Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

mondi 50tt,ler hepsi boylemi??

Motovento
    REKLAM ALANI
    onderugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    herkese selam.50tt aldim.3 gundur kullaniyorum,yaw bu motor cok yavas.en son surati 40.rampalarda 30a,20e, dusuyor.tingir,mingir rampa cikiyoruz.yokuslardan hic cikmiyor.bu nedir boole yaw.bu modeller hepmi boole.yoksa bana boolesimi denk geldi.yada motoru hizlandirmanin bir yolu yordami varmi.varda benmi bilmiyorum acaba??.bana cevap yazan,yazmayan herkese tsk.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    son surati 40 az bence. 80 yapıyo diyen vardı ama çok dersen 70 filan yapması lazım heralde

ama motorun daha 3 günlükse zaten zorlama biraz kullan sonradan belli olur
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

150 lik var ucuyo.50 ligi bilmem.servisine gotur kimisi kotu kimisi iyi cıkıyo.

Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı
    son surati 40 az bence. 80 yapıyo diyen vardı ama çok dersen 70 filan yapması lazım heralde

ama motorun daha 3 günlükse zaten zorlama biraz kullan sonradan belli olur
    eyvallah birader.tsk.

Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    Alıntı sarapci adlı üyeden alıntı
    150 lik var ucuyo.50 ligi bilmem.servisine gotur kimisi kotu kimisi iyi cıkıyo.
    tsk

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    ben 50tt kullanıyorum (gerçi zaten yazıyor) motorla 80 yaptığım oldu ama her köklememde 80 yapmıyor ortalama 70-75 rahat yapıyor diyebilirim motorun yeniyse rodaja cok dikkat et motoru zorlama sadece 10sn falan zorla sonra bırak rampalarda yavaş cıktığı dogru ama kısa mesafeli rampalarda iyi. rampalarda denedim cıkamadığı rampa yok (denediklerimin içinde) ben motorumdan memnunum 5000 (geçtim) km deyim
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    Alıntı mondial50tt adlı üyeden alıntı
    ben 50tt kullanıyorum (gerçi zaten yazıyor) motorla 80 yaptığım oldu ama her köklememde 80 yapmıyor ortalama 70-75 rahat yapıyor diyebilirim motorun yeniyse rodaja cok dikkat et motoru zorlama sadece 10sn falan zorla sonra bırak rampalarda yavaş cıktığı dogru ama kısa mesafeli rampalarda iyi. rampalarda denedim cıkamadığı rampa yok (denediklerimin içinde) ben motorumdan memnunum 5000 (geçtim) km deyim
    insallah benimkide oyle olur.

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    75-80 yapıyo diyenlere inanmayın yav. 110cc cup modeli düz yolda 90 diyor. bu nasıl 80 yapcak. rampa aşağı ibreyi vuruyor ama bu motorun gücü değil yerçekimi diyoruz bizim köyde buna

son hızı 55-60 ancadır.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üstündeki kilo önemli ben bindiğimde mondi125kt 90 ı aşamazken kuzen tek başına 110 görüyor rahatlıkla. İkimizin kilo toplamı 205 kg bu arada

Yalnız rodajda motor açılmadan diyeyim hızının düşük olması normal ama çok fazla birşey bekleme o cc den. Hız yapan arkadaşlar ya tüy siklettir yada 'saldım çayıra mevlam kayıra' formülünü uyguluyorlardır.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    kilo önemli de 50tt yi tek başına yürü yaaa 50tt desen yine yapmaz 80
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

rodajta motorları çok fazla zorlamayın hele bence o 55cc likle yokuş falan çıkmamaya gayret et ne olacak yaw 1000km dayanamayacakmısın sen onu kullanmak için aldın inasn ileride iyi motoru olsun istemez mi azıcık sabret bakalım rodaj bitene kadar rodajın bitsin bakımını bi yaptır biraz daha kullan ğer hala aynıysa ustaya anca o zaman bahset bunda bişey var diye..

extacy77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    50cc zaten bence 70 bile iyi Ama başta çok basıp sakın ola köreltme makineyi burada maksimum 50 görenler var,aldığı günden itibaren full gaz
    [COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]

Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı
    Üstündeki kilo önemli ben bindiğimde mondi125kt 90 ı aşamazken kuzen tek başına 110 görüyor rahatlıkla. İkimizin kilo toplamı 205 kg bu arada

Yalnız rodajda motor açılmadan diyeyim hızının düşük olması normal ama çok fazla birşey bekleme o cc den. Hız yapan arkadaşlar ya tüy siklettir yada 'saldım çayıra mevlam kayıra' formülünü uyguluyorlardır.
    galiba haklisin.eyvallah biyikli kardes.

Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı
    rodajta motorları çok fazla zorlamayın hele bence o 55cc likle yokuş falan çıkmamaya gayret et ne olacak yaw 1000km dayanamayacakmısın sen onu kullanmak için aldın inasn ileride iyi motoru olsun istemez mi azıcık sabret bakalım rodaj bitene kadar rodajın bitsin bakımını bi yaptır biraz daha kullan ğer hala aynıysa ustaya anca o zaman bahset bunda bişey var diye..
    tsk

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    benim kilom 65 kg

ayrıca isteyen inanır isteyen inanmaz ben seksen yaptım motorun önünde rüzgarı kesen cam yok cıkarttım honda activa ile yanyana gittim ibredede problem yok. birisinin motoru 90 ı geçmiyorsa benim ki 60 te kalmak zorunda değil
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

ariulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150t
    ONUN 80 gösterdiği zaten 50 - 45 arası bişey

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    50 mi yav mobilet bile 70 e çıkıyo vardır bi sorunu

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Bende de bir 50tt var. Düz yolda ideal şartlar altında 70 ile rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. Hafif eğim ya da rüzgar yardımı varsa ibreyi sona (80) dayarsınız. (Bu hız İzmir'de grup sürüşü ile belirlenmiştir.)

Öyle yapmaz demekle olmuyor. Lütfen kendi tecrübelerimiz harici kesin yorum bildirmeyelim.
    I'M BACK !!!

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    onderugur, ne çok teşekkür etmişsin öyle
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler