Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

siz olsaydınız ne yapardınız ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbr 250
    arkadaşlar.dün başımdan bi olay geçti.kavşakta bi araba önümden geçti.yol benm hakkımdı.uzun korna çaldım o da geri döndü hiç durmayacakmış gibi geldi bana bilerek çarpacak sandım.ani fren yaptı araç 2-3 mt re kaydı az daha gelse bana vuracaktı.o an birikim olarak aldığım motorumun hurdaya çıkmadığına sevindim ama bi yönden de bana küfreden adama dönüp bende küfrettim.yol bi anda kalabalıllaştı.ne yapacağımı bilemedim.inip kavga mı edeyim,yoksa bi an önce gideyim mi bilemedim? ama sonunda birbirimize söve söve ordan ayrıldık ama 2 gündür hala içimde sıkıntı olarak kaldı.yanlış mı yaptım acaba?ltf kabadayılık yapıp asarım keserim demeyin.o an ki durum çok farklı oluyor.görüşlerinizi almak istiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Önümde durupta sonradan dörtlülere basıp ben arkadan kornaya basınca dikiz aynasından el hareketi yapıyo bende basa basa yanından geçtim kornada alman malı hella kamyon kornasından :D

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    eğer gözüm keserse dalardım.yakında bi eş dostun iş yeri falan varsa yine dalardım.adam bildiğin seni korkutmaya çalışmış
    iri yarı bişeyse alttan almakta fayda var

Motosikleti
    honda cbr 250
    benm ölçülerimde.halt edebileceğim biriydi ama yaz yeni başlıyo.motorsuz kalmak istemem.belki banada vurabilirdi.o an bişey olmadığına sevindim ama kavga etmediğime üzüldümde karışık bi duygu

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    ben bu durumlarda eğer durursa yaptığı hatayı söylüyorum, üstelerse dövüyorum.

Motosikleti
    kaskla kafa atmak hiç nasip olmadı
    Red*X, KrioterS ve omerta bunu beğendiler.

Motosikleti
    honda cbr 250
    yanına gitseydim bişey söylemeye gerek kalmayacaktı.olduğmuz gibi birbirimize dalacaktık.beni rahatsız eden içimdeki erkeklik duygusu.kıraydın kafasını gözünü diyo ikide bi.unutmam biraz zman alcak sanrm

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Bekle şimdi, 10-15 motorcu kabadayı gelip "ciğerine cevizli lokumla vururdum", "arabasına roket yakıtı döküp çakmak atardım", "evine göktaşı düşürürdüm" falan diye cevap yollarlar sana.

Tek yol dayaktır, karı gibi konuşmakla bir şey çözemezsin. Dövmeden olmuyor. Trafikte karşındaki adamın sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyeceksin; sopa kolay ama sıpa kısmı senin cinsel tercihine kalmış.

Motosikleti
    honda cbr 250
    diyelim dövdüm.polisler de geldi.hastanelik oldu adam.eeee sonra ne olcak? ifade ver,falan filan
    Tolme bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Sık biber gazını gec hem bosuna dememisler dirisi para etmezde ölüsü para eder diye

Motosikleti
    honda cbr 250
    iyi fikir

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaskla kafa atmak hiç nasip olmadı
    hakkatten yaw
    full koruma ile bi adam dövmek lazım

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Canını sıkma arkadaşım, sen en iyisini yapmışsın aklı başında olan insan bu işlere girmez, geçe gün arabayla giderken dangalağın biri birden yanıma yanaştı az kalsın vuracaktı , aptal herif sol şeritten sağa dünecekmiş bende sağdan karşıya devam ettim benim dönmeme gerekiyormuş, aptal adam madem sağa döneceksin solda ne işin var neyse arkamdan yetişti yanıma yanaştı camı açtı yanında üç tane kız belliki hava atacak beni görünce biraz tırstı yumuşak birisi sandı benimde arkada 6 yaşında kızım vardı , herif benim çocuğu gösterrrek çocuğa dua et dedi , ben br şey diyemeden gazladı iri kıyım bir şeydi belliki ona güveniyor ama benimde silahım var o yüzden çok soğukkanlıyımdır neyse belayı defettik gitti sesimi çıkarmadım. O yüzden böyleleriyle dikleşmeye gerek yok cevap vermemek en iyisi illa gelip saldırırsa artık geri dönüşü olmayan bir yola girilmiş olur...

Motosikleti
    honda cbr 250
    felis leo arkadaşım doğru söylüyorsunda içimdeki ses beni rahat bırakmıyo.nasıl adamsın sen be,vuraydın adama falan filan diyo ama mantığımda olup olacağın bi motorun var.onunda hala ayakta olduğuna şükret,yoksa polis,hastane,sanayi uğraşacaksın boşver gazla gitsin diyo ve bende öyle yaptım :(

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Arkadaşlar bırakın bu ben olsam döverdim dalardım kafa atardım laflarını. Hadi adam piskopat çıktı çekti sapladı bıçağı ya da en basitinden kavga çıktı gücün yetmedi adam kafanı gözünü kırdı ne olacak sonunda? Trafik siniri hiç bir şeye benzemez. İnsan kızgınlığını tecrübeyle dizginleyebiliyor. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki adam karşında sövse bile ne hali varsa görsün deyip yoluna devam edeceksin. Bu korkaklık değil bence.
    Utided bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkatten yaw
    full koruma ile bi adam dövmek lazım
    elbette boyle bişey yapmak istemem
    ama daha hiç denemedim
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    honda cbr 250
    öyle bi durum ki, gidersen korkak,gitmezsen meçhul bi durum

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Trafikte kavga edecek duruma düşmemek için elinizden geleni yapın bu sizi olası kazalardan da korur.

trafiği ve içinde barındırdığı çeşit çeşit hayvanı okuyun, ben öyle yapıyorum.

hiç mi kavga edecek duruma düşmedim, düştüm tabi, fakat fiziki özelliklerden dolayı buna da gerek kalmadı, birkaç kez R yapanlar ile tanıştım.
    durmazzz ve yusufozugenc bunu beğendiler.

Motosikleti
    İstanbulda zaten sakıncalı kavga etmek
    ben 100.000 kişilik ilçede yaşıyorum az çok bilirim kime gücüm yetecek
    ağım şağım bi kalıbımda yok 174 cm 65 kg görünce pek korkulmayacak bi tipim
    Red*X ve poweranimal bunu beğendiler.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler artık bırakın şu kavga ederim, vururum kırarım laflarını... Arayın polisi şikayet edin, *** yoluna ne siz gidin ne de başkası gitsin.
    Haberleri izlemiyorsunuz sanki, neler neler oluyor. Kavga ederek adam olunmaz, sığır olunur.
    Utided bunu beğendi.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)