Gezici Radar dönemi başladı..
-
Arkadaşlar bazı illerde gezici radar uygulaması başlamış...farkında olmadan radarı sollayabilirsiniz..sonra gelen ceza canınızı sıkmasın..dün bir arkadaşım araba ile 3 dakikalık mesafede gezici radarı sollamış ve 300 lira ceza yemiş..bir pizza kuryesi arkadaşımda radarın sollarken farketmiş ve son anda hızını düşürmüş..aman dikkat..heryerde olabilirler :D
Reklamlar
-
Koyu füme reno clio.. Genellikle bu arabaları geçerken dikkat edin. Sonra bana dua edin Buda benden size bir abi tiyosu
-
Bu konuları gündemde tutmak lazım paylaşım için teşekkürler.
Otoban hariç 90 km yi geçmemek gerek, hatta bazı yerlerde 70 km sınır var herkesin gözü tabelalarda olsun .
Bu arada İstanbul'da özellikle sahil yolu gibi yerlerde sağ şerit günün belirli saatlerinde sadece toplu taşımaya ayrılıyor.
Girmeyin cezası var. EDS ile denetleniyor...
-
ülen motorda bilem zevk alamayacaz ha.
-
Vatana millete hayırlı olsun, hizmette sınır yok
-
acep şu katlanan plakalıklardan mı alsak napsak
-
Sigorta şirketlerinin İçişleri Bakanlığına yaptırımı sonucu pusuya dayalı yapılan bu uygulama halen tartışmalı konumda. Hız limitleri akıllıca belirlenirse, amaç hasıl olur.
Ama; Amaç bütçe girdileri olunca bizler daha çok ağa yakalanacağız demektir.
-
heryer radar oldu erzin adana arası 90 km kadar 3 tane radar vardı ne varsa bu ara
-
swath adlı üyeden alıntı
Bu konuları gündemde tutmak lazım paylaşım için teşekkürler.
Otoban hariç 90 km yi geçmemek gerek, hatta bazı yerlerde 70 km sınır var herkesin gözü tabelalarda olsun .
Bu arada İstanbul'da özellikle sahil yolu gibi yerlerde sağ şerit günün belirli saatlerinde sadece toplu taşımaya ayrılıyor.
Girmeyin cezası var. EDS ile denetleniyor...
eds toplu taşıma yolu zaten başlıbaşına aptalca bir proje. o yol zaten yetmiyor.
-
Sol şeritteyse fark edilirde sağdan sağdan gidiyosa sıkıntı hayatta görmem
-
neyse cbf te sıkıntı yok tıs tıs sağdan sağdan gidiyoruz zaten 4 silindirliler düşünsün
-
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar. Daha İzmir'de görmedim ama dikkat edeceğim artık. Bugün de ben bom boş yerleşim dışı yolda ceza yedim . Bu gidişle plakayı erken iptal edeceğiz...
-
Muhabbete bakın arkadaşlar hem gelişelim modernleşelim diyoruz bizi yolda tanısınlar saysınlar diyoruz ama bunun temel evresi olan kanunları resmen atlatma yolu dönüyor burda uyarı güzel birşey ancak tavırlarınıza lütfen dikkat ediniz.Ceza yemek istemiyorsanız hızı geçmezseniz geçiyorsanızda razı olucaksınız.Burda lütfen legal olmayan kanun dışı fikirleri konuşmayın sadece siz biz okumuyoruz o taleplerde bulunduğumuz mercilerde buraları takip ediyor ettiriyor kendi ektiğimizi biçiyoruz kısacası.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Muhabbete bakın arkadaşlar hem gelişelim modernleşelim diyoruz bizi yolda tanısınlar saysınlar diyoruz ama bunun temel evresi olan kanunları resmen atlatma yolu dönüyor burda uyarı güzel birşey ancak tavırlarınıza lütfen dikkat ediniz.Ceza yemek istemiyorsanız hızı geçmezseniz geçiyorsanızda razı olucaksınız.Burda lütfen legal olmayan kanun dışı fikirleri konuşmayın sadece siz biz okumuyoruz o taleplerde bulunduğumuz mercilerde buraları takip ediyor ettiriyor kendi ektiğimizi biçiyoruz kısacası.
