Bi hafta içinde motor alıcam ama Cup mu alayım Scooter mı arasında kaldım. Çogunlukla gezme amaclı bizim orda bayırlı yollar var , bi yardımcı olursanız sevinirim .
Bi hafta içinde motor alıcam ama Cup mu alayım Scooter mı arasında kaldım. Çogunlukla gezme amaclı bizim orda bayırlı yollar var , bi yardımcı olursanız sevinirim .
Arkadaşım bence cup tipi motor daha iyi..scootercılar kızmasın bende de scooter var ama bun cup tipinden yanayım.hem yakıtı az oluyor hemde daha güçlü ve uzun ömürlü oluyor.cup da yaptığın kadar kilometreyi scooterda yapamazsın.hem scooterın grenajı cup kadar dayanıklı olmaz..
eğer yollar bayırlıysa debriyajlı bir cup al derim yoksa scootera ayda bir balata değiştirirsin..
yinede sen bilirsin ama iyi düşün bence...
Bende scooter kullanıcısı olarak cub tavsiye ederim.
Yakıtı ideal ve bayırda daha torklu cublar.
Tesekkürler arkadaslar cup dezavantajları nelerdir
Kesinlikle cup... Scooter denilince ilk aklıma gelen benzin parası ve takır tukur sesler
6 yıl cub kullandım,gayet sorunsuz motor.Yeterki bakımlarını aksatma.Şimdiki cublar tip olarak daha da güzel.
Peki bunların fiyat aralıgı ne simdilik 2 el alacam ?
"Cash on the table " ne kadar paran var dostum?
Tavsiye veriyoruzda,ehliyet var mı ehliyet?
Yaş kaç?
Ehliyet var ALLAHA sükür yas 19
A2 eyliyet olmadan da motor alınabiliyormu sıfır almayı düşünüyorum. Yakında kursa başlayacağım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
Birde daha yeni motora geçeceğim ist. Trafiğinden dolayı aracımı emekli ediyorum... Ama hiç motora binmiş değilim... Bilgilendiriseniz sevinirim
Cup un dezavantajları varmı
bence scoteer al arkadaşım cup la kıyaslanmaz uzun yolda cup çok yoruyor ama scooter konforlu olduğu için yormuyo bende sym orbit 125 var çok seri ve atak güçlü motor ve dayanıklı düz de de rampa da hiç bir cup yetişemez seramik silindir olduğu için 130 km hıza çıkabiliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)