Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

siz olsaydınız ne yapardınız ?

REKLAM ALANI
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu ülkede insanlar maç çıkışlarında yada yol vermedi diye hatta yan baktın diye öldürülürken neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Hiçmi evde bekleyeniniz yok. Aklınızı başınıza alın dövmekle sövmekle olmuyor bu işler. Ya arkadaş anlamıyorum ben hayvanlar bile sadece ailelerini korumak yada açlıktan ölmemek için bir canlıya istemeden zarar verirken sizin derdiniz ne? Bırakın ne yaparlasa yapsınlar. Siz kendinizden sorumlusunuz. Bırak gittin ALLAHINDAN bulsun. Siz motorunuzu düzgün sürün dallamalar mutlaka çıkacaktır ama yklaşık 20 milyon kişini yaşadığı bir şehirde kii bunların çoğu eğitimsiz eğitimleri olanları da hödük ve bencil kimi? Hangi birini siz düzelteceksiniz. En iyi motorcu akşam evine sağ salim dönen motorcudur kardeşim bu kadar basit.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    KeaSH-07 ve durmazzz bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbr 250
    kalıp pek önemli değil bence ilk anda dişini gösterirsen işler tersine dönebilyo bazen,dönmezse karar senin ya topuk,ya da ??? )

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

ama insan kendini sonra ben korkak mıyım diye sorguya çekiyo.kalıbımın adamı değilmişim gibi bir sürü şey geliyor aklıma.ama sanırım sadık1453 arkadaşım haklsın.göz yaşı dökmekten iyidir....

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    hocam SEBEP NE OLURSA OLSUN KAVGA EDİLMEZ bu dünya da canından kıymetli birşey var mı ? hadi kendini geç sana birşey olsa arkanda ailen var mahvolurlar böyle durumda kafanı salla yoluna devam et bırak o yaptığı sığırlıkla kalsın inersin çeker bıçağı vurur niye öldün ? yol verme kavgası hiç gerek yok
    durmazzz bunu beğendi.

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Kesinlikle en iyisi sakinliği korumak başa dert almamak lazım şöyle düşün;yolda yürüyorsun karşına içi çamur dolu bir akıntı çıktı ne yaparsın içine basıpmı geçersin üstündenmi atlarsın tabiki üstünden atlarsın bela da aynı o çamur gibi işte içine basmamaya çalış üstünden atla geç bu kadar basit kendini ve aileni düşün herşey olabilir...
    durmazzz bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Herkes jetli olmusta bizimmi haberimiz yok ; d

Trafikte kac kisi taniyorsunuz cebindekine guvenmeyip karsilikli erkek erkege dovusen

Elin oglu ugrasmaz cikartir cebindeki bicagi gel bakiyim buraya der ; d
    durmazzz ve kakare bunu beğendiler.

Motosikleti
    honda cbr 250
    diyelim yolda 1000 rr kullanan bi motorcusun,hurda bi şahinci piçlik yapsa,üstüne yürüse nasıl karşılık vermiyeceksin?

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Sonuclarina katlanican o zaman mahkemesidir tazminatidir savcisidir dirisi para etmez ama olusu para eder anliyacagin

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Kavga etmek tek çözüm diyenleri görüyoruz 5 para etmez bir futbol maçının çıkışında birini bıçaklayıp öldürdüler.
    poweranimal bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cbr 250
    çok doğru, sakin,soğuk kanlı,mantıklı olmak gerekir.Allah hiçbirimizi şeytana uydurmasın.sizleri dinledikçe rahatladım.doğru karar verdiğimi gördüm.hepinize tşkler arkadaşlar.iyi ki varsınız,iyi ki bu siteye katılmışım.

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Kavgadan kaçınmak her zaman iyidir boş verin gitsin. Bir keresinde ana yolda giderken arabasını tali yolda park etmiş 50 yaşlarında bir adam geri geri çıkıyordu. Ben sadece çıkmasın diye en fazla 1 sn sürdü yada sürmedi korna öttürdüm, yani öyle küfür eder gibi uzun uzadıya çalmadım zaten hoşgörülü bir insanımdır yapmamda. Ama neyse bu aracın sürücüsü camdan kafasını çıkardı illede motosiklet haksız olacakya ne dese beğenirsin; şehir içinde 30 km/h ile giden bana '' yavaş sürsene '' diye diklenircesine bağırdı. Bende; bundan daha yavaş nasıl gidiyim motordan inip elimle mi iteyim dedim. Bu herif daha da bağrınmaya başladı. Bağrınmasının bir nedenide 28 yaşında olmama rağmen 21-22 göstermem Aklınca beni çocuk hesabına alacak korkutcak. Bende bağırmaya başladım, konuşma haksızsın diye ama o da devam edince son gücümle bağrınmaya kadar gitti olay. Baktım hala anlamıyor motordan indim aslında dövmek gibi bir düşüncem yok ama korkutmak için dövecek gibi üzerine yürüdüm. Sonrasında bizim artist karısının arkasına sığınmaya başladı

