ana bayi 3 parça malzeme için güya indirimli 420tl dedi... ebaydan kargo dahil aynı ürünleri 190 tl ye getirttim..el-insaf!
Ben yurtiçinden aksesuar almayı yıllarca önce bitirdim.
ebayden yada aliexpress den alıyorum. Aynı fiyata yurt içinde varsa alıyorum.
Tek el ve kazık fiyatlar konusunda sonuna kadar sana katılıyorum. Para verip almayın. Üstüne otursunlar.
İmkan varsa, bilginiz varsa yurtdışından alın. Bunlar para kazanmasın. Aceleci davranmayın. Hemen olsuna getirmeyin.
Aynen bu fikre katılıyorum malasef. AliExpres.com u bende yeni keşfettim ve ürünler 15günde geliyor. Çok başarılı
En son bir sipariş vermiştim ÇİNDEN BURAYA takip numarası da var..
*****533CN Barkod Numarasna Ait İslem Listesi
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
07/05/13 22:03 2013-05-07 22:03:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
19/05/13 05:35 2013-05-19 05:35:15 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
SN İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
19/05/2013 11:54:46
2.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AND) ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM
20/05/2013 09:08:55
3.
YENi CiHETE KAYIT(new to distribution area register) C(3474113),S(847),20/05/2013 - İSTANBUL(AND) ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM
20/05/2013 10:35:38
Bugün elimde olur muhtemelen
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
AliExpress rules...
Yakında Ali-XXX ! vergisi alırlar.
Çinden Elcik koruma geldi. TR fiyatı 250TL, 47Tl'ye kargo dahil geldi iyi mi.
Motorsiklet hele helede motorsiklet ekipmanı ülkemizde lüxe kaçıyor.Fiyatların pahalı olmasının sebebi euro üzerinden ülkemize geliyor olması.Kaskından montuna hepsi ülkemizde üretilebilir hemde en kralları üretilir.Ama motosiklet ekipmanı çok küçük..
80 tL' ye gidon topuzu alan, 300 tL' ye dikiz aynası alan, 50 / 120 tL arası Tankpad alanlar var. Eee arz / talep olayı yani. Sen 10 tL lik ürüne 80 tL verdiğinde garipsemiyorsan, satıcı neden garipsesin? Alan memnun satan memnun.
Gücü yetmeyende ya yurt dışına yöneliyor ya da Tükiye' den 1/10' u fiyatına başka ürün (kalitesiz, dandik) alıyor. Tabii kazıksa yine kazık, 50 kuruşluk malı 5 tL' ye alıp seviniyoruz "ne 80 tL verecem! 5 tL' ye aldım işte" diyerekten. Ama inanıyorum ki; Türkiye' deki motosiklet sürücülerinin sayısı arttıkca ve akabinde satıcı sayısı arttıkca fiyatlarda düşecektir. Bizdeki esnaf ya 5 tL lik 1000 tane ürün getirtiyor, arada 10 tL lik başka ürün yok. Yani garibana hitap ediyor, ya da 100 tL lik 1000 tane ürün getirtip yüksek gelirliye hitap ediyor. Ürün yelpazesi geniş olan esnaf sayısı çok az ve rekabet yok. Herkez farklı kesime hitap ettiğinden rekabet ortamı oluşmuyor.
Bizim millet biraz koyun misali, ses çıkartmaz, takılır büyük başın arkasına başka yere bakmaz. İhtilal dönemi ses çıkartanları sallandırdıkları gibi şimdide ses çıkartanları Ergenekon' dan içeri tıkıyorlar : ). Tarafsız gazeteci sayısı mevcut olanların %5 lik kısmı bile değil. Koyun olmaya devam, mazallah iktidara diklenip hakkını aramayacaksın. Kavalı kim çalıyorsa takıl peşine ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bende yeni motorcuyum ayrıca çok tersoyum. bizim gibiler-inin sorunlarını güzel ifade etmişsiniz teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)