Motorum Çalınamamış (çok şükür)
Reklamlar
-
Abi geçmiş olsun sen bence bi an önce o kilidi kır motoru sok oraya. Ben olsam o Müteahh_İT in eşyalarını çoktan sokağa fırlatmıştım . Benim motordada çelik çekme halatı var pencere demirine bağlıyorum ön tekerden gerçi bahçe içi ama şimdi birazdaha tırstım valla. Acaba diyorum aranızın pek iyi olmadığı bi komşu falan kastenmi devirdi ? Müteahh_İT de yapmış olabilir
Reklamlar
-
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun abi,en kötü vaka bu olsun insallah.
-
ahmet abi motosikletlere iyi bak başı boş bırakma bırak çalmayı artık motosikletlere tecavüz bile ediyorlar durum çok kötü sahip çık iki tekerlere onlar sana emanet namuslarını koru
-
geçmiş olsun ahmet abi. scooterların alayı hırsızların gözdesi.çinli falan farketmeyi.
ama commuterde sanki cbf ve ybr daha en çok çalınanlar. malum rahat satılıyor.
salco yu çalsa, ömür billah satamaz, parçalayacam dese motor hariç işe yaramaz.
buda bi nimet aslında bizim motorlar için.
ben direksiyonu dahi kitlemiyorum ne yalan söyliyim.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
abicim çok geçmiş olsun.. hırsız şerefsizlik yapmış ama o an hırsla çalamayınca atese de verebilirdi. verilmiş sadakan varmış abicim
saygılar
-
Oncelikle cok gecmis olsun. Ben saglam bir zincirle baglanmasinin ciddi anlamda caydiricilik saglayacagini dusunuyorum, hos onlari da isterlerse keserler ama cok ugrasmalari lazim.
Soyle bir video var.
Yani hirsiza kilit ya da zincir dayanmaz, yarin bigun zincirin anahtarini kaybetsen sen de keserek o zinciri acmak zorunda kalacaksin ama burda amac zaten profesyonel olmayan hirsizlari bertaraf etmek, ya da profesyonel olanlara, bunla ugrasilmaz cok vakit kaybettirir dedirtip vazgecirmek. O yuzden cok kaliteli olmasa bile kalin ve saglam bir zincir ve iyi bir kilit bizi en azindan ufak hirsizlardan korur diye dusunuyorum.
-
-
bir yere bir yardimda bulun adres gondereyimmi?
-
-
-
Geçmiş olsun Allaha şükür 1 depo benzinle kurtarmışın Ahmet .
-
-
Geçmiş olsun helal parayla alınmış demek ki
-
Geçmiş olsun.
Bu kesin bir işaret iyi bir önlem almanız gerekiyor.
Ben apartman girişine koyduğum halde arka tekerden halat kilitle bağlıyorum, öne de en azından bir asma kilit almak lazım.
-
oknglr adlı üyeden alıntı
Abi geçmiş olsun sen bence bi an önce o kilidi kır motoru sok oraya. Ben olsam o Müteahh_İT in eşyalarını çoktan sokağa fırlatmıştım
. Benim motordada çelik çekme halatı var pencere demirine bağlıyorum ön tekerden gerçi bahçe içi ama şimdi birazdaha tırstım valla. Acaba diyorum aranızın pek iyi olmadığı bi komşu falan kastenmi devirdi ? Müteahh_İT de yapmış olabilir
Sağolasın Okancım bu gün kilit operasyonunu gerçekleştiriyorum nasipse müteahhİT in eşyaları sokağa atmıcamda değiştirdiğim kilidin anahtarı bende olacak ve deponun kontrolu bana geçeceği için ipler benim elimde olacak yani aramızın kötü olduğu bi komşumuz yok (her ne kadar pek kimseyi tanımasakda) 7 düvelle barışığız çok şükür ama müteahhİT den bende şüphelenmedim değil açıkçası çünkü 30 dairelik siteden depo konusunda 29u kuzu bir tek ben sorun çıkarttım galiba AMA DURMAK YOK YOLA DEVAM
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim ferdinand sağolasın
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun abi,en kötü vaka bu olsun insallah.
Eyvallah Uğur kardeşim sağolasın
ramizan83 adlı üyeden alıntı
ahmet abi motosikletlere iyi bak başı boş bırakma bırak çalmayı artık motosikletlere tecavüz bile ediyorlar durum çok kötü sahip çık iki tekerlere onlar sana emanet namuslarını koru
Bizim buralarda en fazla çalarlar Ramazan tecavüz falan olmaz buralarda-bknkz "bizim buranın adetleri meşhurdur cinayetleri-
tahsins adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ahmet abi. scooterların alayı hırsızların gözdesi.çinli falan farketmeyi.
ama commuterde sanki cbf ve ybr daha en çok çalınanlar. malum rahat satılıyor.
salco yu çalsa, ömür billah satamaz, parçalayacam dese motor hariç işe yaramaz.
buda bi nimet aslında bizim motorlar için.
ben direksiyonu dahi kitlemiyorum ne yalan söyliyim.
Aman Tahsin kardeşim sen genede kilitle motorunu eğlencesine çalar gene çalar bu şerefsiz hırsız milleti
Garip1701 adlı üyeden alıntı
abicim çok geçmiş olsun.. hırsız şerefsizlik yapmış ama o an hırsla çalamayınca atese de verebilirdi. verilmiş sadakan varmış abicim
saygılar
Sağol Ramazan bencede verilmiş sadakamız varmış haklısın
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Oncelikle cok gecmis olsun. Ben saglam bir zincirle baglanmasinin ciddi anlamda caydiricilik saglayacagini dusunuyorum, hos onlari da isterlerse keserler ama cok ugrasmalari lazim.
Soyle bir video var.
Yani hirsiza kilit ya da zincir dayanmaz, yarin bigun zincirin anahtarini kaybetsen sen de keserek o zinciri acmak zorunda kalacaksin ama burda amac zaten profesyonel olmayan hirsizlari bertaraf etmek, ya da profesyonel olanlara, bunla ugrasilmaz cok vakit kaybettirir dedirtip vazgecirmek. O yuzden cok kaliteli olmasa bile kalin ve saglam bir zincir ve iyi bir kilit bizi en azindan ufak hirsizlardan korur diye dusunuyorum.
Sağolasın dediğin gibi kilit dostadır der atalarımızda fakat zaman kaybettirmesi işin caydırıcı yönü zaten
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Sağolasın
besikcioglu adlı üyeden alıntı
bir yere bir yardimda bulun adres gondereyimmi?
Sağolasın valla geç kaldın kocaman bi paket hobby çikolata alıp dağıttım az evvel çocuklara
Ahmanamra adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun .
Sağolasın
ozcanaykul adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ahmet abi
Sağol Özcan aman sende dikkat et iyi kilitle motorunu
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Allaha şükür 1 depo benzinle kurtarmışın Ahmet .
Sağol abi çok şükür dediğin gibi olan 1 depo benzine oldu sadece
MBHoro adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun abi,
Sağolasın kardeşim
albaywolf adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun helal parayla alınmış demek ki
Sağol demekki
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Bu kesin bir işaret iyi bir önlem almanız gerekiyor.
Ben apartman girişine koyduğum halde arka tekerden halat kilitle bağlıyorum, öne de en azından bir asma kilit almak lazım.
Sağol önlemin kralını alıyorum artık bu günden itibaren kocaman iki tane çelik kapının ardında depoda durcak motorlarım tabiki içerde bile kilitli olarak
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)