yazmış, Haklıdırlar. Kafa Atanlar, Çifte Dalanlar, Sessizce gidenler.
    Kavga Çözüm Değildir. Bunu Yazarken Siyah Kuşak Sahibi, İşi gereği Silah Bulundurabilen Biri Olarak Yazıyorum.
    Sabır Erdemlerin En büyüğüdür. Sabırlı Adam, Nefsine Hakim Adamdır, Sabırlı Adam Hoşgörülü Adamdır. Sabırlı Adam Alçak gönüllüdür. Sabırlı Adam, Adamdır.
    Elinizde ne olursa olsun, İster Çıplak Eliniz, İster Topunuz Tüfeğiniz Bunları Sadece Kendiniz ve Ailenizi Korumak İçin Kullanın. Eğer Uzaklaşabiliyorsanız Uzaklaşın, Karşıdakinin Ne Dediği Sizi Etkilemesin, Eğerki Uzaklaşamıyorsanız Artık Kendinizi Koruma Safhasındasınızdır.
    durmazzz ve C@LiMeRO bunu beğendiler.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Genelde kavgacı değilim ama içimden güzel küfrederim ve hiç ilk vuran olmadım eğer gelipte bana vurursa kask ile bir kafa çakarım kavga tarafında değilim ama o başlatırsa işin rengi değişir
    durmazzz bunu beğendi.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İndin, adamın yanına git, hop silah çıkardı, ne yapacaksın... Kavgayla iş bitse ne ala, niyazi olmak da var bu işin sonunda.

Bizzat başıma geldi çünkü, şerefsiz taksici müşteri indirmek için sola, karşı şeride kırdı ve yolumu kapadı. Çıktığını gördüğüm an frenlemeye başladım yine de zor bela durdum, milimetre farkıyla hatta çarpmadım diyebilirim. Ayrıca asfalt da berbat, motor dengesini kaybedip düşüyordum. İndim, müşteri bin bir özür diliyor. Taksicide hiçbir tepki yok, kapısının yanına geldim, açıp ağzına sıçmak için ama yaşlı bir tipti, o yüzden ellemedim, ama fena sinirlendiğim için küfür saydırıyorum. Neyse geri dönüp gidiyordum ki, küfürler ağrına gitmiş itin, kapı cebindeki silahını aldı, geldi vurayım mı mermi manyağı yapayım mı diyor. Öyle dönülür mü, neredeyse çarpıp ölüyordum dedim. Neyse öyle birkaç laf daha söyleyip geri döndü. Ben de yoluma devam ettim .

Açıkçası olayın siniriyle plakasını da almamışım. Takside silah bulundurmak bildiğim kadarıyla yasa dışı ve büyük ihtimal ruhsatsızdı. Şikayet edemediğim için hala pişmanım .
    ah bu pişmanlıklar erkeği yakan uzen şeyler bunlar
    bi şikayet etseydin plakayı hatırlayıp hiç bunları yazmıor olcaktın
    durmazzz bunu beğendi.
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Artık bıçak,zopa çoluk çocuğun elinin altında 15 yaşındaki sıpayla takış bıçak çekiyor.Kimsede delikanlılık kalmamış.saçma sapan bi adamı döversin arkanı dönüp giderken küt silah sesi vurulmuşsun.Türkiye artık böyle bir hal aldı malesef.yolda giderken niye bakıyon diye adam bıçaklıyanlar var.Ben bile 3 yıllık boksör olmama rağmen çoğu şeyi alttan alıyorum.Ya benim anam ağlayacağına onun anası ağlasın deyip sende silah taşıyacaksın yada karşına gelen olayların %90ından kaçınacaksın.Bizim ülkemizde devlet büyükleri anca behzat ç gibi dizileri yayından kaldırmak için uğraşırlar.Ulan gitte cebinde sallama,rambo bıçağı,silah taşıyan insanları yayından kaldır !
    durmazzz bunu beğendi.

Muktedirs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mr 150 vulture
    Dostum, trafikte hatalı-hatasız böyle tartışmalı durumlar oluyor. Bence en iyisini yapmışsın çünkü her zaman için küçük şeylerden büyük şeyler doğar. Bu kadar da takma kafana
    durmazzz bunu beğendi.
    Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
    İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.

Motosikleti
    honda cbr 250
    tşk ederim teselli,tavsiye,tecrübe ve görüşleriniz için....

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)