Shell Motosikletlere Üzerinden İnmeden Yakıt Vermiyor!!!
Reklamlar
-
Bir gün benzin almak için Shell istasyonuna girdim, motorumu stop ettim, depomu açtım ve benzin istedim. Bu hepimizin yaptığı rutin işlemdir. Görevli motordan inmemi istedi aksi takdirde yakıt veremeyeceğini ekledi. Nedenini sorduğumda Shell firmasının almış olduğu kara olduğunu beyan etti. Ben kuryeyim ve 2-3 günde bir depomu doldururum. Bu karara çok bozuldum tabi, depom yedekte olmasına rağmen görevliye "araç sürücülerini neden indirmiyorsunuz, nedir bu çifte standart ayıp, ayrıca ben size değil siz bana muhtaçsınız" dedim ve yakıt almadan çıktım. Shell dşında hiç bir istasyonda böyle bir işlem ile karşılaşmadım. Salakça bir olay!!! Shell'e HAYIR!!!
Reklamlar
-
Diğer araçlarda benzin deposu bacaklarınızın arasında değil. Ondan olabilir...
-
sadece shell'de değil po 'da da başıma geldi.. vardır heralde mantıklı bir açıklamaları...
-
tehlike açısından alınmış bir karar bence güzel bir karar,size uymuyorsa başka istasyondan alırsınız olur biter ..
-
Mantıklı olabilir,depo motorun hemen üstünde,aşırı sıcakken dalgın veya salak bi pompacıya denk gelebilirsiniz depo yerine dışarı fışkırtan ya da taşıran
-
Zaten yakıt ikmali sırasında motosiklet üzerinde olmamanız tavsiye edilir bilir kişiler tarafından.. Benzinin uçucu-parlayıcı özelliğinden kaynaklanan bir tedbir uyarısıdır bu...
-
Şirket çalışanları alınan kararları sorgulamak değil, uygulamakla yükümlüdür. Bu sebeple firmanın almış olduğu bir karar demiş olabilir. Kaldı ki motosiklet üzerinden 1 saniyede inip, 1 saniyede tepesine çıkıyoruz.
-
ele geçirdikleri fakir ülkelerin halkının ağzına edip hayatlarını karartarak çıkardıkları petrolu, benzin istasyonunda sana satarken, herhangi bir kaza ile benzinin tutuşması sonucu zarar görmemen için hem senin sağlığını düşündüklerini zannettirip, işin özünde böyle olası bir kazada başlarına gelebilecek tazminatlara karşı aldıkları bir önlem sanırım.
-
Bu kararı alan şirketlere ve uygulayan pompacılara teşekkürler ediyorum sağolun varolun.
-
Gayet mantıklı bir uygulama. Denyo bir pompacı depodan taşırırsa benzini taştaşlar yanar. Hele birde sigara falan varsa şenlik olur.
Ben ikaz etmeseler bine her seferinde inerim motordan. Pompacı sersemlerse pantolonum falan benzin olabilir. Riske atamam.
-
Motosikletten inmeden benzin almaya çalışan motorcu arkadaşlar varsa onların aklına ve mantığına şaşayım. Bir de pompacıları suçluyorsunuz yahu
-
-
-
Yerinde bir karar benzinimi SHELL'den alıcam EVET!!
-
Çok doğru bir uygulama ve shell de bu yıllardır var.
-
Eylem yapan taksiciler miydi neydi, benzin bi tarafına kaçıyordu da nasıl bağırıyordu yanıyor diye... sonra sende bağırırsın g.tum yanıyor yetişin diye. :D
-
Çok doğru ve her markada uygulanması gereken bir karar. Neden sinirlendiğinizi anlamadım, motordan inip binmek 1 saniye sürenizi alır yoksa üşeniyor musunuz? Hadi diyelim benzini doldururken bir anlık dikkatsizliğinizle motoru yatırdınız olduğu yerde, ne olacak? Ya da pompacının dikkatsizliği yüzünden üstünüz başınız benzin oldu, ne olacak? Anca zaten oturduğunuz yerden kalkmadan işinizi halletmeyi düşünün...
-
böyle bi uygulamadan nasıl rahatsız oldun onu anlayamadım ben
-
-
Motosikletten inmeden benzin almak nasıl bir mantıktır? Nasıl bir tembelliktir? Ağızda da kask arası sigara olsa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)