Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni üye oldum bilgi.

REKLAM ALANI

Sa yeteri kadar bilgi bulamadım ve bu siteye üye olarak soruma cevap aramaya karar verdim.

2 motor var aklımda motor alıcam ve 2 motor seçtim kafamda çok alakasız tip motorlar olabilirler birbirlerinden saçma olucak ama bi karşılaştırma isticem sizlerden dostlar
    1.ci motor tvs apache 2013 kasalarından 150 cc bir motor
    2.ci motor regal raptoruun DD250-E9 modeli 250 cc bir motor

çok alakasız motorlar farkındayım benim kullanım amacım genç birisiyim 19 yaşındayım biraz meraklıyım önceden cup motorum vardı şehir içi ulaşım için kullanıyordum boyum 173 kilom 75-80 2 motorda vücut yapıma uyuyor o yönden sorun yok üstüne oturdum yakışıyorum sırıtmıyorum 2 motordada benim kullanım amacım akşamları belki 1-2 arkadaş şehir içinde ufak gezintiler olabilir yazları rahat uzun yolculuklar olucak 2 motorunda kullanıcıları varsa forumda yakıt konusu 2sininde nasıl bu durumuda merak ediyorum eğer fazla fark yoksa yakıtında regal raptor düşünüyorum tvs çok az yaktığını duydum tabi ama uzun yolda nasıl olur tvs bilemiyorum en fazla arkasına bir bagaj koyabilirim ama regal raptorda yanlara çanta kmoyabilirim eşyalar için uzun yolda regal daha avantajlı ve regalin beygir gücü ve son hızı nasıl dostlar biraz bilgi lütfen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    tvs çok titrer çevremde kullanan insanlardan biliyorum..

regal ne kadar titrer bilmem ama cruiser uzun yolda nispeten rahattır
    BuraKosece bunu beğendi.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs çok titrer çevremde kullanan insanlardan biliyorum..

regal ne kadar titrer bilmem ama cruiser uzun yolda nispeten rahattır
    o insanlar 2013 kullanmışlar mı ?
    BuraKosece bunu beğendi.

Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam tvs nin ceosu herhalde yav adam fikrini sölüor hemen nie tvs yi savunuyon bir sorunu varsa vbardır
    BuraKosece bunu beğendi.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne şiddet bu ne celal ya sakin ol azıcık
    BuraKosece bunu beğendi.

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    Amacına uygun daha birçok alternatif var tvs gibi bir motor kim ne derse desin titriyor ha bu kalitesiz demek değil bir motosiklette titreşim herzaman yorar bi süre sonrada sattırır bu konuda tecrübem var regaldede aynı şekilde bana kalırsa sen daha çok japon motorlarına odaklan maddiyatın kurtarmıyosa mondialin yeni serileri cidden çok iyi düşünebilirsin yine cbf ybr konusuna dönecek ama gerçekten pişman olmassın kendini kanıtlamış motorlar bunların hiçbiri tvs gibi torklu ve güçlü değildir oda aklında olsun
    BuraKosece bunu beğendi.

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    mesele tvs regal meselesi değil de

250 cc sizin ihtiyaçlarınıza daha uzun soluklu

cevap verecektir. O nedenle bence karşılaştırmalarınızı

veya seçim kriterlerini sadece 250 cc likler arasından yapmanız

daha iyi olacaktır.

Bütçeniz ve beklentileriniz belirtirseniz konudan daha iyi faydalanabilirsiniz.
    BuraKosece bunu beğendi.

Alıntı DEISIS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesele tvs regal meselesi değil de

250 cc sizin ihtiyaçlarınıza daha uzun soluklu

cevap verecektir. O nedenle bence karşılaştırmalarınızı

veya seçim kriterlerini sadece 250 cc likler arasından yapmanız

daha iyi olacaktır.

Bütçeniz ve beklentileriniz belirtirseniz konudan daha iyi faydalanabilirsiniz.

