Arkadas hakıkaten 22 yıldır motor kullanırım yenı yenı arızalar ogrenmeye basladım .
Motor benım degıl , satılıkta degıl benım suan pcx ım var ama aprıllıa dururken ınan pcx ı gozum gormuyor
Sahıbı arkadas bır sure motor kullanamayacak ve ben korkuyorum motoru bende eskıyıcek dıye
Marka konusunda tek sey derım pıyasada en cok sym ve xmax var bır arayıp herhangı bır parca sorun fardı grenajdı . Bakın bakalım ellerınde varmı . Bıde ferkoya sorun olmayan parcası varmı . Ha onada sankı dıgerlerını bedava dagıtıyorlarmıs gıbı , var ama payası cok derler . Bazen cebınde paranla rezıl olursun aylarca beklerken ulan 2 katını verıcem yeterkı parca bulunsun detırtırler .
Ben subaru arac aldım tr de 30 tane yoltur ( vıvıo ) banada neler demedıler hatta hala buna paramı verdın dıyen angutlar var cevremde . Ama sana soyle soylım baska bır araba mutlaka alıcam fakat bu subaru satılmayacak .
Bazı seyler vardır sadece yasayan bılır .
Hosuna gıdıyor ımkanın elverıyorsa ve zevkın on plandaysa , paranı kendı zevkın ıcın harca derım ben .
Bır daha dıyorum bendekı motor satılık degıl . 13 bın kmde cıllop gıbı
Ben daha oncede aprılla kullandım . 50 cc scooterdı benı tanıyanlar. Bılır hep derım hayatımda hıcbır 2 teker ondan aldıgım keyfı vermedı ne 50 cc ne 1200 cc .
Bu ısı ıtalyanlar yapıyor hemde japonlar gıbı malıyet kaygısı olmadan . Ona gore para ıstıyor ona gore saglamlık ve surus keyfı erıyor .
Mustafa sen nasıl 4 _ 4.5 yaktın be ben kac kere denedım 3.5 en fazla yakıyor .