Ehliyetsiz veya kasksız çevirmeye yakalanan oldumu ?
Reklamlar
-
26 Ağustos 2013, 02:08
bu akşam çevirmeye takıldım fakat kaskım takılı değildi, diğer evraklarım tamdı. kask takmamışsınız dedi. haklısınız dedim, bu seferlik plakayı not alıyorum 2. sefer ceza yazmak zorundayım dedi, plaka sorgulaması yaptı. teşekkürler iyi akşamlar dedi, kaskımı takıp yoluma devam ettim.
Reklamlar
-
26 Ağustos 2013, 02:10
ben 6aydır ehliyetsiz plakasız 1 kere yakalandım ondada hiç birşey demeden bıraktılar tipten kazanıyorum sanırım :D
-
26 Ağustos 2013, 02:16
ehliyetsiz yakalandığınızda motosikletinizi bağlıyorlar. iyi bir ceza yazıyorlar. burada bitmiyor. ehliyetsiz araç kullanmaktan mahkemeye çıkıyorsunuz. mahkeme size idari para cezası kesiyor. yaşınız tutuyorsa vakit kaybetmeden ehliyetinizi alın motosiklet ehliyeti almak çok kolaylaştı. Allah göstermesin bir kazaya karışırsanız suç % 100 karşı tarafta olsa bile ehliyetiniz olmadığından suçlu siz olursunuz. ehliyetinizi alın ömür boyu rahat edin. motosiklet kullanmayı seviyorsanız bu işi kuralına göre yapın, anlamsız şekilde inat etmeyin. bilinçli motosiklet kullanıcıları olarak apaçilerden farkımız olsun.
-
26 Ağustos 2013, 02:19
cool113 adlı üyeden alıntı
ehliyetsiz yakalandığınızda motosikletinizi bağlıyorlar. iyi bir ceza yazıyorlar. burada bitmiyor. ehliyetsiz araç kullanmaktan mahkemeye çıkıyorsunuz. mahkeme size idari para cezası kesiyor. yaşınız tutuyorsa vakit kaybetmeden ehliyetinizi alın motosiklet ehliyeti almak çok kolaylaştı. Allah göstermesin bir kazaya karışırsanız suç % 100 karşı tarafta olsa bile ehliyetiniz olmadığından suçlu siz olursunuz. ehliyetinizi alın ömür boyu rahat edin. motosiklet kullanmayı seviyorsanız bu işi kuralına göre yapın, anlamsız şekilde inat etmeyin. bilinçli motosiklet kullanıcıları olarak apaçilerden farkımız olsun.
mart ayında yazılıcam kursa mayısta elimde zaten öyle fazla kullanmıyorum birde şimdilik boş yollarda hafif trafiklerde kendimi geliştiriyorum o yüzden pek sorun olcağını düşünmüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)