mondi 50tt,ler hepsi boylemi??
-
herkese selam.50tt aldim.3 gundur kullaniyorum,yaw bu motor cok yavas.en son surati 40.rampalarda 30a,20e, dusuyor.tingir,mingir rampa cikiyoruz.yokuslardan hic cikmiyor.bu nedir boole yaw.bu modeller hepmi boole.yoksa bana boolesimi denk geldi.yada motoru hizlandirmanin bir yolu yordami varmi.varda benmi bilmiyorum acaba??.bana cevap yazan,yazmayan herkese tsk.
Reklamlar
-
son surati 40 az bence. 80 yapıyo diyen vardı ama çok dersen 70 filan yapması lazım heralde
ama motorun daha 3 günlükse zaten zorlama biraz kullan sonradan belli olur
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
150 lik var ucuyo.50 ligi bilmem.servisine gotur kimisi kotu kimisi iyi cıkıyo.
-
xxxxx adlı üyeden alıntı
son surati 40 az bence. 80 yapıyo diyen vardı ama çok dersen 70 filan yapması lazım heralde
ama motorun daha 3 günlükse zaten zorlama biraz kullan sonradan belli olur
eyvallah birader.tsk.
-
sarapci adlı üyeden alıntı
150 lik var ucuyo.50 ligi bilmem.servisine gotur kimisi kotu kimisi iyi cıkıyo.
tsk
-
ben 50tt kullanıyorum (gerçi zaten yazıyor) motorla 80 yaptığım oldu ama her köklememde 80 yapmıyor ortalama 70-75 rahat yapıyor diyebilirim motorun yeniyse rodaja cok dikkat et motoru zorlama sadece 10sn falan zorla sonra bırak rampalarda yavaş cıktığı dogru ama kısa mesafeli rampalarda iyi. rampalarda denedim cıkamadığı rampa yok (denediklerimin içinde) ben motorumdan memnunum 5000 (geçtim) km deyim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
mondial50tt adlı üyeden alıntı
ben 50tt kullanıyorum (gerçi zaten yazıyor) motorla 80 yaptığım oldu ama her köklememde 80 yapmıyor ortalama 70-75 rahat yapıyor diyebilirim motorun yeniyse rodaja cok dikkat et motoru zorlama sadece 10sn falan zorla sonra bırak rampalarda yavaş cıktığı dogru ama kısa mesafeli rampalarda iyi. rampalarda denedim cıkamadığı rampa yok (denediklerimin içinde) ben motorumdan memnunum 5000 (geçtim) km deyim
insallah benimkide oyle olur.
-
75-80 yapıyo diyenlere inanmayın yav. 110cc cup modeli düz yolda 90 diyor. bu nasıl 80 yapcak. rampa aşağı ibreyi vuruyor ama bu motorun gücü değil yerçekimi diyoruz bizim köyde buna
son hızı 55-60 ancadır.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Üstündeki kilo önemli ben bindiğimde mondi125kt 90 ı aşamazken kuzen tek başına 110 görüyor rahatlıkla. İkimizin kilo toplamı 205 kg bu arada
Yalnız rodajda motor açılmadan diyeyim hızının düşük olması normal ama çok fazla birşey bekleme o cc den. Hız yapan arkadaşlar ya tüy siklettir yada 'saldım çayıra mevlam kayıra' formülünü uyguluyorlardır.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
kilo önemli de 50tt yi tek başına yürü yaaa 50tt desen yine yapmaz 80
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
rodajta motorları çok fazla zorlamayın hele bence o 55cc likle yokuş falan çıkmamaya gayret et ne olacak yaw 1000km dayanamayacakmısın sen onu kullanmak için aldın inasn ileride iyi motoru olsun istemez mi azıcık sabret bakalım rodaj bitene kadar rodajın bitsin bakımını bi yaptır biraz daha kullan ğer hala aynıysa ustaya anca o zaman bahset bunda bişey var diye..
-
50cc zaten bence 70 bile iyi Ama başta çok basıp sakın ola köreltme makineyi burada maksimum 50 görenler var,aldığı günden itibaren full gaz
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Üstündeki kilo önemli ben bindiğimde mondi125kt 90 ı aşamazken kuzen tek başına 110 görüyor rahatlıkla. İkimizin kilo toplamı 205 kg bu arada
Yalnız rodajda motor açılmadan diyeyim hızının düşük olması normal ama çok fazla birşey bekleme o cc den. Hız yapan arkadaşlar ya tüy siklettir yada 'saldım çayıra mevlam kayıra' formülünü uyguluyorlardır.
galiba haklisin.eyvallah biyikli kardes.
-
muratd adlı üyeden alıntı
rodajta motorları çok fazla zorlamayın hele bence o 55cc likle yokuş falan çıkmamaya gayret et ne olacak yaw 1000km dayanamayacakmısın sen onu kullanmak için aldın inasn ileride iyi motoru olsun istemez mi azıcık sabret bakalım rodaj bitene kadar rodajın bitsin bakımını bi yaptır biraz daha kullan ğer hala aynıysa ustaya anca o zaman bahset bunda bişey var diye..
tsk
-
benim kilom 65 kg
ayrıca isteyen inanır isteyen inanmaz ben seksen yaptım motorun önünde rüzgarı kesen cam yok cıkarttım honda activa ile yanyana gittim ibredede problem yok. birisinin motoru 90 ı geçmiyorsa benim ki 60 te kalmak zorunda değil
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
ONUN 80 gösterdiği zaten 50 - 45 arası bişey
-
50 mi yav mobilet bile 70 e çıkıyo vardır bi sorunu
-
Bende de bir 50tt var. Düz yolda ideal şartlar altında 70 ile rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. Hafif eğim ya da rüzgar yardımı varsa ibreyi sona (80) dayarsınız. (Bu hız İzmir'de grup sürüşü ile belirlenmiştir.)
Öyle yapmaz demekle olmuyor. Lütfen kendi tecrübelerimiz harici kesin yorum bildirmeyelim.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
onderugur, ne çok teşekkür etmişsin öyle
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler