Bende Arabanın kapılarını acık unutmusum, + Cam aralıktı,Aksam bıraktım öglen gittim yanına taktım anahtarı acılmıyor,,Baktım bagaj dahil hepsi acıkmıs
Ne sanslı adamım ya
Bende Arabanın kapılarını acık unutmusum, + Cam aralıktı,Aksam bıraktım öglen gittim yanına taktım anahtarı acılmıyor,,Baktım bagaj dahil hepsi acıkmıs
Ne sanslı adamım ya
Bende arabayi acik unutmustum anlatiyim saat 8 isten geldim parkettim arabayi ( parketmeyi unutmadim allahtan) neyse camlar acik kapatmamisim indikten sonra kumandaya bassam kapancak halbuki neyse sabah tekrar ise gitmek icin arabaya gittim ne sersemlikse gene farketmedim heryer acik kapi acik neyse bindim arabaya calistirdim calistirmamla arkadan biseylerin hoplamasi ve senkronize sekilde benimde hoplamam bir oldu 3 dk arabada kedilerke hopladik gozunuzun onune getirin arabada 1 adam 2-3 kedi hopluyo ama ben korkudan kedi olduklarini gec farkettim biri var sandim cok degisik bi ani oldu buda
ben kaç defa anahtar üstünde bıraktığımı hatırlamıyorum. o kadar çok ki.
ben de İstanbul Anadolu yakasında yaklaşık 6 ay önce bir yere gitmiştim metrobüsle. yeri tam hatırlamıyorum ama metrobüsle köprüyü geçtikten sonra 2 veya 3. durak.
indim metrobüsten biraz yürüdüm cadde gibi bir yere çıktım.
biraz daha yürüdükten sonra yol kenarına park halinde tricolor cbr 250r gördüm her zamanki gibi baktım geçtim. 1-2 saat sonra dönerken gene aynı yerden geçerken motor olduğu gibi duruyordu.
tekrar baktım bir de ne göreyim anahtar kontağa takılı halde duruyordu. motorun yanında 5-10 dakika durdum etrafa baktım. belki sahibi görür şüphelenir de yanıma gelir söylerim diye
ama ne gelen vardı ne giden. belki hırsızlara tuzaktır falan diye düşündüm. sonra hızlıca yürüyerek uzaklaştım motorun yanından.
benim yerimde kötü niyetli biri olsa o motoru çalması 5-10 saniyeyi bulmaz. yol boş basar gider. kafasında da kaskı falan varsa kamera kayıtlarında da tanınmaz
dikkatli olun. aylarca çalışılıp kazanılan alın terinizle aldığınız malın, elinizden gitmesi ufak bir dalgınlığa bakar
geçmiş olsun bende bir sefer üzerinde unutmuştum zincirliyken çalmaya çalışanlar hiç kilitsiz+anahtarı olan motora ellememişlerdi tabi hiç bişey olmadığını görünce altın bulmuş gibi sevinmiştim
Geçmiş olsun aman dikkat et daha 2-3 saat öncede kilitli olmasa benim scoterı götürüyolarmış az kalsın
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3032260
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)