Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aprilia Sportcity almak üzereyim ne dersiniz?

REKLAM ALANI
    waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Arkadaşlar merhaba.
    Mart ayında Dylan ımı sattım ve runner almayı düşünüyordum yalnız Aprilia Sportcity dikkatimi çekti. Enjeksiyonlu oluşu, ön tekerde çift disk oluşu en hafif 250 cc ler arasında oluşu beni cezbetti. İnternette araştırdığım kadarıyla pek sorun çıkarmayan bir motor. Ve motoru alırsam uzun bir süre satmayı düşünmüyorum yani 2. eli pek önemli değil benim için. Daha önce kullanan veya fikri olan varsa runner a tercih etmelimiyim yardımcı olurmusunuz.
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Şuanda muadili olmayan bir model. Bir süredir kullanıyorum. (emanet ) Manevra kabiliyeti , frenleri ve gidişi hiç 250 cc gibi değil.
    Seninde dediğin gibi enjeksiyonlu olup o özelliklerde o paraya motor yok.
    Yakıt son ölçümüm 20 tl ile 130 km yarısı İstabul içi diğer yarısı 100-120 km aralığında sabit gazla. 100 km de 3 lt civarı.
    Bir anda 140 km hıza çıkabiliyor. Yokuş yukarı 130a kadar çıktı. ( Yokuşta yavaşlamak yerine hızlanıyor meret : )
    Malzeme ve plastik kalitesi sanırım şuanda tr yollarındaki modeller içinde en iyisi.

Beni en çok etkileyen yanı :
    Frenler kesinlikle daha iyi olamazmış : )

Ara hızlanmaları ve ivmelenmesi muhteşem.
    waeder ve satoyama bunu beğendiler.

Motosikleti
    Acayüp cevabın için sağolasın. Peki senin motorun kaç km'de herhangibir sorun çıkardımı ? Benim tek korktuğum nokta enjeksiyon arızası. Şimdilik abimin geopolis i bir sıkıntı çıkarmadı ama, senin hiç enjeksiyonla ilgili bir arızan oldu mu ?

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    vespa hariç italyan scooter alma derim istisna modeller hariç tabi (vespa'nında aprillia'nında ferco motor bünyesinde olduğunu biliyorum) japon markalar çoğu yönden daha iyi genede tercih senin aklın aprilia da kalmıycaksa alma derim

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    kullandığım ve çok hoşuma giden bir motosiklet acayüp arkadaşın dediklerine katılıyorum hafifliği sebebiylede yakıt konusunda seni üzmeyecek bir motosiklet.
    siteden satoyama nickli arkadaş ta kullanıyor temiz ve bakımlı bence konuş düşünürsen. o motorunu değiştirecek alırsan memnun kalacağın temizlikte

Motosikleti
    Abdullah sorup soruşturduğum kadarıyla o istisna modeller arasında sportcity. Acayüp dahil kullanıcılarından memnun olmayan görmedim. İşte Acayüp şu enjeksiyonla ilgili soruma da cevap verirse daha da emin olacağım.
    abdullah_03 bunu beğendi.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı waeder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abdullah sorup soruşturduğum kadarıyla o istisna modeller arasında sportcity. Acayüp dahil kullanıcılarından memnun olmayan görmedim. İşte Acayüp şu enjeksiyonla ilgili soruma da cevap verirse daha da emin olacağım.
    aceyüp arkadaşımın kendide yazdığı gibi, objektif olarak değerlendirmelerini doğru bir şekilde yazmış. bir sportcity kullanıcısı olarak dedikleri harfiyen katılıyorum

nokta enjeksiyon arızası diye bir arıza ben duymadım siz nereden duyup bu görüşe kapıldınız onuda anlamadım.

sahibinden.com ilanların 2008model ve 48bin km olan motorun sahibi benim arkadaşım ve karşılaştığı tek arıza ön far ampulü patlaması

ayrıca benimde 10bin km dir karşılaştığım tek bir arıza yok

ayrıca vespa hariç başka italyan alma diyen arkadaş beni çok güldürdü kaç tane italyan eskitmiş acep kendileri?

vespa gts250ie ile aynı motoru kullanır sportcity.. (piaggio grubu)

runner konusuna gelince

malesef istanbulda (istisnalar hariç) runner vxr200 lerin çoğu apaçi motoru durumunda yani gazcı motoru! hepsi racing mantığından kullanılmış zaten yaptığı hız 140kmh/ her yeri racing olsa ne olur ve karbüratörlü

