Sa yeteri kadar bilgi bulamadım ve bu siteye üye olarak soruma cevap aramaya karar verdim.
2 motor var aklımda motor alıcam ve 2 motor seçtim kafamda çok alakasız tip motorlar olabilirler birbirlerinden saçma olucak ama bi karşılaştırma isticem sizlerden dostlar
1.ci motor tvs apache 2013 kasalarından 150 cc bir motor
2.ci motor regal raptoruun DD250-E9 modeli 250 cc bir motor
çok alakasız motorlar farkındayım benim kullanım amacım genç birisiyim 19 yaşındayım biraz meraklıyım önceden cup motorum vardı şehir içi ulaşım için kullanıyordum boyum 173 kilom 75-80 2 motorda vücut yapıma uyuyor o yönden sorun yok üstüne oturdum yakışıyorum sırıtmıyorum 2 motordada benim kullanım amacım akşamları belki 1-2 arkadaş şehir içinde ufak gezintiler olabilir yazları rahat uzun yolculuklar olucak 2 motorunda kullanıcıları varsa forumda yakıt konusu 2sininde nasıl bu durumuda merak ediyorum eğer fazla fark yoksa yakıtında regal raptor düşünüyorum tvs çok az yaktığını duydum tabi ama uzun yolda nasıl olur tvs bilemiyorum en fazla arkasına bir bagaj koyabilirim ama regal raptorda yanlara çanta kmoyabilirim eşyalar için uzun yolda regal daha avantajlı ve regalin beygir gücü ve son hızı nasıl dostlar biraz bilgi lütfen