Burda asıl anlatmak istediğim olay şu; fiziki yapı olarak türk erkeği ortalamasının üzerinde ve sporla uğraşan biriyim. Çok iyi biliyorum istesem o adamı o yola kazırdım, yerimde başkası olsa eminim egosunu tatmin temek, nişanlısına hava atmak v.b nedenlerden ötürü o adamı harcardı ama kendime yakıştıramadım. Eğitimci bir insanım, gün geliyor çocuklara medeniyetten, hoşgörüden bahsediyoruz.
    durmazzz bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı durmazzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diyelim dövdüm.polisler de geldi.hastanelik oldu adam.eeee sonra ne olcak? ifade ver,falan filan
    Mahkemeye çıkacaksınız 632 TL para cezası alacaksınız o olcak nolcak bire bir yaşamışlığım vardır

bknz

http://www.motosiklet.net/forum/moto...savunurum.html
    Khutuck bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    honda cbr 250
    şunu görüyorum ki,biz toplum olarak birbirimize saygımız,sevgimiz,güvenimiz kalmamış.bu işin çok okumakla yada çok parayla alakası yok.zaten kültür ve eğitim seviyesi çok düşük bir ülkede yaşıyoruz,konuyu sapıtmak istemem ama bir savaş olsa vay halimize.bu ülkeden kaçanı mı,satanı mı,ararsın,birbirini dolandırmaya kalkanı mı,1 ekmek için birbirini vuranı mı,dedelerimiz tamam yapmışlar ama bizler asla ve asla onlar gibi olamayız.neden biz bu hale geldik?düşmanlarmızında istediği buydu zaten.yerini yapmışlar.yağı dökmeden tavayı ısıtmışlar.uyanın ey millet,suriye,iran sonra sıra bize geliyor.büyük israil kuruluyor.değişmemiz lazm ama nasıl ?????

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    en iyisi takmamak,olay yerini terketmek...hem ne demişler erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır

Motosikleti
    Yıbır (2005)
    Sakin ol şampiyon demek geldi içimden, lakin iyi yapmışsın bu memlekette değil bu dünyada insanların 3 kuruşluk canı var, birisi çeker pıçaklar kim vurduya gitmekte var he benmi ne yaparım zaten plaka yok bende, trafikte elverişliyse bu duruma, adamda haksızsa bunu yaparım. Yaparmıyım? Yaparım yaparım.

http://www.vidivodo.com/video/sinirli-bisikletci/857044
    durmazzz bunu beğendi.
    [SUP][I][COLOR="#800000"][COLOR="#800000"]Belki hiç bir şey yolunda gitmedi; ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi.! [/COLOR][/COLOR][/I][/SUP]

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Sana kasıtlı birşey yapmadıktan sonra kavga edip başına bela almaya hiç gerek yok.

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şöyle adamın yakasına yapışırdım önce alttan bir apargat adamın dudak patlar ve sersemlerdi .
    sonra iki mideye kombo bir de kroşe adamın kaş ta açılırdı.
    o sırada sağdan gelen ve olay sırasında ayırma bahanesi ile cüzdan çekme niyetinde olan elleri cebinde yaklaşan bir apaçi ile gerçekten ayırmak için yanaşan başka bir yaya ya tek uçan tekme ile ikisini birden yere sererdim.
    şaşkın şaşkın bakan insanlara döner ve " siz karışmayın " derdim.
    yerde yatan adamımın yanına yaklaşırdım o da o sırada " abi yapma özür dilerim abiii vurma " diye yalvarmaya başlardı .
    birdaha bir motosikletliye böyle davranırsan beni bulursun karşında derdim.
    o da " tamam abi bidaha asla " derdi
    ben de evimin yolunu tutardım .

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Erkekligin 10/9 U kacmaktıri,bosuna dememişler eskisi gibi sanmayın bi yumruk atamadan Sokarlar bıcagı ,Ya gözü karartıcan sende tasıcan senin anan aglıcagına onun anası aglasın + Olarak Zaman kalırsa arabanın tavasına vur en az 10.000 tl degeri düser

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bas git yoluna delikanlilik yapicam diye basina binbirturlu bela gelecek. Son pismanlik fayda etmez sonra. Ayrica adama bisey olurda hapise girersen hayatinin nasilda mahfolacagini dusun. Yada sana bisey olsa nolck o kavgada ?
    durmazzz bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cbr 250
    işte insan bazen bunları düşünemiyor.az önce bi haber okudum.maraşta küfür yüzünden adamın birini öldürmüşler :((

motorcrus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cıbır
    hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır ;)

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)