Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni bir motor adayına tavsiye motor ?? Lütfen..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    İyi günler, yaş 17 ehliyete yeni yazılacağım,geçen sene babaya ısrar ettim baya ama ehliyetsiz olmaz demişti artık engelde yok 3-3.500 tl ye kadar bütçe var tabi kask falan dahil çinli falan sıkıntım yok yeterki yolda bırakmasın zaten ilk motor bununla öğrenicez ama hepten de dandik bişey olmasın istiyorum tavsiyesi olan varmı acaba yazın ortalarında alcam ehliyeti aldıktan sonra işte , 2. el falanda olur ama modeli düşük olmassa iyi olur lütfen yardım edin bide şimdi scooter veya cup tarzı bişeymi ideal olur yoksa communter falanmı çünkü daha önce hiç deneyimim olmadı kurstada konustum scooterla verıyorlar egitimi? teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    az bekle hondacılar birazdan gelir.
    sozerten ve enderox bunu beğendiler.
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    marka takıntım yok sadece bu paraya olcak en iyisi olsun istiyorum tecrübelilerin yardımıyla tabi ,

sozerten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki INAZUMA '14
    Neyle başlayacağın senin motor zevkine bağlı , debriyajla vitesle haşır neşir olup motoru hissetmek istiyorsan commuter'la başlarsın scooter hoşuna gidiyor ve daha büyük scooterlara ilgi duyuyorsan onla başlarsın. Bütçene uygun olarak mondial'lere bakabilirsin. Fiyat olarak biraz daha çıksan daha fazla alternatif sunulunabilir.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    ben vitesli kullanmak istiyorum zaten demek istedigim zorlanırmıyım hiç tecrubem yok mh drift olurmu peki mondialden?

Motosikleti
    Suzuki INAZUMA '14
    Olur tabi neden olmasın. Başlangıç için iyi bir seçim olur. Servis ağı parça bulunabilirliği açısından seçeneklerinin arasında en iyisi diyebilirim.

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı Hypmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben vitesli kullanmak istiyorum zaten demek istedigim zorlanırmıyım hiç tecrubem yok mh drift olurmu peki mondialden?
    on numara beş yıldız olur hemide.
    arıza vermez yolda koymaz hondaların 125-150 cc lerinin çoğunu tokatlarsın bile

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    on numara beş yıldız olur hemide.
    arıza vermez yolda koymaz hondaların 125-150 cc lerinin çoğunu tokatlarsın bile
    Motosiklete yeni başlıyacak bi kardesimize ne güzel tavsiyeler bunlar..
    enderox ve cort724 bunu beğendiler.

rev'it - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 2012,,/ 125 UAG
    kesinlikle vitesli al. viteslinin zevki baskadir. ikinci el yamaha ybr yada tvs apache alinir o paraya. kask da ls2 felan alirsin 200 liraya. mondial onermem. plastik parcalari ve elektrik sistemi asiri dandik oluyor yedek parcacilarla akraba olursun valla.

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Apache 150 rtr öneriyorum olur demişlerse onu alabilirsen çok iyi olur hem şekil var performansı da yerinde on numara olur temizini bulursan

tezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150
    İnşallah dediklerim olmaz ama motor konusunda yeni olduğun için düşüp motoru da hasarlayacağını düşünürsen plastik parçaları pahalı olmayan,en basitinden ayaklıktan bile düşürdüğünde grenajları pahalı olmayan onarım maliyeti konusunda seni üzmeyecek birşeyler bak derim.Bu konuda çinliler uygun olur diye düşünüyorum.Bir Honda yada Yamaha sağlamlığı bulamazsın belki ama parça fiyatları daha ucuzdur.Umarım motorun her daim iki tekeri üzerinde durur.Seçiminde sana kolay gelsin.

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklete yeni başlıyacak bi kardesimize ne güzel tavsiyeler bunlar..
    gerçek olmayan bişeymi dedim yoksa? gücenmek yok akşama kadar bizim motorlara 50 kere alıp veriyorsunuz biz bişey diyormuyuz.

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    Vitesli al rks titanic 150 al madem 3500 e kadar bütçen var

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı Uway adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vitesli al rks titanic 150 al madem 3500 e kadar bütçen var
    mekanik olarak bilmem ama tip olarak hep hoşuma giden motor çeşididir. piraz pahalı ama titanic 200 lerde güzel motor.

bagımlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150(2010)
    mh drift senın ıcın ıyı bir seçim olur parça vs.sonuçta yeni başlıycaksın.

Motosikleti
    Hyosung Gt 250 Comet
    Alıcaksan biraz sağlam bişiy al daha yeni başlamışken motordan soğuma bulabilirsen temizinden tvs apache olmadı mh drift başlangıç için uygun motorlar ve o klasmandaki motorlara göre performansları ilerki zamanlarda tatmin edicektir.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçek olmayan bişeymi dedim yoksa? gücenmek yok akşama kadar bizim motorlara 50 kere alıp veriyorsunuz biz bişey diyormuyuz.
    arkadasım yasın kac ? kardesımız demıskı 17 yasındayım.. ''EHLIYETE YENI YAZILDIM'' ''İLK MOTORUM OLUCAK'' yani SÜRÜŞ DENEYİMİ SIFIR. sen diyosunki motor al hondalarla yamahalarla yarış.. Bu CAHİLLİKten baska bişey değildir. baska bişeyde demiyorum. Böyle mi örnek oluyorsunuz cevrenizdeki motosiklet heycanı olan kardeslerinize.. Honda Yamaha Mondial fark etmez. Kardesimiz güvenli sürüş tavsiyesi almadan yarışmaktan bahsediliyor..

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasım yasın kac ? kardesımız demıskı 17 yasındayım.. ''EHLIYETE YENI YAZILDIM'' ''İLK MOTORUM OLUCAK'' yani SÜRÜŞ DENEYİMİ SIFIR. sen diyosunki motor al hondalarla yamahalarla yarış.. Bu CAHİLLİKten baska bişey değildir. baska bişeyde demiyorum. Böyle mi örnek oluyorsunuz cevrenizdeki motosiklet heycanı olan kardeslerinize.. Honda Yamaha Mondial fark etmez. Kardesimiz güvenli sürüş tavsiyesi almadan yarışmaktan bahsediliyor..
    permatik tam yatıyodum mesajını gördüm hadi yat uyu boş ver yaşımı abi de kardeş de gardaş de takıntım yoktur ben senin sıkıntını anladım da hadi neyse

Motosikleti
    Suzuki INAZUMA '14
    Alıntı rev'it adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle vitesli al. viteslinin zevki baskadir. ikinci el yamaha ybr yada tvs apache alinir o paraya. kask da ls2 felan alirsin 200 liraya. mondial onermem. plastik parcalari ve elektrik sistemi asiri dandik oluyor yedek parcacilarla akraba olursun valla.
    3000 civarına temiz apache'yle korumalıkları nasıl alacak arkadaş? Pek aklıma yatmadı

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    hepiniz sağolun akşam cevapları göremedim yatmıştım çok teşekkürler tavsiyeleriniz için, mh drift 3000tl civarı aşağı yukarı 500 lirayada ekipman dizilir heralde ..?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)