bu sitenin insanlarına hastayım herkez birden iyilik abidesi oluveriyor:D
dış hayatında birer apacheyken herkez olmadığı tersi kişilik oluveriyor
bu sitenin insanlarına hastayım herkez birden iyilik abidesi oluveriyor:D
dış hayatında birer apacheyken herkez olmadığı tersi kişilik oluveriyor
arkadaşlar bu tür uygulamalar,iş güvenliği yasasına istinaden alının tedbirlerdir,bizlere gıcıklık olsun diye yapılan uygulamalar deil,ben güvenlik görevlisiyim ve yeni yasaya göre çalışan temsilcisi olarak atandım,bizde iş yerinde ezber bozan bir çok uygulamayı hayata geçiriyoruz,bırakalım bize bir şey olmaz mantığını,bu yüzden çok kişi hiç uğruda öldü gitti ve gidiyorda,ben şimdiye kadar benzin alırken motordan inmeme ihtiyacı hissetmedim,birisi beni uyarırsada teşekkür ederim kendisine..
o değil de 2-3 günde bir motordan bir dakikalığına inip binmeye mi üşenmiş, ben onu anlamadım?
Beh arkadaş ya!
Yok alev alırmışta bilmem neymiş. Alev alırsa zaten toptan havaya uçarsınız la, benzinlik orası.
Uygulamanın sebebi parayı vermeden basıp kaçan serseriler olmasın sakın? Kaçan çokmuş benzinliklerde çalışanlara sorun.
[QUOTE=mustf;3047599]Beh arkadaş ya!
Yok alev alırmışta bilmem neymiş. Alev alırsa zaten toptan havaya uçarsınız la, benzinlik orası.
Uygulamanın sebebi parayı vermeden basıp kaçan serseriler olmasın sakın? Kaçan çokmuş benzinliklerde çalışanlara sorun.[/QU
para vermeden kaçmalar, sadece motorsikletlileremi mahsus. arabalar ne olacak? onlara arabadan inme zorunluluğu yok.demekki uygulamanın sebebi para vermeden kaçmak değilmilş...
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Shell arkadaşa yaptığı terbiyesizlik için özür dileyip uygulamaya derhal son verdiğini ve bir sonraki deposunu ücretsiz dolduracağını açıklamış. ( olsa bile yinede in sen )
bunun nedeni koltukta oturduğunuz için devamlı koltukla sizin aranızda elektriklenme olduğu için yakıtla temas edebileceği ve yangın çıkma durumu varmış o yüzden motordan inmesini istiyor pompacı. herhangi bir olumsuzluğa karşı.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Ateşle barut yanyana durmazmış misali..
Biri benzin alırken sorsaya niye motor üstündeyken vermiyosunuz benzin diye ?
Motor sürerken sürtünmeden dolayı elektirik oluşabilyor adam gayet güzel yapmış bana da her seferinde uyarıda bulunuyorlar bir gün g..tün tutuşursa anlarsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)