Shell Motosikletlere Üzerinden İnmeden Yakıt Vermiyor!!!
Reklamlar
-
İlginç, şimdiye kadar hiç motordan inmeden depoyu açmadım. Motorun üstündeyken birşeylerle uğraşmak hoşuma gitmiyor. Zamanında bir abimiz motorun üstünde kaskını giymeye çalışırken düşüp kafasını kaldırıma çarpan birinin hikayesini anlatmıştı. O zamandan beri motorun üzerindeyken tripmetreyi bile sıfırlamıyorum :D
Reklamlar
-
Tabiki güvenlik açısınan motosikletten inmemiz gerekiyor,hem arada inip bacak kaslarını gerdirmemiz lazımdır,benzin bahanesiyle bunu yapar,uyuşmaları erteleyebiliriz.Ayrıca koskoca benzin şirketinin benzin alıp kaçar diye motosikletlileri araçlarından indirmesi abes olur.Her yer kamera,depodaki benzin bitmeden polis zaten gerekeni yapar;)
Önce güvenlik.Kışın okadar olmaz da yazın benzin çook uçucudur,mazallah depodsn taşsa bacak arasını tahriş eder,raporluk oluruz.Acemi pompacı çok.Uyardığın halde taşırıyorlar.
-
Kardeş biraz kızmışsın ama ben inmeden depoyu doldurtmuyorum.
Bir kaç kez sakar pompacı benzini depoya boca edince ne kadar tehlikeli olduğunu anladım.
-
Güvenlik açısından araba sürücülerini bile indirmeleri gerek aslında. Pompacının elindeki statik elektrikten yada cep telefonunun oluşturduğu manyetizmadan bile yakıt alev alabilir. http://youtu.be/gct1BmKNvU0.
ayrıca Shell Ferrari' nin sponsoru olduğu sürece candır, YÜRÜ BE SHELL! :
-
İnmek zorunda olduğunuz için değil, inmek istediğiniz için üzerinden ayrılın motorun.
Yakıt ikmalinde motorun üzerinde olmak büyük tehlikedir.
Hee, ben benzini Türk firmaları (Opet - PO - Full) dışında bir yerden almıyorum ama yinede güzel bir uygulama. Takdir ettim.
-
Pompacı o şekilde benzin verecek olsa bile muhakkak inerim motosikletten. Ufacık bir statik elektrikten alevlenebilecek bir durumdasın. Allah korusun.
Zaten Shell'den alıyordum. Shell'e evet.
-
Güzel bir uygulama bilmeyenlerde öğrenmiş olur bu sayede.
Ben hiçbir zaman motorun üzerindeyken benzin almam
-
Siz herhalde baska birseye kizdiniz , sinirinizi boyle bir konudan cikariyorsunuz . Gayet yerinde ve dogru bir uygulama .
-
tanertc adlı üyeden alıntı
ele geçirdikleri fakir ülkelerin halkının ağzına edip hayatlarını karartarak çıkardıkları petrolu, benzin istasyonunda sana satarken, herhangi bir kaza ile benzinin tutuşması sonucu zarar görmemen için hem senin sağlığını düşündüklerini zannettirip, işin özünde böyle olası bir kazada başlarına gelebilecek tazminatlara karşı aldıkları bir önlem sanırım.
EN beğendiğim yorum
-
Adamlara tşk edeceğinize neler diyorsunuz...in kardeşim güvenliğini düşün ne olur ne olmaz alev alır bilmemne olur..
-
Adam başlığı açtığına açacağına pişman olmuştur. Yeterince fırça yedi bence. Benzin doldurulurken motordan inmek tabii ki güvenliğimiz açısından önemli. Fakat kurye arkadaşların çalışma şartları öyle yoğun ki değil motordan inerek yakıt almak, bazı uçaklara yapıldığı gibi giderken benzin alma imkanı olsa onu tercih edecekler. Bu vesile ile kurye arkadaşlara "tekeriniz düz bassın, kazasız belasız sürüşler" dileklerimi iletiyorum. ..
-
Adam çocuklarının ve torunlarının olma ihtimalini %100de tutmak istiyor bu kadar kızmana gerek yok.
O şekilde benzin deposu bir alev alırsa, motordan önce sen yanarsın haberin olsun. Gayet yararlı bir uygulama.
-
Hayatim boyunca herzaman benzin aldigim yer Shell ve BP ve herzaman ordan almaya devam edecegim. Yani mantikli bi aciklamasi olmasa bile motordan 10 saniye in sonra bin git adamla neden tartismaya giriyosun arkadasim?
-
hiçbir güç motor üzerindeyken yakıt almamı sağlayamaz Shell'e devam
-
Aferim bu kafayla devam...
-
Kardeşim gördüğün gibi hiç kimse senin gibi düşünmüyor ve beklediğin tepkiyi vermiyor. Nedir yani 2 dakika motordan inmek ne kadar zor olabilir ki? Ayrıca motor üstündeyken cebinden parayı çıkartman para üstünü alıp tekrar cebine koyman daha büyük eziyet olur. Anlamsız bir tepki vermişsin.
-
-
euzun adlı üyeden alıntı
Bir gün benzin almak için Shell istasyonuna girdim, motorumu stop ettim, depomu açtım ve benzin istedim. Bu hepimizin yaptığı rutin işlemdir. Görevli motordan inmemi istedi aksi takdirde yakıt veremeyeceğini ekledi. Nedenini sorduğumda Shell firmasının almış olduğu kara olduğunu beyan etti. Ben kuryeyim ve 2-3 günde bir depomu doldururum. Bu karara çok bozuldum tabi, depom yedekte olmasına rağmen görevliye "araç sürücülerini neden indirmiyorsunuz, nedir bu çifte standart ayıp, ayrıca ben size değil siz bana muhtaçsınız" dedim ve yakıt almadan çıktım. Shell dşında hiç bir istasyonda böyle bir işlem ile karşılaşmadım. Salakça bir olay!!! Shell'e HAYIR!!!
düşünce yapısına bak sen adamlar senin can güvenliğini sağlamak için motordan inilecek diye karar almışlar
benzin doldururken olmazya bir parlama kıcılcım olsa ne olacak cayır cayır yanacaksın.
bende bişe vardiye girdim konuya konunun sonuna bak shelle hayıra kadar gelmiş bende tebrik edecek diye bekliyorum.
-
ben 1 yıl önce bodrum konacık shell de böyle bişey yaşamıştım. Demekki yeni değil bu uygulama.
-
Kurye olmaniz dolayısıyla zamanla yarışıyor olabilirsiniz ama emin olun inip yakıt almak daha saglıklı. Motor sıcak ,bir an için pompacının dikkatsizliği ve taşan yakıt. MazAllah...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)