tamam şık ve güzel bir scooter fakat birde 100km de 4-4.5lt arası yakıtı olmasa
    waeder bunu beğendi.
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Arkadas hakıkaten 22 yıldır motor kullanırım yenı yenı arızalar ogrenmeye basladım .
    Motor benım degıl , satılıkta degıl benım suan pcx ım var ama aprıllıa dururken ınan pcx ı gozum gormuyor
    Sahıbı arkadas bır sure motor kullanamayacak ve ben korkuyorum motoru bende eskıyıcek dıye
    Marka konusunda tek sey derım pıyasada en cok sym ve xmax var bır arayıp herhangı bır parca sorun fardı grenajdı . Bakın bakalım ellerınde varmı . Bıde ferkoya sorun olmayan parcası varmı . Ha onada sankı dıgerlerını bedava dagıtıyorlarmıs gıbı , var ama payası cok derler . Bazen cebınde paranla rezıl olursun aylarca beklerken ulan 2 katını verıcem yeterkı parca bulunsun detırtırler .
    Ben subaru arac aldım tr de 30 tane yoltur ( vıvıo ) banada neler demedıler hatta hala buna paramı verdın dıyen angutlar var cevremde . Ama sana soyle soylım baska bır araba mutlaka alıcam fakat bu subaru satılmayacak .
    Bazı seyler vardır sadece yasayan bılır .
    Hosuna gıdıyor ımkanın elverıyorsa ve zevkın on plandaysa , paranı kendı zevkın ıcın harca derım ben .
    Bır daha dıyorum bendekı motor satılık degıl . 13 bın kmde cıllop gıbı
    Ben daha oncede aprılla kullandım . 50 cc scooterdı benı tanıyanlar. Bılır hep derım hayatımda hıcbır 2 teker ondan aldıgım keyfı vermedı ne 50 cc ne 1200 cc .
    Bu ısı ıtalyanlar yapıyor hemde japonlar gıbı malıyet kaygısı olmadan . Ona gore para ıstıyor ona gore saglamlık ve surus keyfı erıyor .

Mustafa sen nasıl 4 _ 4.5 yaktın be ben kac kere denedım 3.5 en fazla yakıyor .
    satoyama bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aceyüp arkadaşımın kendide yazdığı gibi, objektif olarak değerlendirmelerini doğru bir şekilde yazmış. bir sportcity kullanıcısı olarak dedikleri harfiyen katılıyorum

nokta enjeksiyon arızası diye bir arıza ben duymadım siz nereden duyup bu görüşe kapıldınız onuda anlamadım.

sahibinden.com ilanların 2008model ve 48bin km olan motorun sahibi benim arkadaşım ve karşılaştığı tek arıza ön far ampulü patlaması

ayrıca benimde 10bin km dir karşılaştığım tek bir arıza yok

ayrıca vespa hariç başka italyan alma diyen arkadaş beni çok güldürdü kaç tane italyan eskitmiş acep kendileri?

vespa gts250ie ile aynı motoru kullanır sportcity.. (piaggio grubu)

runner konusuna gelince

malesef istanbulda (istisnalar hariç) runner vxr200 lerin çoğu apaçi motoru durumunda yani gazcı motoru! hepsi racing mantığından kullanılmış zaten yaptığı hız 140kmh/ her yeri racing olsa ne olur ve karbüratörlü

tamam şık ve güzel bir scooter fakat birde 100km de 4-4.5lt arası yakıtı olmasa
    Abi enjeksiyon arızası veriyormuş demedim. Onunla ilgili bir arıza verdi mi dedim çünkü benim dylan a marş rublesi değiştik adam kendince conta yaptı yağ deliklerini tıkamış motoru elimize aldık Yani mümkün olduğunca arızasız olmasını temenni ediyorum ki sende arızasız olduğunu belirtmişsin sağolasın.
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Scooter almak hevesindeyken hep aradığım modellerden biriydi Sportcity. Şekil itibariyle çok güzel, ama parça sorunu olur mu orasını bilemiyorum. aprillia olsun çamurdan olsun
    satoyama bunu beğendi.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadas hakıkaten 22 yıldır motor kullanırım yenı yenı arızalar ogrenmeye basladım .
    Motor benım degıl , satılıkta degıl benım suan pcx ım var ama aprıllıa dururken ınan pcx ı gozum gormuyor
    Sahıbı arkadas bır sure motor kullanamayacak ve ben korkuyorum motoru bende eskıyıcek dıye
    Marka konusunda tek sey derım pıyasada en cok sym ve xmax var bır arayıp herhangı bır parca sorun fardı grenajdı . Bakın bakalım ellerınde varmı . Bıde ferkoya sorun olmayan parcası varmı . Ha onada sankı dıgerlerını bedava dagıtıyorlarmıs gıbı , var ama payası cok derler . Bazen cebınde paranla rezıl olursun aylarca beklerken ulan 2 katını verıcem yeterkı parca bulunsun detırtırler .
    Ben subaru arac aldım tr de 30 tane yoltur ( vıvıo ) banada neler demedıler hatta hala buna paramı verdın dıyen angutlar var cevremde . Ama sana soyle soylım baska bır araba mutlaka alıcam fakat bu subaru satılmayacak .
    Bazı seyler vardır sadece yasayan bılır .
    Hosuna gıdıyor ımkanın elverıyorsa ve zevkın on plandaysa , paranı kendı zevkın ıcın harca derım ben .
    Bır daha dıyorum bendekı motor satılık degıl . 13 bın kmde cıllop gıbı
    Ben daha oncede aprılla kullandım . 50 cc scooterdı benı tanıyanlar. Bılır hep derım hayatımda hıcbır 2 teker ondan aldıgım keyfı vermedı ne 50 cc ne 1200 cc .
    Bu ısı ıtalyanlar yapıyor hemde japonlar gıbı malıyet kaygısı olmadan . Ona gore para ıstıyor ona gore saglamlık ve surus keyfı erıyor .

Mustafa sen nasıl 4 _ 4.5 yaktın be ben kac kere denedım 3.5 en fazla yakıyor .
    eyüp yanlış anlamışsın runneri izah eden cümle o
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)