Amaç burada birçok konuyu tartışmak.Burada illegal olan ve kanun dışı paylaşım yada yorumlar görmüyorum.Aklıma gelmişken forum kültürü tartışmayı gerektirir.Günümüzde en çok bilgi forumlarda vardır.İnsanlar birşey öğrenmek için forumlara girerler.Bu noktada burada lafım size değil ama forum kültürünü tam benimseyememiş arkadaşlara kullandıkları motorun kötü özelliklerini söylediğimizde açıyor ağzını yumuyor gözünü..böyle olmaz.
Hız sınırlarına tabiki uyacağız.Ama olduda zorunlu olarak yada insanlık hali trafiktesin hep 70 lemi gideceksin?Solladın bir aracı bir anlık oda radar çıktı.boşu boşuna 300 lira cezayı yedikten sonra soğuk bir su içersin.Amaç bilgilendirmek.Unutmadan tavırlarımızda bir problem görmüyorum.
-
Kimse kusura bakmasın agalar. Ben bu işe karşıyım. Elbette denetlensin, girmişsek cezamız yazılsın ama bu iş öyle gizli kapaklı olmuyor. Radarını koyuyorsan uyarınıda koyacaksın. Madem Avrupa diyorsun, Kıbrıs'ı örnek al, oradan başla. Burada hız yapmayın, basmayın diyenler! Hiç mi limitleri aşmıyor? Paşalar gibi de aşıyor. Yol uygunsa kırmızı ışıktada geçiyor. Kimse lütfen roman yazmasın .
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
robot değiliz ara ara hızlanır ara ara yavaşlarız birini sollarken uzun süre yan yana gitmemek için hızımızı artırıp sollar şeridimize geçeriz bunlar olur o solladığımız radarsa al sana ceza böyle olmaması gerekli hiç trafiğe çıkmadınız galiba
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Koyu füme reno clio.. Genellikle bu arabaları geçerken dikkat edin. Sonra bana dua edin
Buda benden size bir abi tiyosu
bendede koyu füme clio var banada dikkat edin :D
şaka bi yana bunlarınki clio symbol oluyor sedan olanlarından
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
SonpoL adlı üyeden alıntı
Kimse kusura bakmasın agalar. Ben bu işe karşıyım. Elbette denetlensin, girmişsek cezamız yazılsın ama bu iş öyle gizli kapaklı olmuyor. Radarını koyuyorsan uyarınıda koyacaksın. Madem Avrupa diyorsun, Kıbrıs'ı örnek al, oradan başla. Burada hız yapmayın, basmayın diyenler! Hiç mi limitleri aşmıyor? Paşalar gibi de aşıyor. Yol uygunsa kırmızı ışıktada geçiyor. Kimse lütfen roman yazmasın
.
bu ne saçma bir yazı !! ''radarı koyuyorsan uyarını da koyacaksın ''mış !!! ''dikkat radar var yavaşlayın'' gibi mi yani?. yollarda zaten hız limitleri mevcut, gayet net ve açık, trafik kurallarını, levhalarını vs biliyorsan daha ne uyarısı. ayrıca radar sadece ülkemizde açık seçik yapılıyor. başka ülkelerde çok gizlidir.
-
Katlanabilir Plaka almıstım 5-6 Ay önce Takmamıstım. Galiba Takma Zamanı geldi.
-
valla benim bildiğim avrupa ülkelerinde radardan önce uyarı var.. burda amaç aracın hızını değil sürücünün dikkatini ölçmek.. radar tabelasını farkettimi, yavaşladımı bilinci yerindemi bu adamın.? tamam sorun yok..
bende böyle tuzak gibi radar sistemine karşıyım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler