Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Helal parayla alınmış malımız varmış.. Dikkatli olun arkadaşlar.

Motovento
    REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Bende Arabanın kapılarını acık unutmusum, + Cam aralıktı,Aksam bıraktım öglen gittim yanına taktım anahtarı acılmıyor,,Baktım bagaj dahil hepsi acıkmıs

Ne sanslı adamım ya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EminBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache 2013
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Arabanın kapılarını acık unutmusum, + Cam aralıktı,Aksam bıraktım öglen gittim yanına taktım anahtarı acılmıyor,,Baktım bagaj dahil hepsi acıkmıs

Ne sanslı adamım ya
    Bende arabayi acik unutmustum anlatiyim saat 8 isten geldim parkettim arabayi ( parketmeyi unutmadim allahtan) neyse camlar acik kapatmamisim indikten sonra kumandaya bassam kapancak halbuki neyse sabah tekrar ise gitmek icin arabaya gittim ne sersemlikse gene farketmedim heryer acik kapi acik neyse bindim arabaya calistirdim calistirmamla arkadan biseylerin hoplamasi ve senkronize sekilde benimde hoplamam bir oldu 3 dk arabada kedilerke hopladik gozunuzun onune getirin arabada 1 adam 2-3 kedi hopluyo ama ben korkudan kedi olduklarini gec farkettim biri var sandim cok degisik bi ani oldu buda
    Permatiq59 bunu beğendi.

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    ben kaç defa anahtar üstünde bıraktığımı hatırlamıyorum. o kadar çok ki.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de İstanbul Anadolu yakasında yaklaşık 6 ay önce bir yere gitmiştim metrobüsle. yeri tam hatırlamıyorum ama metrobüsle köprüyü geçtikten sonra 2 veya 3. durak.
    indim metrobüsten biraz yürüdüm cadde gibi bir yere çıktım.
    biraz daha yürüdükten sonra yol kenarına park halinde tricolor cbr 250r gördüm her zamanki gibi baktım geçtim. 1-2 saat sonra dönerken gene aynı yerden geçerken motor olduğu gibi duruyordu.
    tekrar baktım bir de ne göreyim anahtar kontağa takılı halde duruyordu. motorun yanında 5-10 dakika durdum etrafa baktım. belki sahibi görür şüphelenir de yanıma gelir söylerim diye
    ama ne gelen vardı ne giden. belki hırsızlara tuzaktır falan diye düşündüm. sonra hızlıca yürüyerek uzaklaştım motorun yanından.
    benim yerimde kötü niyetli biri olsa o motoru çalması 5-10 saniyeyi bulmaz. yol boş basar gider. kafasında da kaskı falan varsa kamera kayıtlarında da tanınmaz
    dikkatli olun. aylarca çalışılıp kazanılan alın terinizle aldığınız malın, elinizden gitmesi ufak bir dalgınlığa bakar
    Permatiq59 bunu beğendi.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun bende bir sefer üzerinde unutmuştum zincirliyken çalmaya çalışanlar hiç kilitsiz+anahtarı olan motora ellememişlerdi tabi hiç bişey olmadığını görünce altın bulmuş gibi sevinmiştim

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Geçmiş olsun aman dikkat et daha 2-3 saat öncede kilitli olmasa benim scoterı götürüyolarmış az kalsın

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3032260
    Permatiq59 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)