6 milyar kredi çekicem sanırım yaklaşık olarak 500tlsini korumalarıma ayırcam orta derece bi koruma ekipmanı düşünüyorum ls2 ortalama bir kask 200-250 tllik bir mont tam korumalı ve idare etcek şekilde bir dizlik 500tl yeter sanırım yani 5500 tlye plaka ruhsat dahil olcak şekilde bir motor arıyorum motorun plakasız hali max. 5200 falan olmalı :/ yani sizin dediğiniz gibi 250cc almam için 2.ci el çinlilere bakmam gerekiyor :/ kanuni seyhan 250 veya borelli ledow 250 falan gibi birşey olabilir ama bunlarında temizini denk getirmek bi hayli zor sizinde bildiğiniz üzere sanırım en son ya tvs alıcam yada cbf 150 alıcam 2side benim gözümde aynı motor sadece görünümleri farklı bu konuda karar vermek 2sininde üzerine bi oturmakla sonuçlanır gibime geliyor fazla kararsız kalmam tabi o zamana kadar başka bir model bulmazsam borelli ledow 250 choopper var ama selesi oldukça ufak bana göre seyhan 250lerde biraz piyasası yok gibi 7milyara falan çıkarabilsem bütçemi keşke çok güzel olur ama malesef işte :/ 6bin tl param var max.

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı BuraKosece adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 milyar kredi çekicem sanırım yaklaşık olarak 500tlsini korumalarıma ayırcam orta derece bi koruma ekipmanı düşünüyorum ls2 ortalama bir kask 200-250 tllik bir mont tam korumalı ve idare etcek şekilde bir dizlik 500tl yeter sanırım yani 5500 tlye plaka ruhsat dahil olcak şekilde bir motor arıyorum motorun plakasız hali max. 5200 falan olmalı :/ yani sizin dediğiniz gibi 250cc almam için 2.ci el çinlilere bakmam gerekiyor :/ kanuni seyhan 250 veya borelli ledow 250 falan gibi birşey olabilir ama bunlarında temizini denk getirmek bi hayli zor sizinde bildiğiniz üzere sanırım en son ya tvs alıcam yada cbf 150 alıcam 2side benim gözümde aynı motor sadece görünümleri farklı bu konuda karar vermek 2sininde üzerine bi oturmakla sonuçlanır gibime geliyor fazla kararsız kalmam tabi o zamana kadar başka bir model bulmazsam borelli ledow 250 choopper var ama selesi oldukça ufak bana göre seyhan 250lerde biraz piyasası yok gibi 7milyara falan çıkarabilsem bütçemi keşke çok güzel olur ama malesef işte :/ 6bin tl param var max.
    Kredi çekerek alacak olmanız üzücü.

Borçlanacağınıza göre sizin için;

- Yakıt tüketimi önemli,

-Motorun kalitesi uzun ömürlü olması önemli,

-Yedek parçanın ucuz olması önemli,

-Masrafsız olması önemli.

Bütün bunları dikkate alırsak 250 cc 150 cc ye

göre çok daha masraflı olacaktır. Zaten borçla

alacağınız için ve korumalıkları da tam takım yeni düzeceğiniz

için ve kullanım alanlarınızı da dikkate aldığınız da 150 cc daha mantıklı

bir karar olur diye düşünüyorum.

Yerinizde olsam cbf150 - ybr125 - ve benim almayı düşündüğğüm

1litere ile 64 km gidebilen modenas gt 135 i bi düşünün.

Şunu dikkate alın, bütçenize oranla motorunuzu ne kadar

minimumda tutarsanız o kadar mutlu olursunuz. Aksi takdirde bir hevesle alacağınız 250 cc

veya 150 likler arasında yüksek fiyatlı motorlar ilk anda sizi mutlu etsede sonrası

hüsran olabilir ve motordan soğuyabilirsiniz. Min Borç= Max Mutluluk

Verdiğiniz kararın sizin için hayırlı olması dileğiyle..
    BuraKosece bunu beğendi.
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

Tvs apacheyi çok beğeniyorum sanırım onu alıcam modenasa baktımda cup vardı bende zaten sürüş zevki olmayan yola gitmeyecek motor tipleri bunlar yakıta gelince 1 litre 64 km :/ şaşırtıcı bir değer ki tvsde 1litre ile 40 km gidebiliyor devirli sürdüğünüz takdirde ki modenasında 64 km gidebileceğini sanmıyorum ama bilmediğim birşey hakkındada bilmiş gibi konuşmak istemem tabi ama kafamda tvs var hem spor şehir içi hemde uzun yolda gidebilcek bir motor gibime geldi yada cbf 150 bakalım hayırlısı ama öğrencilik hayatım bitiyor ve sigaram alkolüm olmadığı için giderim olmucak krediyi 9 aya böldürüp tüm maaşımı gerekirse krediye verip ailemden harçlık alabilirim borcumu ödeyen kadar aile geçindirmediğim için kredi çekince sıkıntıya girceğimi sanmıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)