Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Modenas GT135 için Metzeler lastik?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    1993 Vespa PX200 E 2012 Modenas GT 135
    Selam arkadaşlar,almayı düşündüğüm Modenas Gt135 için şimdiden lastik araştırmaya başladım.Ön ve arka için Metzeler 2.50-17 uygun olabilir düşüncesindeyim.Forumda Unilli 70/90-17 ön 80/90-17 arka tavsiyeleri var ama toplamda 60 tl gibi bir fark ödenip Metzeler almak daha mantıklı göründü.Bununla beraber Modenasın üstündeki lastikler (sanırım IRC) içlastikli , Metzeler ise değil dolayısıyla jantta uyumsuzluk yaşanır mı bilemiyorum, bu ve lastik seçimi konusunda tecrübeli arkadaşlardan fikir ve önerilerini talep ediyorum,teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Modenas çelik jant oldugundan uyar diye tahmin ediyorum

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Tubelese bir sibop değişimi ile çevrilebiliyor zaten jant buna uygun yapılmış. Yalnız ben metzeller, pirelli, michelin gibi markalarda bunun ebatlarına göre lastik bulamadım. Emin misiniz metzeller de buna uygun lastik olduğuna? Yani bizim memlekette yok en azından.

muhendisane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Metzeler ME22 modelinde 2.50 ve 2.75 ebatları var. Aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz:

http://www.motolastik.com/Urun/Metze...-pmu27180.html

http://www.motolastik.com/Urun/Metze...-pmu27179.html

Motosikleti
    Alıntı muhendisane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metzeler ME22 modelinde 2.50 ve 2.75 ebatları var. Aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz:

http://www.motolastik.com/Urun/Metze...-pmu27180.html

http://www.motolastik.com/Urun/Metze...-pmu27179.html
    Evet bende bu siteden bulmustum ,ve hatta bir kac sitede daha vardi hemde stoklari da dahil ama en ucuz fiyat bunlarda ,daha once alisveris yapmadim gerci ,guvenilir midir bilmiyorum.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    kesinlikle doğru lastik olur...

diğerleri metzeller yanında naylondur..

Motosikleti
    Anladım , demekki lastik marka ve ölçü seçiminde sıkıntı yok.Gerçi ön lastik taban genişliği biraz artti ki benim istediğim de bu , arka içinde aynı ölçü kullanılacak şu durumda ,2.75-17 sıkıntı yaratır mı hiç bilmiyorum arka lastik için.

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Kardeş bugün lastik işi için uğraştım bursayı dolaştım. Kesinlikle pirelli, metzeler filan modenas gt 135 ebadında yok. İnternete çokta güvenme. Yıllardır tanıdığım ustam aynı zamanda da modenas servisi olan abime gittim. Aynen gezdiğim parçacı arkadaşların dediğini dedi. " İrc ile bu ünlü markaların arasında çok fazla fark yok. Üç katı fiyat farkı dışında! " Sonra irc yi düşündüm. Yıllarca karda yağmurda hatta buz üzerinde bindiğim lastik.

Yani metzeler olsa farkı ne olacak ki? Gerçek kataloğlarına baktım o internet adresindeki fiyatlarla metzelerin alakası yok. En az üç katı fark var ki ebadında bulsan bile.

En sonunda ön arka tubeles irc aldım siboplarıyla beraber 100 tl! Sorun olmadı bugüne kadar ne gerek var o kadar çok para vermeye?

Motosikleti
    MODENAS GT135
    bencede çok haklısın iyi seçim olmuş ırc fiyat-performans açısından iyi bir marka gt135'i 2 hafta kadar önce aldım üzerindeki ırc lastiklerde gayet yumuşak ben memnunum...yol tutuşu güzel, lastik basıncım da ön 28 arka 30 ps bilginize...bundan sonra her konuda fikir alış verişi yapsak çok iyi olur; tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)